Perussuomalaiset

Toni Kemppainen

Turvallinen Suomi

”Yhteiskunnan yllä liehuu taantumuksen viiri, turvakameroilla luodaan pelon ilmapiiri

hurahuhhahhei, holhoava esivalta, putkaan tarranliimajat ja talonvaltaajat”

Laulaa Paleface kappaleessa Helsinki Shangri-La.

Kipale on alunperin Tapio Rautavaaran laulama Mannakorven mailla, joka kertoo pontikan tiputuksesta. S. Albert Kivinen teki kiisusta poliittisen versionsa oikeuden jumalatar, jota mukaillen Paleface on levyttänyt oman versionsa.

Turvallinen Suomi on kuin kylmänväre, joka nousee pintaan vetäessä kynsillä liitutauluun. Turvallinen Suomi on tunne. Turvallinen Suomi on perintö, kun sitä uhataan niin se vihlova tunne nousee pintaan. Se vihloo ja sattuu, mutta sitä vähätellään. On erikoista, että Suomessa ei ole patriotismia tai jos on, niin se rinnastetaan natsismiin tai populismiin – Olen ylpeä Suomen kansalainen.

Suomalainen mentaliteetti on sitä, että Esson baarissa kirotaan raiskaajia ja Virolaisia, jotka vievät työpaikkamme. Nyrkki pystyssä huudetaan ja toivotaan muutosta Suomeen. Tosipaikan tullen käsi on nyrkissä, mutta pysyy syvällä taskussa ja vaaleissa äänestetään niin kuin äiti ja isä ovat äänestäneet tai jätetään äänestämättä – Tärkeintä, että kotona on turvallista.

Turvallinen Suomi on laaja käsite. Saanko kaupasta varmasti turvallista ruokaa, lapseni on turvassa päivähoidossa, voin turvallisin mielin käydä lääkärissä, juomaveteni on turvallista, ravintolassa voi turvallisesti juoda oluen ja lukea päivälehden sekä kulkea turvallisesti julkisilla töistä kotiin. Turvallisuusuhat eivät tule ainoastaan idästä, ne tulevat myös rajojemme sisältä. Meidän on panostettava turvallisuuteemme, kuitenkin lietsomatta turvattomuutta sen enempää.

Meitä Perussuomalaisia syytetään turvattomuuden lietsomisesta. Minusta sisäministeri Räsänen on yksi suurimmista turvattomuuden lietsojista. Eivät kansalaiset ole tyhmiä. Poliisien resursseja on leikattu. Liikkuva poliisi on lakkautettu ja se näkyy jo nyt katukuvassa. Olisi kiva tietää, kuinka paljon poliisin määrärahojen leikkauksien jälkeen yksityiset vartiointiliikkeet ovat saaneet lisättyä valvontajärjestelmien myyntiä yksityiskoteihin – Luotu pelon ilmapiiri on bisnes.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Eriarvoistuminen ja hyvinvointiyhteiskunnan alasajo ja siitä seuraava syrjäytyminen ja lisääntyvän maahanmuuton ja maahanmuuttajien suuren syntyvyyden tuoma suuren syrjäytymsiriskin lisäväestö luovat turvattomuutta.

Maastamme tehdään ulkomaisen omistuksen ja halpatyövoiman ja siitä seuraavien mellakoiden valtio. Poliisi luo sitten ”turvallisuutta” pitämällä raa’an väkivaltaisesti syrjäytetyn halpatyövoiman ja kurjaliston aisoissa, poissa eliitin aidatuilta asuinalueilta ja naarmuttamasta kiiltäviä katumaastureita. Tämä on arkea Yhdysvalloissa SWAT-hyökkäyksineen ja miljoonine vankeineen, ja olemme sitä tännekin kopioimassa. ”Huono aines” pidetään aisoissa. Ethän sinä kuulu huonoon ainekseen?

Yksityistämiset, leikkaukset, pian meillä ei ole mitään. Kaikki on eliitin suuroligarkeilla ja oligarkkisuvuilla, ja nuolemme heidän saappaitaan ja tyttäremme joutuvat tarjoamaan heille ”palveluita” rahoittaakseen opintonsa.

Mediamme on jo näiden oligarkkien omistuksessa ja suurin osa kansasta uskoo sokeasti Sanoma- ja Alma-konsernien luomaa maailmankuvaa. Näin tulevaisuutemme todellakin näyttää eriarvoiselta mellakoiden ja pahoinvoinnin Suomelta. Pian eliitti ”joutuu” tekemään hyvinvointivaltion alasajon, kun IMF vaatii velkataakkamme kasvaessa eurojäsenyyden seurauksena.

Se voidaan estää. Äänestä Perussuomalaisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000