Perussuomalaiset

Toni Kemppainen

Veteraanien kuntoutus

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb haluaa, että sotaveteraaneille varmistetaan tarpeen mukainen vuosittainen kuntoutus.

”Tämä ei ole puoluepoliittinen kysymys. Tämä ei ole vaalikysymys. Tämä on kansallinen kunniakysymys. Kaikki puolueet ja eduskuntaryhmät ovat sitoutuneet siihen, että sotaveteraanien asiat hoidetaan kunnolliselle tolalle. Harvasta asiasta tässä maassa vallitsee niin laaja yksimielisyys kuin veteraanien arvostuksesta”, Stubb toteaa.

Pääministeri Stubb puhui valtakunnallisen sotaveteraaniviikon avaustilaisuudessa Hyvinkään kirkossa lauantaina 7.3.2015.

Sotaveteraanien keski-ikä on yli 90 vuotta, ja heitä on jäljellä enää noin 27 000. Määrä myös vähenee nopeasti.

Stubbin mukaan joukon harveneminen ei kuitenkaan vielä tarkoita, että kuntoutukseen varattujen voimavarojen tarve pienenisi. Veteraania kohti arvioitu kuntoutuksen tarve on korkean iän vuoksi nousussa.

”Haluan, että mahdollisimman moni sotaveteraani vielä pääsee näkemään satavuotiaan isänmaan ja voi nauttia juhlavuodesta ilman huolta pääsystä ansaittuun kuntoutukseen. Ilman, että niitä pieniä kuntoutusrahoja joudutaan joka vuosi hakemaan erillisesti takaisin budjettiin. Kyse on arvokkuudesta ja kunniallisuudesta”, Stubb perustelee.

Miten onkaan sopivaa, että juuri nyt tähän aikaan alkaa kiinnostus heräämään MEIDÄN KUNNIAKANSALAISIA kohtaan?!?! Tämän pitäisi olla itsestäänselvä huolenaihe läpi koko vaalikauden eikä vain uusien vaalien lähestyessä!!! 

Anteeksi vain herra väistyvä pääministeri, tämä laiva meni jo.

Allekirjoittaen

Toni Kemppainen

Isänmaataan puolustaneita veteraaneja rakastava kansanedustajaehdokas

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
I, Robot
Utelias
#1

Siellä on pikkuisen kiinteistömassaa ja muita sijoituksia, näillä sotaveteraaniliitoilla, ja palkattuja henkilöitä. Ja keräyksillähän niitä massoja kasvatetaan. Ja kun veteraani on kysynyt vähän apua tai kuntoutusta, niin liitolta tulee vastaus: et sinä tarvitse. Näytösluontoisesti joitakin aktiiveja sitten toistuvasti autellaan. Jokaiselle jälkelläolevalle veteraanille riittäisi täysi ylläpito loppuajaksi. Ja sehän liiton tarkoituskin kuuluisi olla: viimeisen veteraanin jäähyväiskahveihin menisi viimeiset kolikot. Kumma, ettei tästä asiasta puhuta. Siellä ovat rosvot sosialisoimassa veteraanien tekemättömiä kuntoutuksia ja apuja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#2

Kyllä varallisuutta huolenpitoon riittäisi vaikka millämitoin, mutta SE HALU! Uskomatonta, miten hanakasti ollaan jatkuvasti keräämässä veteraaneille lahjoituksia, mutta missä ne rahat on?!?! Kirstunvartijan lukkojen takana, eikä niitä oikeasti tarvitsevien veteraanien elintason ylläpitämisessä ja kuntoutuksessa. TÄMÄ TULEE MUUTTUMAAN VAIKKA PÄÄLLÄNI JOUTUISIN SEISOMAAAN, JOS VAALEISTA EDUSKUNTAAN PÄÄSEN! TAKKIANI EN TÄSSÄ ASIASSA KÄÄNNÄ!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000