Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Vantaan Korsossa sykkii Perussuomalaisten sydän

Tänään oli hieno päivä, Korson Maalaismarkkinat.

Vantaan Perussuomalaisilla oli paikalla monta telttaa. Kuhina telttojen ympärillä oli muiden puolueiden telttoihin nähden ylivertaista.

Tunnelma sähköistyi huomattavasti, kun kello yhden maissa paikalle tuli puolueen puheenjohtaja Timo Soini. Hän piti loistavan puheen Korson Kirppiksellä. Soinilla on hämmästyttävä taito siirtää tunnetta kuulijoihinsa, huumoriakin on juuri sopivasti.

Kättelin myös kilpailevien puolueiden nokkamiehiä. Hauskinta oli kätellä Matti Vanhasta ja Eero Heinäluomaa. Molemmat ovat melko pitkiä miehiä, kätellessäni totesin molemmille, että kun pääsen eduskuntaan, olen sitten eduskunnan pisin mies. Olisi pitänyt sanoa, että kun pääsen eduskuntaan, joudutte katsomaan minua ylöspäin 🙂 

Herroja hymyilytti, kun he katsoivat ylöspäin.

Olen melko pitkä kansanedustajaehdokkaaksi, 202 cm.

Kyllä Korsossa aisti Perussuomalaisten voiman ja jytinän. Jytistään loppuun asti.

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2015/03/korsossa-sykkii-perussuomalaisten-sydan.html

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000