Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kokoomus ja vasemmisto yksimielisiä tavoitteista

Vaalimainoksissa entiset hallituspuolueet jatkavat yhteisessä rintamassa. Kokoomus otsikoi vaalitavoitteensa: ”Tämä on korjausliike.” Vasemmistoliitto on samoilla linjoilla: ”Me korjaamme sen.”

Kummankin puolueen vaalimainosten otsikot ovat täyttä huuhaata.

Kokoomus kääntää tosiasiat päälaelleen, kuten propagandan oppikirjoissa neuvotaan. Kataisen ja Stubbin hallituksilla on ollut valta ja voima korjata tämän maan asiat. Tosiasiassa maa on ajettu historiansa pahimpaan lamaan ja kaikki merkittävät hankkeet ovat epäonnistuneet.

Useimmat asiantuntijat ovat sitä mieltä, että hallitukset ovat olleet historian toiseksi heikoimmat. Heikoin oli Kuusisen Terijoen hallitus. Toisin kuin nykyiset hallitukset se kaikesta huolimatta yhdisti Suomen kansan.

Vasemmiston/vasemmistoliiton käytännön näytöt talousosaamisesta ovat nollan luokkaa. Nykyisessä tilanteessa, kun valtion talous on pahasti pakkasella, puolueen mielestä ei ole tarvetta ryhtiliikkeelle, vaan lisää velkaa! Ja yritykset pitäisi saada toimimaan nykyistä paremmin niiden toimintaa vaikeuttamalla. Harvinaisen typerää. Harvinaisen edesvastuutonta.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Stubb tapasi Hodorkovskin. Miksi? Hodorkovski ei edusta mitään maata, vain itseään. Miksei Stubb tavannut ketä tahansa muuta ihmistä yhtä hyvin? kuuluuko pääministerin tavata keitä tahansa, onko se verovarojen ja aseman oikeaa käyttämistä? Miksi pitää tavata suuren kauppakumppanimaan vastaisesti toimiva jättirikas oligarkki? Haluaako Stubb vaalirahoitusta Kokoomukselle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

suny
Hämmentynyt
#2

Jos Suomi joutuu joka tapauksessa ottamaan lisää velkaa, niin eikä ole parempi sijoittaa velka talouden edistämiseen kuin vain menojen peittämiseen? Raha luo uutta rahaa eli sijoittamalla nyt suomalaisiin yrityksiin ja työpaikkoihin, saadaan luottamusta talouteen ja ostovoima kasvamaan, joka tuo valtiolle verorahoina takaisin menot ja velkaa voidaan periaatteessa leikata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000