Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Suomalaiset ovat lähes fasisteja!

Kulttuuriministerinä toimiessaan Paavo Arhinmäki nimitti lähes aina avoinna olevaan virkaan poliittisesti sopivan, ei läheskään aina pätevintä. Yksi niistä päätöksistä oli Tiina Rosenbergin nimittäminen Taideyliopiston rehtorin virkaan.

Katsoin ja kuuntelin järkyttyneenä TV ykkösen kuuden uutisia, kun Rosenberg eduskunnan rappusilla julistaa äärivasemmistolaista sanomaansa: ”…jos suomalaisuudella tarkoitetaan valkoihoisia, suomenkielisiä ja heteroseksuaaleja, niin silloin lähestytään fasismia!”

Tarkoittaako siis Rosenberg, että jos on esim. mustaihoinen, vieraskielinen ja homoseksuaalinen, niin silloin ei ole fasisti?

Lisäksi teen retorisen kysymyksen Ylen suuntaan: Onko toimituksessa puutetta asiallisista haastateltavista ja asiallisista aiheista, kun tällaista sontaa pitää tuutista työntää?

Lisäys: Ylen puoli yhdeksän uutisissa Rosenberg vakuutti, että ”jos Suomessa olisi enemmän maahanmuuttajia, niin tämä maa oli mukavampi paikka asua”.

Jos joku on rasisti ja fasisti, niin onko se Rosenberg?

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#2

Haluaisin vain otta puheeksi sen miten Rosenberg puhuu valkoisista hetero miehistä (jotka ovat enemistö suomessa) ja vertaavat heitä natseihin (Hän väittää puhuvansa fasismista, mutta hän selvästi viittaa natsi idealismiin) ja samaa aikaa hän sanoo että vähemmistöt ovat fasismista pois päin. Tämä on sinäänsä outoa koska hän nayttää uskovan että vähemmistöllä tulisi olla suurempi rooli meidän demokrtaattisessa yhteiskunnassa verrattuna enemmistöön. En tiedä muista, mutta minusta tämä kuulostaa enemmän fasistiselta kuin systeemi mitä hän pitää ”fasistisena”…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Harri Lång
#3

Henkisesti epätasapainoinen ihminen uutislähetyksessä, häpeä yle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000