Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Maahanmuuton ja väestönkasvun rikkaus härskiä bluffia

Onnea Helsinki, onnea Uusimaa ja onnea Suomi!

Terve väestönkasvu lisää normaalisti verotuloja ja talouskasvua.

Kuten kuvasta voidaan todeta on todellisuus aivan jotain muuta Suomen kasvukeskuksissa.

Uudellamaalla noin 75% väestönkasvusta on maahanmuuttoperäistä ja 25% maan sisäistä.

Helsingin työikäinen väestö kasvoi 9400:lla hengellä vuonna 2015 joista työttömiä/tuottamattomia oli 6650 henkilöä.

Helsingin vuoden 2015 väestönkasvun työikäisten huoltosuhde on heikko, 6650 työtöntä joita elättää 2750 työllistä, yhden työssäkäyvän verorahoilla pitäisi elättää 2,5 työtöntä.

Mahdotonta, maahanmuuton rikastuttamaa värinää ilmassa.

Tässäkään esimerkissä emme voi nähdä maahanmuuton voimaannuttavaa ja rikastuttavaa vaikutusta koska sitä ei ole.

Espoossa 3/2015 oli päivähoidossa 510 lasta ennakoitua enemmän joista 10 oli suomalaisia ja loput maahanmuuttajataustaisia.

Ymmärrätte ettei tämänlainen peli vetele pitkään, se on Ruotsin tie eli tuhon tie. Vilkuttakaa hyvinvointivaltiolle.

Maahanmuutto kokonaisuutena on yksinkertaisesti taloudellinen ja sosiaalinen kuluerä jonka suomalaiset vauvasta vaariin maksavat samalla kurjistaen sekä rapauttaen oman maansa ja elämänsä perustaa turvallisuudesta ja yhteiskunnan vakaudesta puhumattakaan.

Se on väärin, se on sairasta ja sitä ei tule hyväksyä.

Osallistu keskusteluun!


47 kommenttia
Groove
#1

Väestön räjähdysmäinen kasvu on maapallon suurin ongelma. Luonnonvarat eivät yksinkertaisesti riitä nykyisellekään määrälle ja kehitysmaalaiset lisääntyvät kanien lailla. Euroopan väestö pienenee mutta se kehitys tasaantuu itsestään ja todennäköisesti taas kääntyy joskus kasvuun.
Kehitysmaalaisten rahtaaminen Länsimaihin on järjetöntä. Tuhotkoon itse itsensä primitiivisine kulttuureineen ja sotineen, se on vain evoluutiota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
#6

Ei nuo maat itse itseään tuhoa, vaan koko homman alullepanijat, kuten USA ja Venäjä. Ei olisi massiivista pakolaisvyöryä, jos olisi annettu noiden kriisimaiden olla omissa oloissaan, eikä olisi puututtu ulkopuolelta heidän sisäisiin ongelmiinsa. Mutta kun kaiken takana on aina raha ja valta, saamme me syyttömät maksaa seurauksia. Ei USA olisi ollut tippaakaan kiinnostunut Saddamin diktatuurisista otteista, ellei Irakilla olisi niin mahtavat öljyvarannot. Libyassa Gaddafi kansallisti öljytuotannon, mikä oli jenkeille ja briteille suuri takaisku. Gaddafi rakennutti maahan valtavasti kouluja ja sairaaloita ja panosti myös puolustukseen, mikä ärsytti länsimaita. No, monen yrityksen jälkeen saatiin sekä Saddam että Gaddafi pois päiviltä, maat ovat olleet surkeassa tilassa siitä lähtien! Syyriassa toivottavasti saadaan rauha ja sellainen hallitus, mikä kelpaa kaikille, epäilen kyllä vahvasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

karlie pläkkille
#18

Taitaa kaikki maailman pahuuden ja ongelmien alkusyy olla USA ja Englanti.
Muslimipomot ovat aivan viattomia? Gaddafi rakensi valtavasti kouluja ja sairaaloita… Unohdit mainita lännestä tulleen avun.

Naurettavaa vedota usaan, saddameihin ja gaddafeihin kun puhutaan HELSINGIN väestökehityksestä ja sen kaikin puolin pieleen menemisestä.

