Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Työvoimapalveluiden uudistus - vain työllistyminen ratkaisee

Kärkihankkeen keihäänkärjen terä on tylsä mikäli puheisiin on uskominen, toivottavasti näin ei ole.

Eihän niin oleellinen asia kuin työllisyyden parantuminen voi olla sisällöttömien vastentahtoisten sähköpostien varassa.

Lähes kaikissa asioissa laatu korvaa määrän, edellisen kerran taisi olla toisin kun Saksa mitteli voimiaan muun maailman kanssa, silloin määrä voitti.

* * *

Näin sen pitäisi mennä henkilön X jäätyä työttömäksi.

1 : Ensitapaaminen jossa kartoitetaan työhistoria, koulutus ja työnhakijan tulevaisuuden näkymät/tahtotila.

-järjestelmään luodaan profiili hakijasta joka jatkossa syöttää hakijalle kaikki määreisiin sopivat paikat sähköpostiin/postiin.

2 : Työnhakija velvoitetaan hakemaan tiettyä määrää hänelle osoitetuista paikoista, hakemukset tulee lähettää myös omaan TE-toimistoon omavirkailijalle joka toteaa hakemuksien laadun ja tarvittaessa opastaa hakemuksissa.

3 : Mikäli työhakija ei ole onnistunut työllistymään 6kk:n jälkeen työttömäksi jäämisestä tulee hänen 1-2krt/kk käydä TE-toimistossa suorittamassa haut virkailijan kanssa samalla kartoittaen työmarkkinoiden tilaa ja näkymiä sekä mahdollista uudelleenkouluttautumistarvetta.

4: Kohtaa kolme toistetaan työllistymiseen asti.

Takaan että tämä toimii ja aktivoi oikealla hyödyllisellä tuloksekkaalla tavalla.

* * *

Mainitaan myös että on rienaamista sisällyttää kaikki Ö-luokan ”työpaikat” tilastoitaviin avoimiin työpaikkoihin ja huudella ettei halukkaita tekijöitä löydy kun kyseessä on 100%:sta povisiopalkasta tai muusta humpuukista jolla ihminen ei oikeasti voi elää.

Työpaikaksi voidaan laskea sellainen työ josta ansaittavalla palkalla ihminen tulee minimissään toimeen kyeten maksamaan asumisensa, ruokansa ja muut välttämättömyydet.

Loppuun on vielä mainittava nykyisen väestönkasvun (maahanmuutto) rakenteen tuovan mukanaan lähes mahdottoman tehtävän aiheeseen liittyen, tällä tiellä verotus nousee ja palveluiden tasoa lasketaan luokkayhteiskunnan nostaessa päätään yhä korkeammalle.

https://blogit.perussuomalaiset.fi/toni-seppnen/suomen-vaestonkasvun-rakenne-on-kestamattomalla-pohjalla/

Toni Seppänen – Kotisivu

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
#1

Tätä mallia on käytetty jo iät ja ajat! Nyt on paljon tyytymättömiä työntekijöitä provisiopalkoilla kauppakeskuksissa. Jos työ on itseisarvo, pitää sillä olla jotain sisältöäkin ja mielekkyyttä. Sitä nämä virkailijat eivät ole onnistuneet luomaan. Kommentoijista on osa sellaisia joilla on mielekäs ja kohtuupalkkainen työ ja joka antaa sisältöä elämään. Näin varmasti pitäisi olla kaikilla mutta joidenkin mielestä se saa olla vain harvojen herkku. Tuskimpa ne työttömät laistaisi töitä jotka olisi edellä mainitun kaltaisia. En missään nimessä vastusta ajatusta että kaikki mkynnelle kykynevät tekisivät työtä ja elättäisi sillä itsensä. Mikäli jokaisen pitäisi perustaa yritys jonka joku toinen osoittaisi, uskon että yrittäjyys hupenisi vauhdilla. Siinäkin pitää olla sitä jotain omaa tuntemusta. Työtöntä suomalaista ei kukaan ole haukkunut ja alistanut niin pahasti kuin toinen suomalainen. Pitäiskö edes Perussuomalaisten päästä siitä eroon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#6

Minä en hauku suomalaista työtöntä, ei ole syytä.
Kun länsimaat ovat ulkoistaneet teollisuuden kaukomaille hinnan maksaa kansa ja valtiot.
Ahneella on paskainen loppu.
Työttömyyden ”nollataso” on 5%:n työttömyysaste, juuri tämän alle ei realistisesti päästä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#7

Ei hätiä mitiä, tiedä vaikka apua olisi tulossa:

Euroopan neuvoston elin katsoo, että Suomen työttömyysturvan taso on jopa 80 prosenttia liian matala.
Nordean yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen laskee Suomen työttömyysturviin hurjan korotuksen, mikäli niitä nostettaisiin Euroopan neuvoston asettamalle vähimmäistasolle.

– Tällä hetkellä työmarkkinatuen taso on noin 700 euroa kuukaudessa. Kun otetaan huomioon verotuksen vaikutus, tarkoittaa komitean päätös sitä, että työmarkkinatuen taso pitäisi nostaa noin 1 250 euroon kuukaudessa,

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ryykö
#2

Tätä se on, mahtava globalisaatio ja eliitin mafia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Pitää muistaa että siitä 700 eurosta menee työttömällä 20 prosentin vero joka tarkoittaa 140 euroa pois tuosta vielä. Käteen tuleva summa on siis 560 euroa. Mikäli aikuinen lapsi asuu vielä vanhempiensa kotona on summa vain osa edellä mainitusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Pari seikkaa lyhyen työn vastaanottamisesta:

1. Perintä. Jos ulosotto alkaisi liukuvasti ensin pienemmällä prosentilla ja nousisi sitten pikkuhiljaa.

2. Työttömyyskorvauksen uusinta. Työsuhteen aikana on tienattava niin paljon että työttömäksi jäätyä on pärjää niillä tuloilla (siis pärjättävä myös työaikanakin) jotka käteen jää niin vähintään 1½-2½ kuukautta. Niin kauan kestää päästä takaisin työttömyyspäivärahalle jolloin seuraavalla kerralla saat päivärähää tilille. Itselläni kesti viimeksi melkein 5 kuukautta palkkatuetun työn jälkeen.

3. Todistelurumba. Lyhyenkin työsuhteen jälkeen on kelaan ja TE-toimistoon vietävä mieletön pino todeisteita jos mistäkin asiasta.

Tässä nyt pari asiaa. Lyhyitä työsuhteita työttömät varmasti karttaa ko. syistä koska laskut lankeaa kuitenkin koko ajan ajallaan. Kaikki aktiiviin liittyvät asiat kuten vapaaehtoistyöt ja muut on vaarallista koska niissä saattaa menettää päivärahan. Vahdinta lisää passiivisuutta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

TE-palvelujen koulutuksesta hieman. Monella on saattanut jäädä koulutuksista jokin osa tutkinnosta suorittamatta. Näitä osia tai näyttöjä on vaikea saada TE:n kautta uudelleen tehdä. Jopa tulityökortit on kiven alla. Näihinkin voisi hieman panostaa ja patistaa työttömiä kertaamaan koulutuksiansa ja suorittamaan ne loppuun. Ei aina uusia ammatteja joista ei ole mitään hajua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000