Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Vihreät haluavat jo kolmannen sukupuolen

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNO vaatii Suomea tunnustamaan kolmannen sukupuolen. ViNO sanoo liittokokouksensa tiedotteessa, että jaottelu vain naisiin ja miehiin rajaa osan ihmisistä pois, ja julkisissa yhteyksissä tulee käyttää kaikki sukupuolet huomioivaa kieltä. Näin kertoo Helsingin Sanomat.
Toisin sanoen minä tai kukaan muukaan ei saisi nimittää Maijaa naiseksi ja Mattia mieheksi. Suomen kieleen pitäisi siis keksiä uusi sana, joka ei tarkoittaisi miestä eikä naista.
Täten ilmoitan vihreille ja muillekin ”tasa-arvoa” kannattaville, että minä tulen myös vastaisuudessa puhumaan naisista ja miehistä. En näe pienintäkään syytä muuttaa nykyistä käytäntöä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

Vihreiden todellinen liberaalius ja humaanius nähdään pakkoruotsialoitteen äänestyksissä.. onko homojen tasa-arvo tärkeämpi kuin suomenkielisten lasten tasaarvo ja oikeudet vapaaseen kielivalintaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huumeetko ne sekoittaa niiden päät
#2

Onhan se keksitty, se on eunikki.
Seuraavaksi ne haluaa miehille oikeuden mennä vuohen kanssa naimisin ja ehkä pässinkin ja Naisille Uros koiran kanssa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000