Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Touko Aallon moraali ei kestä päivänvaloa

Ollessaan kansanedustajan avustajana vuonna 2013 vihreiden nykyinen puheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto vakuutti näin:

“On pelottava ajatus, että ihmiset irtoavat kaikkia sitovasta ja velvoittavasta lainsäädännöstä uskonnon, kulttuurin tai vaikkapa poliittisen mielipiteen vuoksi.”


Nyt vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen häiriköi lentokoneessa ja yritti estää sen lähdön. Kuten tunnettua koneen kapteeni oli toista mieltä, ja hänen pyynnöstä poliisit poistivat häirikön koneesta. Teosta on Suomen lainsäädännössä säädetty rangaistukset, joiden toimeenpanoa odotan mielenkiinnolla.

Nyt kansanedustajana ja lainsäätäjänä Touko Aalto puolustaa lainvastaista tekoa. Hän hyväksyy menettelyn, joka on täysin päinvastainen kuin hänen aikaisempi mielipiteensä.

Punavihreät esiintyvät mielellään moraalin ylimpinä vartijoina, vaikka heidän oma moraalinsa ei useinkaan kestä päivänvaloa.

……………..
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

No se siitä Toukon moraalista …. onhan se nyt nähty alusta alkaen … ei osoita uskollisuutta edes omille ”periaatteilleen”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

päärynä
#2

Lakia on noudatettava, eikä tottelemattomuus kannata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Jännä nähdä mitkä ovat tuon ämmän saama tuomio. Painetaanko villaisella?
Minkälaiset pätevyydet tuolla akalla mahtaa tehtäväänsä olla?

Yhdenvertaisuusvaltuutettu ( =turha virka) jo ehti puuttua suojelemaan lentohäirikköä. Kylmäsi kun radiosta kuulin hänen perustelunsa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000