Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Vielä suomen suhtautumisesta ISIS järjettömyyteen

7 kommenttia

 

 

Nyt siis todellakin Suomi aloittaa näiden Isiksen riveistä suomeen palanneiden hyysäämisen, eli tukemisen, niin rahallisesti, kuin henkisestikin.

Perusteluna terapialle kerrotaan, että he ovat kokeneet siellä traumaattisia tapahtumia ? Totta, mutta omasta halustaan ja itse aiheuttaen !

Kuinka valtio voi tuolla perusteella tukea raakoja terroristeja, koska, eikö nyt pitäisi miettiä sitä, että kuinka traumaattisia tilanteita he ovat aiheuttaneet niille, joita vastaan ovat ampuneet, taistelleet, tappaneet, tai suoraan sanottuna raaasti kiduttaneet ja jopa päät katkoneet !

Uskoisin, että näillä hengissä selvinneillä ja tapettujen perheenjäsenillä niitä traumoja on, eikä näillä murhaajilla !

En hyväksy laisinkaan apua näille Isiksen joukoissa taistelleille, pois maasta ja piste !

 

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Tapani Pollari
#1

Toinen piste. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Hyvä Tapani ja uskon, että ei ole tämän asian puittessakaan ainoat kaksi 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tapani Pollari
#4

Tuolla Vasemmiston lehdessä ihmetellään Vennamolaisuuden häipymistä Perussuomalaisista ja olis saamassa jotain ääriliikkeen voittoa puolueessamme..

Mutta eivät ota huomioon, että Vennamon ajasta Suomi on muuttunut täysin, eli meillä on uudet haasteet edessä, ja itse vasemmistolaiset on nämä ongelmat olleet yhdessä tuomassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Olli Hakala Pori
#3

Erääseen islam/isis myönteiseen hyysäämiseen kommenttia…

———

Kansa hukkuu, jos siltä puuttuu oikeaa tietoa…

Jättäkää epäolennainen… allah kuuepäjumala, islam on aikoja sitten monin tavoin todistettu (historian tutkimukset) epäjumalan palvonnaksi ja on isästä perkeleestä. Kaiken maailman ”jaakko hämeen-anttiloita” kyllä pyydetään mediaan valehtelemaan islamista… Ja kansa uskoo ”silmät ympyrkäisen sinisinä” kaiken mediassa, taqiahiasta ja kitmannista alkaen. Toki telluksella on (ollut ja tulossa) paljon muutakin pahaa, mutta murhattuja ruumiita (kafiireita) koraanin saatanallisten oppien mukaan islam tällä erää tehtailee eniten. Mutta mm. paavin valta (nimikristillisyys) on tapattanut historian tutkimusten mukaan n. 50 miljoonaa kerettiläisenä! Muut globaalisesti levinneetkin epäjumalan uskomukset milloin missäkin historiamme saatossa haluaa/halunnut lopuksi murhata/uhrata ja nyttemmin nwo = new world order, ordo chaos okkultistinen eliitti (mm. ylimmät free mason asteet) ei vielä ole päässyt kunnolla vauhtiin, mutta senkin aika on kynnyksellä jo. Sana toteutuu profeetallisen tarkasti, ennalta tiedetysti, eskatologisesti. 30v kun asioita tutkailee, pois sulkeutuu valheet ja mm. taqiahia… totuus jää jäljelle.
————-
Kertausta… Ei ole mitään äärimuslimeita…. on vain aktiivisia ja passiivisia (vähän ”maallistuneita”) muslimeita, jotka saadaan aktivoitua mm. kuoleman uhalla kafiireita murhaamaan hyvinkin nopsaan… Aktiivisimpia on tällä kertaa varmaankin isis… http://ollihakala.blogspot.fi/2014/08/isisislamkoraani-etc.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tomppa
#5

Selvittäkää KUKA tuon päätöksen on tehnyt ja nimet julki. kiitos

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ansku
#6

Laki aloitetta kehiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

mauri mälkiä
#7

3401. Vesi V

Suomi 24 2014.11 VESI
h2o h2o h2o h2o h2o

stubelius 17.11.2014 21:59
Tsekkaappa Palo verden ydinvoimala. Malliesimerkki miten ydinvoimala toimii myös aavikolla

maurilappi17.11.2014 22:44
Tietysti toimii aavikolla, jos tuhlataan 1 800L/s parasta juomavettä!.. MILJOONAN ihmisen elinvedet tauotta jotta ydin paskavoima pyörii.

SEINÄHULLUA, kuten ydinala aina. Lisäksi systeemi vähentää ydinvoimalan ennestäänkin olemattomasta 25% hyötysuhteesta -5%!- – –

Kuvaavaa, ettei YKSIKÄÄN MUU kilpaileva uudisenergian muoto tarvitse LAINKAAN makeaa tuhlausvettä.

