Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Haittamaahanmuutto – hyvien ihmisten näytönpaikka

7 kommenttia

Jees! Haittamaahanmuutto käsitteenä on aika helppo käsitteenä määritellä. Haittamaahanmuutto on siis sitä, että kohdemaan resurssit ylittyvät maahantulijoiden määrän takia ja toisekseen tulijat aiheuttavat kohdemaassa erinäisiä ongelmia. Erityisesti haittamaahanmuuton piirin kuuluu humaanitaarinen maahanmuutto, joka ei tuota mitään muuta kuin kuluja. Tähän juttuun pitäisi hakea jonkinlaisia ratkaisuja.

Haittamaahanmuuton tukijoita ovat erityisesti punavihreät ns. ”hyvät ihmiset”, jotka haluavat hinnalla millä hyvänsä kerätä kehitysmaista tulijoita tänne Suomeenkin. Toinen porukka on ns. liberaali oikeisto, jotka haluavat tätä kautta firmoille halvempaa työvoimaa. Samalla nämä haittamaahanmuuton kannattajat haluavat paikata haavoittunutta omaatuntoaan keräämällä turvapaikkajärjestelmän ja kiintiöpakolaisuuden kautta mahdollisimman paljon turvapaikkaturisteja korkeamman sosiaaliturvan piiriin.

Kulut tästä rallista ovat Suomessakin vuositasolla miljardiluokassa ja samalla rallista aiheutuu erilaisia ongelmia yhteiskuntaan. Julkinen talous on ollut vuoden 2015 turvapaikkarallin jälkeen koetuksella ja tämä on koettu valtionkin taholta kotimaan asioita tärkeämmäksi asiaksi. Erityisesti asia on ollut vihervasemmiston ns. hyvien ihmisten prioriteettilistalla siellä aivan kärjessä.

Ehdotankin taloudelliseen rasitukseen otettavaksi käyttöön joko vapaaehtoisen maahanmuuttoveron tai takausjärjestelmän, jolla ns. hyvät ihmiset voivat kustantaa koko rallin. Jos oikein haluaa tänne näitä elintasosiirtolaisia paljon, niin silloin voi maksaa vaikka 50 prosenttia palkastaan maahanmuuttoverona. Sen jälkeen voidaan tämän rahankeruun perustella ottaa elintasosiirtolaisia kertyneen verotuoton mukaan. Yhden elintasosiirtolaisen vuotuiseksi kustannukseksi voidaan laskea esim. 20000 euroa ja sen mukaan sitten voidaan vuosittain ottaa rajan yli käveleviä jamppoja. Miten on vihervasemmisto – otatteko ideasta kopin? Tällä tavoin hyvät ihmiset saisivat näyttöpaikan, että ovatko he valmiita kustantamaan tämän rallin omasta pussistaan.

Siihen voin itse antaa suoraan vastauksen – vihervasemmistolaiset eivät tule tällaiseen vapaaehtoiseen juttuun osallistumaan. Vihervasemmistolaiset ovat aina valmiita parantamaan maailmaa kyllä muitten rahoilla, mutta omasta pussista eivät ole sitä valmiita tekemään. Näillä ns. hyvillä ihmisillä on kyllä aina tapana tulla heiluttamaan sormea maahanmuuttokriitikoitten eteen ja siinä sivussa huudetaan karmeasta rasismista. Ja yhteiskunnan varoja ollaan tähän idiotismiin kyllä syytämässä.

Edelleenkin koko haittamaahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin se ainoa toimiva ratkaisu on maahanpääsyn estäminen. Me emme todellakaan Suomessakaan tarvitse massoittain kehitysmaista tulevia ihmisiä. Meillä on jo omasta takaa heikompiosaisia. Joten koska tuo minun ehdotus tuskin käy – niin ei muuta kuin rajat kiinni!

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

”ns. liberaali oikeisto, jotka haluavat tätä kautta firmoille halvempaa työvoimaa”

En kiistä tätä väittämää, eittämättä se on totta. Mutta sitä olen ihmetellyt, että kuinka hel…..ssä työnantajat edelleen parkuvat ettei ole työvoimaa saatavilla. Pelkästään vuonna 2015 Suomeen saapui reilusti yli 30 000 (!!) turvapaikanhakijaa, joista vain aniharva on lähtenyt tai palautettu kotimaahansa. On se nyt kumma, ettei kolmessa ja puolessa vuodessa ole edes osa kotoutunut työmarkkinoille, eikö nämä matalapalkka-alojen työvoimapulaa rääkyvät yritykset nyt sitten palkkaakaan näitä muutaman euron moniosaajia?? Mielestäni nämä halpatyövoimaa rääkyvät yritykset olisi velvoitettava palkkaamaan nyt näitä maahanmuuttajia, heidän olisi nyt kannettava vastuu vaatimuksistaan. Nyt on halpatyövoimaa tarjolla yllin kyllin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Partalainen.
Vihainen
#2

