Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Ylijohtaja Vartiainen laitoksineen jälleen vauhdissa !

Voiko tämä olla tottakaan ? No valitettavasti voi.

VATT julkitoi tänään ehdotuksensa, tai no, oikeastaan vaateensa, että kymmenenvuoden sisällä pitää eläkeikää nostaa viidellä (5) vuodella ja sen jälkeen se sidotaan ihmisten odotettuun elinikään.

Tuntuu todella oudolta tällaiset vaatimukset, samalla, kun kuitenkin ihmiset maksavat samaa maksua eläketurvakseen, kuin aiemminkin, tai oikeastaan jopa enemmän, kuin ennen ja samalla se eläkkeelle pääsy viedään erittäin monelta tavoittamattoman kauas !

Olen aina luullut, että kyseisen laitoksen ylijohtaja on se aivopieruja päästelevä yksilö, mutta nyt näyttää siltä, että koko laitos on ottanut Vartiaisen opit käyttöönsä.

Ei tällaista saa antaa tapahtua, vaan nyt on ensi vaalikaudeksi saatava eduskuntaan sellainen porukka, joka oikeasti ajattelee ja vihdoinkin jopa ajaisi tavallisen työtätekevän ihmisen asioita, siis myös vanhuuden turvaa ja nyt on saatava tällaisella eläköitymisen kieltämismentaliteetilla varustettu väki pois näiltä päättäviltä paikoilta, kuten siis VATT ja eduskunta on.

On aika saada järkeä ajatteluun !

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
LähesEläkeläinen
#1

Kyllä Vartiainen ihannoi sen verran ruosalaisia, että hänet pitäisi lähettää takaisin sinne. Ruotsalaiset ovat kuitenkin sen verran fiksuja ettevät taida huolia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kimmo Toroska
#2

No eivät taatusti huoli 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000