Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbin hallituksella on nyt ikioma "paskalaki"

Keskusta koki historiallisen romahduksen viime vaaleissa. Se oli pelin politiikan ja kaikenlaisen kähminnän konkurssi, joka kärjistyi jätevesiasetukseen. Se osoitti kansalaisille, kuinka vieraantunut puolue oli arkitodellisuudesta.

Pohjois-Karjalassa vaaran päällä asuvalta mökin mummolta vaadittiin kymppitonnin puhdistusvehkeet, vaikka hän ”tuotti” vuodessa kilon verran fosforia. Kun samainen mummo keväällä lannoitti ikkunan alla olevan pelargoniapenkkinsä, niin siihen meni enemmän fosforia… Itämeri piti pelastaa!

Nykyinen hallitus on saamassa samanlaisen häpeätahran vanhempien ”tasa-arvoisesta oikeudesta” hoitaa lapsia. Perussuomalaiset ovat koko ajan rummuttaneet ratkaisun järjettömyyttä.

Nyt myös demarit näyttävät järkiintyvän, vaikka asiaa on pitkään ajettu nimenomaan demariministereiden toimesta. Takinkäännön syy on hyvin arkinen. Vaalit lähestyvät!

Demarit ymmärsivät vihdoin ja viimein, että perheissä tunnetaan parhaiten mikä kullekin perheelle on paras ratkaisu. He heittivät ongelmapallon suoraan kokoomuksen syliin. Ottakaa ja pitäkää hyvänänne!

Tilanne on nyt jopa tragikoominen. Puolue, joka on iät ja ajat korostanut kansalaisten valinnanvapautta toimii nyt tasan päinvastoin. Kokoomus on ajanut itsensä miinaan, joka on samanlainen kuin ns. paskalaki kepulle. Se räjähtää käsiin 19. huhtikuuta.

Sitä saa mitä tilaa!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

”perheissä tunnetaan parhaiten mikä kullekin perheelle on paras ratkaisu” juuri näin mutta miten se on niin vaikea käsittää? Tavallaan on pakko olla ironisen onnellinen koska tuo toivottavasti vie kokoomuksen vielä syvemmälle. Perheitä Suomessa riittää ja toivottavasti osaavat pitää puolensa. Kaadetaan muuten se paskalaki samalla mahdollisimman pian ennenkuin tulee enemmän vahinkoa. Hallituksessa tosin tosin tuota päätettäessä ihan todistetusti istui joitain noiden puhdistuhärvelien tuottaja yritysten omistajia ym niin ihmekös tuo, että kannatti painaa ”jaa”.. Rahantuloa ei voi estää kun saa myydä jotain mitä on pakko ostaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

LAkotka
Vihainen
#2

Siis mikä vika siinä on, että vanhemmilla on tasa-arvoinen oikeus hoitaa lapsiaan ? Täähän on periaatteessa itsestäänselvyys. En näe ideassa mitään ongelmaa , toteutuksesta ei lue tuon taivaallista tai siitä miten se tosiasiassa vaikuttaa perheisiin. Mutta mikäli sisältö ei vastaa nimeä niin emme voi puhua nimellä ”tasa-arvo” vaan –>” erityisoikeus koskien jompaa kumpaa vanhempaa tapauksessa x”. Jos tän kirjoituksen tarkoitus on joku puoluepoliittinen alentaminen niin voisit samantien vaikkapa poistaa tämän kirjotukses, joka on vaan rasitetta ihmisten silmille ja ajatuksille. Meillä on oikeitakin ongelmia ja oikeita asioita jotka vaatii yhteistyötä. Pikkusieluiset, epäkypsät ja moraalietiikaltaan kehittymättömät poliitikot sekä isot päätettävät asiat yhdessä toimii kuin hirttosolmu tälle kansalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000