Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Suomalaisen työn ja viennin edistämistä lennosta

Riittää kun avaa suunsa ja kertoo mitä suomalaisilla yrityksillä on tarjota, kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Kohtasin työssäni asiakkaan joka oli Kanadasta, keskustelun lomassa kävi selväksi että hän on bisnesmatkalla Suomessa. Bongasin pikkutakin rinnasta pinssin jossa luki Wille.

Kysyin häneltä liittykö pinssi hänen matkaansa ja hän kertoi näin olevan, olivat juuri tulleet takaisin Willen tehtaalta Loimaalta. Olivat myös tovi sitten myyneet ensimmäiset Willensä Calgaryn kaupungille ja hän oli hyvin vakuuttunut suomalaisesta osaamisesta sekä laadusta.

http://www.wille.fi/

Minulle tuli mieleen yksi toinen suomalainen työkonevalmistaja jonka nimeä en heti saanut mieleen mutta kysyin onko hänellä kiire sillä minulla on hänelle yksi suomalainen laatutuote lisää jahka saan nimen mieleeni.

Hän oli kiinnostunut ja rupesin googlailemaan merkkiä netistä sillä muistin nähneeni laitetta useissa konevuokraamoissa. Tärppäsi, merkkihän on Avant joka valmistaa pieniä monityökoneita ja on saanut lyhyehkössä ajassa hyvää jalansijaa markkinoilla.

http://www.avanttecno.com/www/

Tutkailimme Avantin kotisivuja ja kaveri oli innoissaan, juuri tuollaisa koneita he ovat hakemassa tuotepalettiinsa. Katsottiin kartalta missä Ylöjärvi sijaitsee ja mitä kautta sinne pääsee.

Mies hiukan ”ihmetteli” miksi minä niin hanakasti hänelle moista rupesin kertomaan ja esittelemään? Sanoin että Suomen asia on minun asia ja suomalainen vientiteollisuus on Suomen asia. Olemme samassa veneessä.

Lähtiessään mies kääntyi vielä takaisin ja pyysi minun yhteystietoja. En tiedä miksi mutta uskon että hänelle jäi matkastaan Suomeen positiivinen fiilis.

Suomalaista luonnetta, työtä ja laatua oikeasti arvostetaan ulkomailla nyt enään meidän tulee arvostaa itseämme ja osaamistamme.

Seuraavana aamuna lähti yhden miehen verran positiivista suomikuvaa Kanadaan.

 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000