Syyrian rauhan saamista saat odotella. Muodollinen rauha ehkä, mutta kun on kyseessä muslimien välinen uskonsota, pysyvää iki-rauhaa ei tule. Sama syy vaivaa kaikkia muslimivaltioita.
Kaikille muslimeille, kaikille muslimi-työtovereilleni täällä Suomessa tuntuu USA olevan se kaiken pahan alku ja juuri. Jopa ent jugoslavian muslimille.
Ehkä äidinmaidosta imetty viha ja jatkuva imaamien aivopesu on osittaisena syynä.
En puolusta USAa enkä Englannin toimia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kolikossa on kaksi puolta. Sitä parempaa muslimit harvoin ajattelevat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Black
#23

Gaddafi rakennutti ne koulut ja sairaalat niillä öljyrahoilla, jotka Libya sai omaan käyttöönsä öljybisneksen kansallistamisen jälkeen. Lännen rahahanat olivat menneet kiinni. Kyllä tosiaan USA on ollut mukana lähes jokaisessa kahinassa, mitä viimeisen 70 vuoden aikana on käyty. Voittaneet ei tosin ole kuin muutaman.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pläkkille
#24

Kuis iso ja mahtava olikaan gaddafin ja saddamin omaisuus? Montako miljardia? Aika hanuja kun omaisuutta vertaa kansan BKThen.
Suomikin rahoitti heidän pankkitilejään. Samoin Suomi rahoittaa vieläkin Hamasia ja muita kiihkoilijoita.
Miksi kaikki muslimivaltiot ovat sekasorrossa ja niiden asukkaat pyrkimässä länteen, USAankin?
Ettei kaiken takana vain ole alemmuuskompleksi hyvin pärjääviin USAan ja muihin länsimaihin jotka ovat kristittyjä valtioita… On tainnut imaameilta mennä se viimeinenkin usko islamin ylivoimaisuuteen kun järjestään kaikki menee päin peetä. Nähdään jo niin punaista, että viha suorastaan kuuluu ja näkyy moskeijoiden ulkopuolella. Uhotaan kostoa ja pyhää sotaa kun itse ei onnistuta muussa kuin kansan kähmimisessä
Länsimaat rakentavat noille hennereille kaivon, kansalainen varastaa siitä varren niin jo ollaan peukalot kämmentä vasten ihmetellen mitä nyt! USAhan siihenkin todetaan syylliseksi kun sitä tarpeeksi moskeijoissa toitotetaan. Miksi rakensivat kaivon?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joutomies
#25

Näin on,Gaddafi ja Libya olivat monenlaisessa saarrossa eikä sinne apua virrannut. Kyllä Gaddafi rakennutti koulut ja muun infran öljyvaroilla.

Seuraava vaihe olisi ollut siirtyminen kohti dempkratiaa,mutta länsi sotki asiat pommituksilla ja aseistamalla erilaisia asejoukkioita
Tunisiassa vallanvaihto tapahtui lähes verettömästi ja uusi hallinto on kyennyt säilyttämään suunnan vastaiskuista huolimatta.

Kaikki maat,joiden asioihin länsi ei ole puuttunut,ovat kehittyneet pikku hiljaa, kukin omalla tahdillaan.

Esim Algeria, Marokko , Jordania etc. Eikä niistä pakolaisvirtoja Suomeen tule

Ei se hyvinvointi ja demokratia Suomessakaan hetkessä syntynyt vaan kesti n 500 vuotta

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hyvä●Suomi
#12

Näinhän sitä on ennustettu, että ravinto ei tule maapallolla riittämään kauheen pitkään. Juomakelpoinen pohjavesi on jo aikaa hyvin saastutettu ja kohta ihmetellään kun ihmiset ovat niin sairaita. Onneksi kokoajan kehitetään keinolihaa ym, että ruoka riitää ja on terveellisempää syödä laboratoriossa valmistettua lihaa, kun oikea.

Olihan siitä taas tutkimusta, kun Suomessa on syntynyt vähän lapsia johonkin vuoteen verrattuna. Että on huolestuttavaa, siihen on syyksi laitettu huonotaloustilanne. Sitten voidaan hyvällä syyllä rahdata kehitysvammaisia suomeen kehitysmaista.

Omaa sukuani tutkiessani huomasin syntyneiden lapsien määrän vähentyneen muutamaanlapseen 1900-luvun jälkeen, kun taas 1800-luvulla niitä syntyi moninkertaisesti yhteenperheeseen. Sukutiedoni ovat säilyneet ainakin 1500-luvulle asti. Siihenaikaan Suomessa ja maailmalla on ollut ihan toisenlaista. Silloin ihmiset olivat suomessa omavaisia ja oli turha kysellä yhteiskunnantukia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Utelias
#2

Se tässä meikäläistä ihmetyttää. Vastaanottokeskuksia suljetaan pilvin pimein. Ainoastaan jokunen on palannut takaisin. Mihin ne muut ovat sitten hävinneet. Onko heille jo kämpät järjestetty? En kylläkään ole siitä kuulla. Mut ihmetellähän sitä saa paremman tiedon puutteessa. Mikäli vastaus on mitä pelkään sen olevan, en kyllä ihmettele miksi se on pidetty salassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joutomies
#16

Noin 5000 on lähtenyt parempiin maihin, n1000 on palautettu Dublin sopparin perusteella toiseen EU maahan etc eli melkoinen joukko on lähtenyt.

