Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Vanhat puolueet eivät arvosta Suomalaisia.

Sote näyttää kaatuvan viimeistään eduskunnassa, mikäli sosiaali- ja terveysvaliokunta ikinä saa asiaa ratkaistua. Valinnanvapaus on niin vaikea asia ratkaistavaksi, ettei tämä Sipilän ja Orpon johtama hallitus kykene sitä ratkaisemaan. Kaiken Sote-hömpötyksen sijaan eduskunnassa tulisi pohtia, miten Suomalaisten perus- ja perustason erikoisairaanhoidon palveluita saataisiin parannettua. Ihmetellä pitää miksi ei lääkäreitä kouluteta enempää, sillä suurin ongelmahan on liian pitkät odotusajat lääkärin vastaanotoille. Eli lisää Suomalaisia lääkäreitä, niin hoitoonkin päästään nopeammin.

Hoitajapulaan yksinkertainen ratkaisu on palkkojen nostaminen ja hoitajamitoituksen kirjaaminen lakiin. Palkkojen nostamisen kautta tuleva ammatin arvostus parantaa varmasti työssä jaksamistakin. Jaksamista tukee varmasti myös se, jos tekeviä käsiä on enemmän. Kaiken tämän edellä esitetyn voi rahoittaa helposti, poistamalla saman summan maahanmuuttoon varatusta budjetista. Kunnillehan pitää myös antaa rahat mitoituksen toteuttamiseen, pelkkä laki ei riitä.

Suomen hallituksen tulisi tehdä kaikkensa oman kansan hyvinvoinnin parantamisen eteen. Nykyinen hallitus ei tosin näin tee, eikä meno parane yhtään, jos pääministerin salkku menee demareiden Antti Rinteelle ja sitä kautta hallituksen ministereiksi tyrkyllä ovat myös Lii Andersson ja kukaties vaikkapa Pekka Haavisto. Vaaleissa voimme saada muutoksen aikaan, sillä suurin osa kansasta ei halua nykyhallituksen jatkavan, eivätkä Suomalaiset voi todellakaan haluta Rinteen vihervasemmistoa hallitusvastuuseen, eihän?

#suomalainentärkeimmäksi

Eduskuntavaaliehdokas, Satakunnan PerusSuomalaiset.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lörsson
#1

Kansa on tyhmää.
Tyhmä kansa äänestää tyhmiä päättäjiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

> Hoitajapulaan yksinkertainen ratkaisu on palkkojen
> nostaminen

Palkkoja pitäisi nostaa vain uusille työntekijöille. Jos joku sitten haluaisi itselleen tuon ”uuden työntekijän” palkan, hänen olisi irtisanouduttava ja haettava omaa työtä uudelleen.

— Nykyjärjestelmässä pitää nostaa palkkaa kaikille työntekijöille, jotta saadaan yksi prosentti lisää tekijöitä. Tämä ei ole kestävällä pohjalla.
— Nykyjärjestelmä vaatii yksityisen sektorin toimiakseen. Muuten se tukehtuu omaan mahdottomuuteensa.

Ei voi mitään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Perusongelma ei ole koulutus
#3

ehkäpä koulutetut lääkärit eivät halua metsäsuomen terveysasemien ylityöllistetyiksi yleislääkäriksi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000