Perussuomalaiset

Toni Kemppainen

Savuton tupakointi.

E-nikotiininesteet myyntin myös Suomeen?

Sähköisten savukkeiden, niiden varaosien ja nikotiinittömien nesteiden ostaminen onnistuu Suomessa, mutta miksi ei nikotiininesteiden?

Miksi näitä nykyajan tuotteita joudutaan tilaamaan ETA-alueelta ja vierittämään nekin veroeurot ulkomaille?

Näin eduskuntavaaliehdokkaan ja toistaiseksi ainakin tavallisen taapertajan silmin ainoa vastaus on lääkeyhtiöt. Hehän eivät näitä ”myrkkyä” sisältäviä nesteitä ilmeisesti valmista niin miksi sen pitäisi olla myynnissäkään kaupanhyllyllä muiden tätä ”myrkkyä” sisältävien nikotiinipurukumien (Nicotinell lääkepurukumi) yms tuotteiden kanssa.

Varmasti meillä Suomessakin osattaisiin valmistaa näitä sähkösavukkeisiin tarkoitettuja nesteitä. Ei tarvitsisi pelätä ”kiinanihmeitä” yms epäilyttäviä kopioita. Työpaikkoja lisää, yrityksiä lisää ja tuloja valtiolle lisää. Miksi ei tätä voisi kokeilla? Ai niin, lääkeyhtiöthän ottaisivat herneen nenäänsä, jos heidän tuotteensa ei olisi markkinaykkönen.

Nyt on jo kielletty viinaksien ja tupakkatuotteiden mainonta. Seuraavaksi varmaan kielletään autojen mainonta, kun ne saastuttavat ympäristöä. Mitäs sitten, alusvaatteitakaan ei varmaan saa kohta mainostaa -> kolareita tuppaa tulemaan teillä, kun kuskit ihailee vähäpukeisia malleja mainoksista.

Ei huhhahhei tätä toimintaa. Tuleeko tämä ikinä loppumaan? Eikö valtiojohto enää uskalla luottaa kansalaisten omaan harkintakykyyn mitä voi ostaa ja mitä ei? Ruokaliput ja kieltolaki takaisin niin saadan ihmiset ruotuun, sitäkö te haluatte!

Takaisin e-nesteisiin.

Argumentteja puolesta ja vastaan löytyy miljoonittain maanlaajuisestaverkosta. Sieltä vaan kaikki halukkaat urkkimaan. Mielestäni tässä olisi oiva tapa saada kotimaisia yrityksiä tekemään jotain uutta ja sitä kautta saada taloutta kasvuun, vaikkakaan vielä ihan miljardiluokan bisnes ei täällä pohjolassa ole.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
survister
#1

näin tupakoimattomana piti ensin miettiä kirjoitatko nikotiininesteistä vaiko nikotiinin esteistä. Tällaisista aineista ja niiden valmistamisesta missäkin, pohdintaa ei tarvita kun osaa olla nikotiiniriippumaton. Tupakat Alkoon, siitä vois ensin lähteä liikkeelle.!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#2

Perussuomalaiset voisivat nostaa esille nuuskan laillistamisen, samalla jos sitä ryhdyttäisiin valmistamaan kotimaassa niin saataisiin työpaikkoja ja verotuloja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000