Tarkkaa lukua ei tiedetä,koska osa ihmisistä vain häipyy

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matti
Hämmentynyt
#3

Kiitos Toni. Asia on juuri niin kuin sanot. Perussuomalaisilla on nyt pääsy tilastoihin hallituspuolueena. Haluaisin nähdä, mikä on esimerkiksi somalialaisten anti tälle maalle. Oletukseni on, että luvut ovat karmeat. Ainoastaan se joukko, joka haluaa tuhota kansallisvaltiot ja järjestäytyneen yhteiskunnan, voi haluta tätä porukkaa tänne. Sääli tulevia veronmaksajia. Taakka tulee olemaan suuri. Valitettavasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ammattiosaamiset julki !!!
#8

Koska mm TYÖMINISTERINÄ on persu, voisi hän julkaista tilaston siitä, miten paljon eri alojen ammattihenkilöitä olemme saaneet tuon invaasion myötä.
Hyvä ammattimies on arvokas muukalaisenakin mutta ei pidä tässäkään antaa kansalle väärää mielikuvaa akateemis- enemmistöisistä tulijoista kuten koneinsinööreistä ja tohtorismiehistä.
Toivon luotettavaa tilastoa joka perustuu ammattitaitokokeisiin. Kielitaitoa ei kovin monessa ammatissa tarvitakaan. Esim hitsari takuulla osaa hitsata luokat 5 ilman Suomen kielen taitoa. Koneinsinööri osaa tulkita kansainvälisiä konepiirustuksia siinä kuin asentajatkin eri aloilla.
Pankaapa luotettavalla tavalla tutkitut tulijoiden ammattialat ja henkilömäärät esille niin turha vatvominen loppuu.

Osaamistutkimus ei ole sitä kuten viime viikolla kovaan ääneen media toisti, jossa kysytään tulijalta mitä hän osaa. Nuo etelämaalaiset mielellään liioitellen kehuvat itseään. Tällöin mm polkupyöräkorjaaja mainitsee olevansa koneinsinööri.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Hyvin monet haluavat nähdä todelliset kustannukset, mitä on tullut meille suomalaisille veronmaksajille niistä kaikista maahanmuuttajista, jotka ovat eläneet vuosi toisensa jälkeen kaikilla mahdollisilla tuilla Suomessa,siksi ei yhtään enempää.
On ”villejä” huhuja, että jotkut maahnamuuttajanaiset lapsineen saisivat nettotuloja useita tuhansia kuukaudessa TEKEMÄTTÄ YHTÄÄN MITÄÄN TÄMÄN MAAN HYVÄKSI , vaan elämällä meidän piikkiin/siivellä ja haluamme tietää,pitääkö nämä ”huhut” paikkansa?

Meillä on oikeus tietää, mihin meidän maksamia KORKEITA VERORAHOJA käytetään. NIITÄ KOHDENTAA HENKILÖT ELI VIRKAMIEHET JA POLIITIKOT, JOIDEN ELÄMISEN ME MYÖSKIN MAKSAMME veroista
Jos mitään salattavaa ei ole, kaikki Suomen valtion/kunnan menot/kulut ”kestää päivänvalon”,tilastot AVOIMESTI KANSAN NÄHTÄVILLE, miten paljon ykslöidysti menee rahaa mihinkin valtiolla ja kunnilla.
Tänne ei voida tuoda ihmisiä meidän elätettäväksi kysymättä meiltä haluammeko maksaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Simos
#14

Eikö siitä joku tutkimus ole tehty. Oliko niin irakilaiset, somalit kuuluivat kaikista heikoimmin työllistyviin. Tätä täytyykin ihmetellä, että juuri näille myönnetään irakilaiset n.50% myönteinen, somalit +80% myönteisiä päätöksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Raision Pena
Utelias
#17

Sanoisin 0%(Ei Stubb:n prosentteja)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

(Oikeat) Persut "ei" persettä myy
#4

Maailman väestön määrä kasvaa kaikkien asiantuntijoiden mukaan aivan liian nopesti,väestön kasvun rajoittamiseksi ei ole kuin 2 perinteistä luonnonmukaista konstia jotka on aina toimineet automaattisesti Sodat ja Taudit.
Mutta kummankaan noiden ei anneta luonnollisesti toimia. Rajoja pidetään auki että sotalueelta ihmiset pääsee pakoon ja lääkkeitä keksitään tauteihin nopempaa kuin taudit ehtii kehittyä.
On selvää että tällaisesta kehityksestä ei hyvä seuraa kun ihmiskunnan luonnollista väestön määrän säätelyä häiritään luonnottomasti sekoittamalla rajat,rodut,uskonnot,kulttuurit ja kaikki yhdeksi sekameteli sopaksi. Tästä seuraa 100 % varmuudella 3. maailman sota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hyvä●Suomi
#7