Jokainen käytetty euro on pois oman maan kansalaisten sosiaaliturvasta ja se on facta. Sama euro ei repeä useampaan paikkaan, vaikka sitä kuinka hehkutetaan. Ymmärrän sen että ylijäämästä annettaisiin, mutta tänävuonnakin valtio velkaantuu lisää. Meillä on porvarihallitus ja tälläistä varallisuuden uusjakoa, ei edes sosialistit ole aikaan saaneet. Kaiken huipuksi keinottelijat ovat ruvenneet tekemään bisnestä haittamaahanmuutolla, joka jo yritysideanakin on vastenmielinen ja heikomman hyväksikäyttöä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Adolf
Iloinen
#3

Leirit pystyyn ja uunit lämpimäksi. Juutalaisten salajuoni.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Haittamaahanmuutto ja haittaruotsi (=pakkoruotsi) – siinä suomalaiset yhteiskunnan suurimmat haitat ja rahareiät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Meillä on ”vastuullisen/oikean median” taholta käynnissä jatkuva aivopesu tämän, tulevaisuudessa hallitsemattomaksi kiihtyvän joukkoliikehdinnän, hyväksymiseksi.
Vai näkeekö joku liikehdinnälle ehtymisen merkkejä? Huippulämpötilat, kuivuus ja yhä kiihtyvä väestönkasvu. Hillitsevätkö ne sitä?
Jotain tarttis tehdä? Rasistiksi leimautumisen pelossa poliitikkomme kyyristelevät koloissaan. Kyseessä on vastaava ilmiö, jossa he tietävät mitä pitäisi tehdä esim. talouden kuntoon saamiseksi, mutta niillä ei itselle jatkoa hillotolpalla varmisteta.
Tässä asiassa meillä valtaa käyttää pieni fanaattinen vähemmistö. Heidän hoivaviettinsä, jopa seksuaalisten paineiden purkaminen ”noiden ihanien poikien” auttamiseksi, tulee johtamaan hallitsemattomaan tilanteeseen ja lopulta katastrofiin. Merkelin vahvan aseman murentuminen on vain alkusoittoa. Ikävintähän on, että syntyvästä kaaoksesta kärsivät kaikki, eniten todennäköisesti ”autettavat”?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jocke
Vihainen
#6

Eikä vain meillä eikä vain median. Vaan myös nk. kultturin piirissä.
Katselin eilen, toiseen kertaan, ruotsalaisen poliisidekkarin Beck – Invaasio. Tuo elokuva oli täysin tehtyä propagandaa. Se voittaisi jopa Göebbelsin propagandan 1930-luvun Saksassa.
Elokuvassa eri huudettu että me olemme parhaita, ei, se on paljon fiinimmin tehtyä propagandaa. Ensin tapåetaan muslimi, joka on kai Kazakstanista, ei sii s arabi. Sitten käydään keskusteluja imaamin kanssa joka vetoaa vaitolovelvollisuuteen. Sitten mukaan tulee laittomasti maassa oleskeleva tsetseeni raskaana, viimeisillään olevan vaimonsa kanssa. Toinen muslimi tekee itsemurhan (koska on nähnyt ensimmäisen murhan, tai jotain sinnepäin), hänellä on perhe edelleen Kazakstanissa. Sitten mukaan tulee joukko laittomasti maassa oleskelevia naisia jotka työskentelevät pimeästi, siivoushommissa.
Lopulta selviää että murhaajat ovat ruotsalaisia, ahneita jotka hyödyntävät näitä pakolaisressukoita.
Jatkuu seuraavassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jocke
Vihainen
#7

jatkuu..
Näin saadaan ruiotsalainen poliisi ja laittomasti maassa oleskeleva ikäänkuin samalle viivalle ja sehän vetoaa tunteisiin.
Missään vaiheessa ei tule esille todelliset ”pakolaiset”, eivät niiden jengihommat ym.
Koko elokuvasta jää fiilis että kyllä noita kohdellaan huonosti, siis muslimeja. Missään ei tule myöskään esille kaikki avustukset. Tosin mainitaan että synnytys ja siihen liittyvät toimenpiteet ovat maksuttomia laittomasti maassa oleskelvalle. Kukapa sitä voisi kieltää kun näkee naisen viimeisillään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000