Perussuomalaiset

Tietoa


Mikä blogisivusto?

Perussuomalaisten blogisivusto on Perussuomalaiset r.p:n ylläpitämä ja kehittämä, puolueen virallinen blogialusta. Sivustolle kirjoittavat puolueen kansanedustajat, vaaliehdokkaat, kunnallispoliitikot ja muut puolueen jäsenet.

Sivusto kokoaa kirjoituksia puheenaiheiden alle. Voit esimerkiksi lukea NATOa tai EU-politiikkaa koskevia kirjoituksia kootusti ja saada laaja-alaisen leikkauksen puolueväen mielipiteistä puheenaiheeseen liittyeen.

Keskustelun säännöt

Voit osallistua blogikirjoitusten yhteydessä käytävään keskusteluun joko rekisteröityneenä tai ilman tunnusta. Perussuomalaisten blogisivusto haluaa olla korkeatasoisen poliittisen keskustelun foorumi, ja tähän tavoitteeseen pääsemme muistamalla muutamat yksinkertaiset pelisäännöt, jotka koskevat sekä blogeja että keskustelua:

– Kirjoita tiiviisti ja lyhyesti. Käyttäydy kohteliaasti muita keskustelijoita kohtaan ja muista noudattaa kirjoittaessasi hyviä tapoja sekä Suomen lakia.

– Älä käy henkilöön. Jos joku on kanssasi eri mieltä, hänellä on kantaansa oikeus.

– Puolusta omaa kantaasi, mutta anna muille vapaus päättää omastaan.

– Muista lain vaatimukset. Älä solvaa, älä herjaa, äläkä leimaa ryhmiä tai yksilöitä.

– Kunnioita toisten anonymiteettiä. Älä koskaan käy edes arvailemaan kuka on nimimerkin takana ja jos tiedät, älä paljasta tietoasi.

– Ylläpito poistaa asiattomia viestejä eikä päätöksestä ole valitusoikeutta. Sääntöjä rikkova kirjoittaja voidaan kokonaan estää keskusteluista.

Usein kysytyt kysymykset

Henkilö Ö kirjoitti niin ja näin. Onko tämä nyt Perussuomalaisten virallinen kanta!?

Jokainen kirjoittaa ainoastaan omissa nimissään, eivätkä kirjoittajien ajatukset välttämättä vastaa puolueen kantaa. Voit tarkistaa puolueen kannan keskustelussa nouseviin teemoihin puolue- ja vaaliohjelmista.

Haluan rekisteröityä sivustolle! Miten se onnistuu?

Rekisteröityminen mahdollistaa blogien kommentoinnin omalla kuvalla ja kasvoilla. Voit rekisteröityä tästä. Rekisteröityminen ei kuitenkaan suoraan mahdollista uusien blogien kirjoittamista, vaan puolue ilmoittaa kirjoitusmahdollisuudesta jäsenilleen erikseen.

Löysin sivuilta bugin! Mitä teen?

Hyvä homma! Sivusto on vielä kehitysvaiheessa, joten otamme palautetta mieluusti vastaan. Voit lähettää tiedot havainnostasi esimerkiksi puolueen palautelomakkeella.