Suomen suurta väestönkasvua voidaan ainakin rajoittaa, mutta maailman asioihin on vaikea puuttua. Rajat ensimmäisenä kiinni ja sitten tutkimaan väestönkehitystä. Lääkkeet ovat kuitenkin hyvä keksintö pitää ihmiset työkykyisinä. Maailmalla lisääntyvät, kun eivät käytä mitään ehkäisyä. Länsimaissa on kuitenkin monenlaisia ehkäisyvälineitä, joita muualta ei taida löytyä.
Miksi pitää ihmetellä maailmanasioita. Suomessa voitaisiin keskittyä oman maa alueen kehittämiseen. Ei toisenpuolen maapallon asiat kuulu Suomeen. Ne on heidän ongelmiaan.

Mitään uskontoja ei ole olemassakaan, vaan sellaiset ovat mielisairaiden päästäkeksimiä. Tutkittua asiaa. Suomen Vankiloissa on paljon Mielisairaita, jotka uskoo monenlaiseen hulluuteen. Mielisairaat pitäisi hoitaa kuntoon, eikä antaa hullujen lisääntyä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

(Oikeat) Persut "ei" persettä myy
#21

On vain 1 ainoa toimiva konsti jota voidaan käyttää !
Sosiaali turva järjestelmän romutus ja tukien raju tason lasku,silloin ne pirut ei tule tänne pummilla elämään kun muut maat on houkuttelevempia.
Tämä asia pitäs tajuta tahdä nyt nopesti koska se tehdään joka tapauksessa ennemin tai myöhemmin joko itse tai sitten tulee Troikka ja Imf ja tekee sen.( vaihtoehtoja ei ole kuin 2 tehdä tai itkeä ja tehdä)
Tämä olisi myös ratkaisu kaikkiin kilpailu kyky ja työllisyys ongelminkin ,silloin työt alkaisi sosiaali turvan varassa oleville maistumaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reserviläinen
#13

Muslimi ottaa liudan vaimoja ja vastaavia jotka tekevät kukin yli 10 lasta kun Eurooppa elättää.
Muslimi saarnaa islamin maailmanvalloitusta ja kouluttaa lapsisotilaita/rikollisia.
Siinäpä sitten Euroopassa ”suvaitaan” muslimimafiaa ja muslimikaupunkeja joissa on voimassa sharialaki ja levitetään muslimeja ympäristöön kalifaattia perustamaan…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Simos
#20

”Muslimi ottaa liudan vaimoja ja vastaavia jotka tekevät kukin yli 10 lasta kun Eurooppa elättää.”
Tähän pitää saada tiukennuksia, ei tosiaan voi olla niin, että suomalaiset elättävät näiden sikiämisen. Olisi ylipäätään kiva tietää, kuinka moni musliminainen on työelämässä. Suomalaiset äidit patistetaan kiireesti takaisin työelämään, että valtio saa verotuloja ja että valtio voi pitää tyytyväisinä lusmuilevat muslimit. Sairasta touhua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ruotsi ja Suomi
#5

Ruotsin tie eli tuhon tie ?

Ruotsillahan menee taloudellisesti varsin hyvin meihin verrattuna. Mitä siis tarkoitat tuholla ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Ruotsi jyllää valtavan teollisuutensa vetämänä. Moniin sotiin ollaan osallistuttu vain rahastajana.

Ruotsista saama 37 vuoden eläkkeeni on noussut vain veron osalta. Myös kaikki muut elämän osa-alueet verotetaan nousevalla käyrällä.

Rahaa siis kerätään niiltä kellä sitä vielä on niille kellä sitä ei ole.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#19

Ruotsin talous on kasvanut massiivisen verovaroilla rahoitettavan elvytyksen myötä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Toni Seppänen Rivikansalainen
#10

Talouden tunnusluvutko kertovat kattavasti maan tilan ?

Trollotitroll.

Yksilökin voi olla rikas mutta elämänsä onnetonta ongelmaista paskaa.

Olisiko kokonaisuudella mitään merkitystä, isoa kuvaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

HID - tutkimus
#22

http://hdr.undp.org/sites/default/files/2015_human_development_report.pdf

Tutustu vaikka aluksi taulukkoon A1.1 !

Siinä on paljon enemmän kuin talous 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Simos
#15

Jep, mm. asuntolainojen maksamisen max pituus 105v.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000