Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Ylimielinen jopa ministeriksi

Ministeri Rädyn erkaantuminen tavallisesta kansasta

Ministeri Räty vastaanotti tänään 1.9-14 250:n alle 2100€/kk tienaavan henkilön palkkakuitit, ok, ei siinä mitään, mutta hänen lausahduksensa kyseisessä tilaisuudessa hänen huonosta arvosanastaan ministerinä osoittavat kyseisen ministerin ajatusmaailmasta erittäin paljon:
”Tätä työtä tehdään siksi, että suomalaisilla olisi hyvä tulevaisuus” ?? Miten kummassa Rädyn oman edun tavoittelulla saadaan suomalaisille hyvä tulevaisuus ? Ei mitenkään !
Toinen lausahdus, jonka Räty sanoi liittyen siihen, että edes kokoomuksen omasta väestä 60% ei anna luottamusta hänelle: ”Hän ei tee hallituspolitiikkaa oman puolueen äänestäjiä varten” No ketä muita hän sitten luulee saavansa taakseen ??
Oikeasti siis, kun mietitte itseksenne tuota kylmää asennetta, niin miksi ihmeessä joku vielä edes harkitsisi kokoomuksen äänestämistä ?
En ymmärrä en.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000