12+917.11.2014 23:46
Eli siis jätevesi on mielestäsi parasta juomavettä. Ei ihme ettei sinulla ole ihan jokainen inkkari kanootissa

maurilappi18.11.2014 01:14
Älä ole NIIN typerä, että luulet jäteveden kelpaavan ydinvoimalan jäähdytykseen IKINÄ. TVO;ssa suurimpia pelkoja oli, että muutama tippakin jäteöljyjä lauhduttimeen päässeenä estäisi JO lämmön vaihdot. Ja reaktori siitä lennosta jo räjähtää!

Itse asiassa TVO:n käyttämä vesi EI riittänyt edes puhtaana. vaan sen piti olla

IONIPUHDISTETTUA!
_____________________

Tosin aavikollahan KAIKKI saatavilla oleva vesi on ELINTÄRKEÄÄ. Mutta haihdutuksessa käytetty tuhotaan surutta kenenkään käyttämättömiin kuivaan taivaaseen. Hullumpaa ideaa tuskin onkaan. Kuin tappaa miljoonia janoon. Jotta pari katuvaloa palaisi tyhjällä aavikkotiellä..

13+618.11.2014 08:31
Palo verden laitos käyttää n. 76 miljoonaa kuutiometriä vettä joka vuosi. Se n. 25% Arizonan/Phoenixin vuosittaisesta vedestä. Iso säästö Sinänsä, kun päättäjille jää ratkottavaksi vain 3/4 ongelmasta, että mihinkö helvettiin tämä vesi lykätään kun sitä ei voida oikein missään käyttää.

Mauri mauri18.11.2014 13:33
2 400L/s!! Kuten taas huomaamme olin TÄYSIN OIKEASSA ydinvoimin ihmisiltä/luonnosta POIS TAPETUN veden hirmumäärästä !

YK raportoi jo 2008, että nimenomaan VEDEN PUUTE on ihmiskunnan kaikkien aikojen suurongelma. Juuri tuollaisen HULLUUDEN takia. Että ydinvoimalat tappavan kaiken liikenevän elämälle korvaamattoman makean veden. Mikään m u u energiamuoto, kuin ydinvoima EI tuhoa makeaa vettä. 95% Maailman reaktoreista tekee juuri näin.

Eikä ongelma tietenkään jää tähän. Kun hiipuvat pohjavedet tuhotaan ydinvoiman lauhteena. Ei mene enää kuin hetki ja pohjavedet putoavat niin alas. Että MERI työntää tilalle myrkyllisen suolavetensä. Sen jälkeen kuolee suolaan myös alueen päällä kasvavat pellot, kaupungit, metsät, järvet, KOKO MAA!

Ydinaavikoittava ydinvoima ON ihmiskunnan PÄÄONGELMA! EU varoitti jo 2008, että sadannastamme ydinvoima leikkaa -70%. Sitten päälle tässä kerrottu seinähulluus, että loputkin jäljellä olevat vedet pilataan surutta ydinvoimaloitten jäähdyttämisiin. Voiko enää järjenköyhempää olla?
——————

Suomi 24 jatkoa Meeri Vesi 18.11.2014 14:30

” Ei mene enää kuin hetki ja pohjavedet putoavat niin alas. Että MERI työntää tilalle myrkyllisen suolavetensä.”

Eipä hätää. Ydinvoima tuo avun. Ydinvoimaloiden tuottamalla lämpöenergialla voimme taloudellisesti valmistaa makeaa vettä merivedestä.

Mauri lappi18.11.2014 14:56
Kiinassa on tällä hetkellä pohjavesi 200m syvällä. Ja vuosittain putoaa aina 1m/y lisää. Noo.. pientähän tää tavallaa on , kun Saudeissa on pohjavesi 2 km syvyydessä JO!

Siinä onkin ydinvoimalat ihmeissään. Kun muutaman vuoden kuluttua 200 reaktoria alkaa pohjavesistä ryystämään tyhjentyneeseen tilaan rynnännyttä Suolavettä. Jonka vesi ei yhtäkkiä enää voidakaan käyttää PÄIVÄÄKÄÄN reaktorien jäähdyttämisiin.

Tai no sama tilanne kun tuhansien neliökilometren alueet on vaan TYHJINÄ vesistä ydinaavikoitumisesta. Australian uraanikaivokset käyttää enemmän sikäläisiä pohjavesiä, kuin yksikään suurkaupunki tai teollisuuslaitos koko eteläisessä pallonpuoliskossa!

On laskettu, että Australian uraanikaivokset sammuvat muutamassa vuodessa, koska energianegatiivisen uraanin kaivuun EI löydy jatkossa koko MANTEREELTA lainkaan tuhottavaa edes puhdasta pohjavettä.
—————

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000