Perussuomalaiset

Toni Kemppainen

Ajatuksia ehdokkuudesta jatkuu

Minulta on kysytty arvoistani ja miksi olen lähtenyt eduskuntavaaliehdokkaaksi.

On sanomattakin selvää, että olen lähtenyt eduskuntavaaliehdokkaaksi edustaakseni Suomen kansaa ja Teitä, jotka äänenne minulle annatte. Olen valmis työskentelemään Eduskunnassa härkäpäisesti ajamieni asioiden puolesta. Olen tarvittaessa valmis puoluerajoja ylittävään yhteistyöhön ja tuomaan läpinäkyvyyttä ja avoimuutta poliittiseen toimintaan.

Minulta on kysytty, että mitä mieltä olen kotikuntani Inkoon kaksikielisyydestä. Sehän on rikkaus, jota tulee vaalia, mutta vain alueellisesti. Kannatan vapautta valita opiskeltavat kielet. Ymmärrän 5% asukasmäärästä äidinkielenään ruotsia puhuvan kansan huolen asiasta, mutta kohtahan meillä pitäisi alkaa opiskella mm. venäjää ja somalin kieltä, jos alamme asukaslukumäärällisesti vertailemaan näitä. Vaikka vapauttaisimme valintamahdollisuuden, uskoisin ruotsin kielen säilyttävän asemansa varsinkin rannikkoalueilla.

Jos annatte minulle äänenne, tulen ajamaan sotaveteraanien ja minun mielestäni sotaveteraaneihin rinnastettavien rauhanturvaajien kohtelun parantamista. Ajan myös rautatieliikenteen parantamista sekä rautatieläisten oikeuksia.

Takkini ei tule kääntymään, edes pakon edessä.

Haluan olla mukana tekemässä parempaa ja onnellisempaa Suomea ja näin ollen myös onnellisempaa kansaa.

TYÖTÄ – TOIVOA – TURVAA

Vaalikansaa kunnioittaen

Toni Kemppainen

Uudenmaan kansanedustajaehdokas

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Jack Hoover
Utelias
#1

Miten heittaisit suomen nousuun? Siis etsin ehdokasta jolla on oikeita ideoita ja halua toteuttaa ne

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000