Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Perussuomalaiset poliittisen syrjinnän kohteena

Paavo Arhinmäen ministerikautena poliittisten nuorisojärjestöjen valtionavut jaettiin poliittisin perustein, ei toiminnallisin perustein. Kun asiaa tivattiin Arhinmäeltä, niin hän perusteli kantaansa lähinnä sillä, että perussuomalaiset nuoret ovat kriittisiä monikulttuurisuuden suhteen.

Tämä oli kuitenkin suorastaan uskomatonta poliittista syrjintää, sillä samaan aikaan kokoomuksen nuorisojärjestön tavoitteena on esim. kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettaminen, kansanryhmää vastaan kiihottamisen kieltävän lakipykän kumoaminen ja vähemmistövaltuutetun viran lopettaminen! Tämän rinnalla perussuomalaisten nuorten kriittisyys on hyvin lievää.

Avustuksia jaettaessa kokoomusnuorten jyrkkiä mielipiteitä ei mitenkään huomioitu. Sen sijaan perussuomalaisia syrjittiin mielipiteisiin vedoten.

Myöskään toiminnalliset erot eivät ole niin suuria, että kokoomuksen nuorille annettu yli kaksikymmenkertainen avustus olisi perusteltu. Myös muiden poliittisten nuorisojärjestöjen saamat avustukset ovat aivan eri mittaluokassa kuin perussuomalaisten nuorten.

On todella erikoista, että oikeus ei nähnyt asiassa mitään ihmeellistä. Perussuomalaiset nuoret pitävät opetusministeriön päätöstä poliittisesti syrjivänä ja aikovat valittaa rahanjaon perusteista korkeimpaan hallinto-oikeuteen. 

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Politiikka – on rahan kuin vallan keskiössä joka yhdessä määrittelee elämän arvoalueet kuin tulevan ennustettavuuden jota ohjaillaan kulloisenkin ajanjakson että yhteiskunnallisten sen hetkisten arvojen mukaisesti. Myös lyömäaseena käytettäneen !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000