Perussuomalaiset

Toni Kemppainen

Ajatuksia ehdokkuudesta

Yksi eduskuntavaalien pääteemoistani onnellinen kansalainen = onnellinen Suomi.

Kansalaiset ovat vaalitorilla kysyneet minulta tämän kyseisen teeman syvempää tarkoitusta. Suurperheen isänä ajattelen aina elämää elämän perustarpeiden turvaamisen näkökulmasta. Lähtökohtani on se, että minulla on vastuita ja velvollisuuksia, jotka minun on itse hoidettava.

Elämässäni tekemäni päätökset ovat luoneet minulle vastuita ja velvollisuuksia. Olen vastuussa mm. lapsistani, joiden elämä ja kasvaminen luo minulle velvollisuuksia. Yhteiskunta luo myös päätöksillään vastuita ja velvollisuuksia, jotka minun on kannettava.

Me suomalaiset muodostamme Suomen, jossa asumme, elämme, työskentelemme ja kuolemme. Ajattelen, että pohjimmainen onnellisuus kumpuaa meistä itsestämme. Onnellinen ihminen syntyy onnellisessa kodissa tai kodinomaisessa yhteisössä.

Ajattelen, että minulla on vastuuni ja velvollisuuteni tässä yhteiskunnassa, jotka minun on hoidettava. En voi kaikessa toimissani siirtää vastuuta yhteiskunnalle. En ole mikään yli-ihminen, mutta olen valmis yrittämään ja tekemään töitä elämäni ja perheeni eteen.

Miksi kansalaisilla on niin paha olla? Vastauksia on niin monta kuin on ihmisiä. Toiset elävät paskaa elämää ja eivät näe pois pääsyä ahdingosta. Toiset elävät yltäkylläisyydessä ja tyytyvät spekuloimaan pahanolon syytä. Toiset ovat tyytyväisiä elämään, joka on toisen mielestä paskaa ja toisinpäin – Suomi tarvitsee vahvan johtajan ja hallituksen, joka ymmärtää, että tehdyt päätökset koskettavat aina Suomen kansalaista.

Elämämme on kuin kartta, jossa on monia tienristeyksiä. Osassa risteyksissä on valo-ohjaus, joka kehottaa ja määrää sinut pysähtymään hetkeksi. On myös risteyksiä, jossa sinun on itse valittava suuntasi. Käännös risteyksestä voi tapahtua valmiin matkasuunnitelman mukaan, neuvoa kysymällä tai summanmutikassa. Käännöksestä loppuviimein vain sinä olet vastuussa – kolarin sattuessa, hälytysauto Suomi tarjoaa auttavan kätensä.

Kansaa kuunnellen

Toni Kemppainen

Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas

Uudenmaan vaalipiiri

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000