Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Vientivetoinen kasvu ei synny demariopeilla

Politiikassa on järkevää, jopa välttämätöntä, että sanoma tiivistetään muutamaan sanaan. Puhutaan sloganeista.

Demarit toistavat nyt jatkuvasti, että auvoisa tulevaisuus tulee ”vientivetoisen kasvun” myötä. Näinhän se on. Kaikki ovat samaa mieltä, myös muut kuin demarit.

Olennaista on muistaa kysyä, mitä tiivis mainoslause käytännössä tarkoittaa. Miten on tähän saakka toimittu ja miten aiotaan jatkossa toimia?

Lopuillaan olevan vaalikauden aikana Kataisen-Urpilaisen ja Stubbin-Rinteen hallitukset ovat vain vierittäneet kiviä vientivetoisen kasvun rattaisiin. Ehkä kaikkein ikävin esimerkki on rikkidirektiivi, joka vaikeuttaa vientiteollisuudemme kilpailukykyä sadoilla miljoonilla euroilla.

Entä tästä eteenpäin?

En ole havainnut, että demareiden puhe ”vientivetoisesta kasvusta” pitäisi sisällään mitään käytännön toimia. Siis sellaisia, joilla ihan oikeasti vientiteollisuuden kilpailukykyä parannettaisiin.

Kyse on siis pelkästä vaalipropagandasta, edesvastuuttomasta sanahelinästä, ihmisten pettämisestä.

Hyväksytkö sinä sellaisen puolueen?

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Ei niin. Vain oma valuutta auttaa, ja omien luonnonvarojen ja ideoiden hyödyntäminen omissa yhtiöissä suomalaisten hyväksi. Ulkomaan suuromistajat ja euroeliitti vain tyhjentävät maamme.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mika
Iloinen
#4

Samaa mieltä. Marko ”vesi” Sihvonen puhuu mielestäni asiaa tuolla youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=ZDVeI_tpoio

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Takinkääntäjä
Tyytyväinen
#2

Demari ja yrittäjät,voi helvetti mikä vitsi.Kautta aikojen demarit on taistellut ainoastaan yrittäjiä ja yritystoimintaa vastaan

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

No Joo
Hämmentynyt
#3

Osittain olet oikeassa, mutta viimekaudella tehty yhteisöveroale yrityksille, joka piti tuoda työpaikkoja Suomeen ei toiminut. MIKSI?? Ehkä siksi että kaikki se ylimääräinen raha mitä yrityksille tulee menee. Omistajien ja johtajien bonuksiin (siitä on näyttöjä joten ei kannata kinata). Siinä on isoin syy tähän kurjuuteen missä olemme nyt. Esim. fortumin hallituksen palkkioiden nostamisesta noussut kohu antaa esimerkkiä. Kun ministerikin älähti asiata. Hallitus keksi nostaa osakeantia oliko se 18%. Tämä on täyttä kusetusta suoraan sanoen. Elikkä kaikki valtion antamat avut eivät mene yrityksissä sinne minne se on tarkoitettu vaan se menee herrojen taskuun tavalla tai toisella.
Kilpailukyky tulee siitä esimerkiksi, että on laadukas tuote, hyvä markkinarako tuotteelle, hyvä tuotteen huolto palvelu ja hyvä asiakaspalvelu.
Suomessa on varteen otettavia ongelmia jotka johtuu ulkoistamisista ja tehostamisista. Eli Ulkoistetaan yrityksen asiakaspalvelu taikka huolto johtaa heti muutaman prosentin asiakaskatoon. Huonolla palvelulla taikka huollolla ei asiakkaita saa. Sitten tuotteiden laatu on heikennyt ihan tehostamisen takia. Ei ihminen ole robootti ja ei hän jaksa tehdä irtisanotun töitä omien lisäksi.

Yrittäminen on vaikeaa Suomessa pyrokratian takia, mutta ne yrittäjät ja yritykset jotka vielä toimivat Suomessa voisivat katsoa peiliin. Ei kaikki ole kiinnin työntekijän palkoista taikka sitten SDP.stä. Yritykset ovat itse ittensä tähän jamaan ajanneet EK.n kanssa. Yritykset maksavat aivan liian isoja palkkioita johto- ja hallitusportaalle. Suomessa ei ole kuin muutama yritys joka pystyy miljoona bonareita maksamaan niin ettei yrityksen muut asiat siitä vaikeudu. Yksi sana johtajille ja hallituksille yrityksissä on AHNEUS. Lopettakaa ahnehtiminen niin silloin on niitä pelimerkkejä, joilla tehdä markkina tutkimuksia ja parantaa tuotelaatua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000