Perussuomalaiset

Tero Ahtola

Suomi ei pärjää yksin?

2 kommenttia

Kokoomuslaiset mielellään levittävät piilopopulistisia slouganeitaan, kuinka me ei pärjätä yksin, pitää olla hartiat jne.

Talous on pysynyt meidän osalta taantumassa yhteisvaluutan ”ansiosta”. Valuutan arvo oli pitkään liian korkea meille ja se vaikeutti vientiämme.

Talous on noususuunnassa toistaiseksi EKP:n toimien ansiosta.

Mutta seuraukset siitä on edessä.

Eurouskovaiset pelottelevat mielellään devalvaatiopeikoillaan ja muilla velkajutuilla äänestäjiä, ikään kuin ne olisi vain oman rahan (markan) ongelmia.

Unohtavat kuitenkin, että meillä on nyt aivan samat ongelmat ja ratkaisut käytössä, mutta silloin kun meillä oli oma raha, ammuimme tarkkuuskiräävillä peikon puun takaa kuoliaaksi ja jatkoimme elämää.

Yhteisvaluutassa ammumme sitä peikkoa ydinpommilla ja sekin toki toimii, jos ei saa sirpaleista osumaa, mutta kukaan ei tiedä, miten ydinlaskeuma tulee vaikuttamaan elämäämme jatkossa.

Hallituspuolueet patsastelevat ”saavutuksillaan” kuinka Heidän 2015 keväällä aloittamat sairaanhoitajien ja duunareiden kyykyttäminen ja kaiken yhtiöittäminen ja yksityistäminen ja keskittäminen on saanut talouden nousuun vuonna 2014. Melkoisia taikureita, kun toimet on vaikuttanut meinneisyyteen asti, mutta takaan, että Paluu tulevaisuuten on vielä edessä.

Tältä meidän huippuhallitukselta puuttuu vielä yksi mansikka Yogurtista.

Kaikkien kuntaliitosten Äiti!!

Eli tehdään yli kolmestasadasta kunnasta 18 niin on huomattavasti helpompi ajaa liittovaltiokehitystä ja lisäleikkauksia läpi, kun ei tarvii jauhaa koko kansalle skeidaa, ja lobbarikavereiden ei tarvii jatkossa voidella kun 18 kylän päättäjät, kun nyt joutuvat ressukat ajelemaan jopa hiekkateillä mersujaan pölyttämässä, kun käyvät lahjomassa kunnanjohtajia perähikijällä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Maahanmuutto ei ole ratkaisu globalisaatioon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vanhastabu
Iloinen
#2

Erotaan siis EU:sta ja EMU:sta ja otetaan markka käyttöön, näinkö? Laitetaan se kellumaan ja katsotaan miten arvolle käy. Jos kovasti laskee, niin kaiketi euromääräiset lainat ja vastuut kasvavat samassa suhteessa. Aloitetaan eroneuvottelut EU:in kanssa, kuten Britannia ja toivotaan parasta. Katsotaan eron hinta ja vuosimaksut markkinoille pääsystä. Minä en uskaltaisi tätä kortti katsoa, sillä muistan niin hyvin ajan ennen EU:ta ja sen jälkeen. Olen syntynyt -50 luvulla ja niin monta kertaa ristinyt käteni, että siitä suljetusta taloudesta tulleineen, inflaatioineen, devalvaatioinen ja suomettumisesta päästiin eroon. Turvallisuus lisääntyi, talous kohenee silmissä ja olemme mukana päättämässä. Elän elämäni parasta aikaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000