Perussuomalaiset

Samuli Voutila

Haen jatkokautta

Olen päättänyt hakea jatkokautta puheenjohtajana Perussuomalaisissa Nuorissa. Vietin heinäkuun lopussa viikon kesälomaa ja rantasaunaa lämmitellessä oli vihdoin aikaa miettiä, että mitä sitä haluaa ensi vuonna tehdä. Nyt tiedän.

Perussuomalaiset Nuoret on kasvanut jäsenmäärällisesti kuluvana vuotena. Tämä olikin yksi päätavoitteistani kun hain puheenjohtajaksi. Lisäksi kuntavaaleissa kasvatimme nuorien valtuutettujemme määrää huomattavasti vuoden 2012 kuntavaaleista. Ohjelmamme oli hyvä ja #ESCSPS-kiertueemme toimi.

Poliittinen tavoiteohjelmamme hyväksyttiin Lappeenrannassa keväällä 2017. Olen siitä erittäin ylpeä. Haluan tulevana vuotena antaa täysimääräisen panokseni meille tärkeiden poliittisten tavoitteiden toteutumiseen. Visioita politiikassa on helppo rakentaa, mutta ne tulee vielä myös käytäntöön. Siihen kaivataan määrätietoista työtä, verkostoja ja ennen kaikkea tahtoa. Näitä kolmea ominaisuutta uskallan väittää omaavani.

Puolueemme tulevaisuus lepää Perussuomalaisissa Nuorissa. Me kaipaamme puoluetta ja puolue meitä. Olen saanut lyhyessä ajassa rakennettua luottamukselliset ja hyvät suhteet nykyiseen puoluejohtoomme. Haluan nuorisojärjestön puheenjohtajana varmistaa hyvät suhteet myös tulevaisuudessa ja jäsentemme toimintaedellytykset puolueessa.

Ensi vuonna tulee myös kuluneeksi 100-vuotta vapaussodasta. Kansallismielisenä nuorisojärjestönä meidän tulee muistaa esi-isiemme urotekoja. Vapaussota ja sankarien muistaminen tulee näkyä toiminnassamme ensi vuonna.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana olen toteuttanut johtamisfilosofiaani. Mielestäni hyvä johtaja jakaa vastuuta ja vastuuttaa ihmisiä. Tämä on näkynyt varapuheenjohtajien roolin kasvattamisessa, hallituksen jäsenien vastuuttamisessa ja myös ”rivijäsenten” vastuuttamisessa. Tätä johtamiskulttuuria haluan kehittää ja vaalia myös tulevaisuudessa.

Kansainvälisessä politiikassa meidän tulee etsiä uusia suuntia EYC-eromme myötä. Olenkin panostanut erityisesti pohjoismaiseen yhteistyöhön ja haluankin saada meille oman kansallismielisen ryhmämme Pohjoismaiden Nuorten neuvostoon. Tähän tarvitsemme yhteistyötä erityisesti ruotsidemokraattien kanssa.

Tämän lisäksi haluan kääntää katseemme kohti Itä-Eurooppaa. Tarvitsemme kansallismielisiä, antiputinistisia nuorisojärjestöjä tueksemme. Kolmen meren liitto on tulevaisuutta. Tässä meidän tulee olla Suomessa eturintamassa kun alamme miettimään Eurooppalaista yhteistyötä EU-aikakauden jälkeen.

Hyvät ystävät. On ollut suuri ilo ja kunnia toimia Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana. Olen antanut lähes koko aikuisikäni järjestömme käyttöön. Olen valmis tekemään sen myös ensi vuonna. Sinun, Suomen ja suomalaisten asialla.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Hienoa Samuli, kaikkea hyvää jatkoon!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000