Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Punavihreät ottavat oikeuden omiin käsiinsä

Finnairin lennolla oli suomalaisen oikeuslaitoksen ja hallinnon laillisiin päätöksiin perustuva henkilön pakkopalautus. Samalle lennolle sattui Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen. Hän nousi seisomaan lentokoneessa, eikä totellut henkilökunnan ohjeita ja määräyksiä. Lentoturvallisuuden vuoksi ja kapteenin pyynnöstä poliisit veivät häiriköineen henkilön koneesta pois.

Asialla on tätä yksittäistapausta laajempi merkitys. Kysymys kuuluu, että onko joillakin yksittäisillä henkilöillä tai sitä laajemmilla tahoilla poliittisista tai muista syistä oikeus asettua lain yläpuolelle?

Vastaus on, että ehdottomasti ei.

Demokraattinen yhteiskunta perustuu siihen, että demokraattisesti valitun lainsäädäntöelimen laatimat lait säätelevät yksittäisten kansalaisten ja koko yhteiskunnan toimintoja. Ne luovat pelisäännöt, joiden pohjalta yhteiskunta toimii kansan enemmistön tahdon mukaisesti.

Lopputulemana on sekasorto, jos Vihreiden lainsäädäntösihteerin menettely hyväksytään laajemmin. Silloin ratkaisee vahvimpien oikeus. Se ei ole laisinkaan yhteiskunnan heikompien, huolenpitoa ja turvaa tarvitsevien ihmisten edun mukaista.

Vihreiden lainsäädäntösihteerin menettely on erikoisen tuomittava hänen ammattitaustansa vuoksi.

Ikävintä kuitenkin on, että laittomuuksien hyväksyminen on punavihreiden keskuudessa melko laajaa. Puhuihan esim. vassareiden Li Andersson taannoin “paremmasta väkivallasta”.

Anarkian tie on erittäin vaarallinen ja tuomittava.

Samaa mieltä on Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Hän kirjoittaa, että ”vihreiden puheenjohtaja Aalto lietsoo kapinaa lakeja ja tuomioistuimen päätöksiä vastaan. Onko lakiasäätävä elin ihan oikea paikka henkilölle, jonka mielestä lakeja ei tarvitse noudattaa?”


……………
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
#1

Vihreät, vassarit, ainakin osa demareista, anarkistit + erilaiset järjestöt, kuten rasmus, oikeus elää, wellcome refuses …

Siinä niitä ääriglobalisteja, jotka tavoittelevat kansallisvaltioiden kuihtumista, kaikkien rajojen poistumista, täysin vapaata liikkuvuutta kaikille – jokainen voisi asua, missä haluaa ja saisi osakseen kaikki mahdolliset rahalliset edut, mitä vain voi saada.

Äärimmäisen lapsellista ja lyhytnäköistä toimintaa.

Kyllä Afrikasta ja Aasiasta löytyy halukkaita tulijoita pilvin pimein.
Sellaisia kouluja käymättömiä, jotka ei osaa edes käyttää vessaa, puhumattakaan, että olisivat halukkaita työntekoon, kun kaiken saa ilmaiseksikin.

Suomen ja Euroopan rahat on nopeesti tuhlattu ja käytetty.
Mites sitten suu pannaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

objektivisuutta suhteessa lakiin
#2

Kysehän oli kansalaistottelemattomuudesta. Sinä ei oltu naamioituneena ketään kivittämässä taikka muuta vaaraa aiheuttamassa. Tuosta sitten saa sakot ja lehdet kirjoitavat asiasta, jolloin palstatilan hinnaksi ei tule kauhean paljon.

Nyt tätä jessustelevat voivat kysyä itseltään tuomitsivatko esim. Halla-Ahon ja muut tuomion saaneet persut kansanryhmiä halventaneista kirjoituksista ?

Reijoa lainaten :
”Asialla on tätä yksittäistapausta laajempi merkitys. Kysymys kuuluu, että onko joillakin yksittäisillä henkilöillä tai sitä laajemmilla tahoilla poliittisista tai muista syistä oikeus asettua lain yläpuolelle?

Vastaus on, että ehdottomasti ei.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Tuossa kommentissa menee kyllä puurot ja vellit holtittomasti sekaisin. Ei kai nyt sentään jotakin fb-kirjoitusta, jossa ei oltu edes mitään kansanryhmää yksilöity saatikka henkilöä, voi mitenkään verrata laittomaan lentohenkilökunnan ja poliisin vastustamiseen!! Onhan näissä nyt eroa hyvänen aika. Tämä sokeus ja lapsenomainen vetoaminen ”toikin heitti lumipallon niin mäkin saan heittää kiven” on tämän ajan punaviher-massojen vitsaus. Joku fb-kirjoittelu ei viivytä Finnairin lentoa ja kaikkien kanssamatkustajien aikatauluja. Sitä paitsi sananvapauteen liittyvät rajat ja erityisesti niiden tulkinta (mikä on vihapuhetta ja mikä kritiikkiä??) ovat veteen piirrettyjä viivoja, mutta poliisin ja lain vastustaminen on yksiselitteisesti rangaistavaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

lain kunnioitus
#5

Lain rikkominen ja tuomio paukahti kirjoittamisesta. Miten siis ei voi verrata ? Kysehän on lain kunnioittamisesta. Jopa tuomion jälkeen lainvoimaiseen tuomioon on suhtauduttu vähättelevästi. Vielä uudestaan: kyse on lain kunnioittamisesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vrt. kuppa Töölöstä
Iloinen
#3

Lähti kuin Pennannen koneesta!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000