Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Nykyajan poppamiesten sadetanssi – kotouttaminen

Eli väänsin jo tuossa eilen Pudasjärven maahanmuuttoinfosta (13.2.2019) jo samansuuntaisella otsikolla videon, mutta päätin vielä vääntää aiheesta blogin. Käytännön tasolla tähän johti Kalevan verkkosivuilla ollut juttu, jossa tilaisuuttaa oli käsitelty hyvin yksipuolisesti. Lähinnä lehti käsitteli asiaa siten, että paikalla olleet maahanmuuttokriitikot oli jätetty mainitsematta (esim. allekirjoittanut ja Jenna Simula), aloitteen allekirjoittajien määrää (yli 400) ei ollut mainittu ja käytännön tasolla koko juttu oli tehty vain yksi kulma edellä. Jutussa lähinnä tuettiin sitä, että pudasjärveläiset haluavat mukamas VOK:n jatkavan toimintaansa ja kuinka paljon taloudellista hyötyä tästä VOK:sta on.

Yleisesti ottaen koko tilaisuuden alustukset oli sitä sun mitä sattuu – lähinnä propagoitiin sen puolesta, että VOK:sta on valtavasti hyötyä paikkakunnalle. Kieltämättä VOK on kerrannaisvaikutuksineen työllistänyt sen noin 45 ihmistä, mutta tässä on yksi pikku juttu. Nämä ovat käytännön tasolla valtion luomia suojatyöpaikkoja, jotka ovat lähinnä menoerä. Mitään tuottavaa työtä tai yritystoimintaa mikään vastaanottokeskus ei tuota. Kaiken päälle – vastaanottokeskus näkyy olevan samanlainen aikuisten miesten päiväkoti kuten muutkin vastaavat laitokset. Ja tämähän on yksi iso tekijä, miksi Oulun raiskausrinkien tapaisia tapauksia on sattunut.

Oikeastaan Pudasjärven kaupunki ja maahanmuuton parissa työskentelevät työntekijät käytännössä alustuksissaan sylkivät aloitteentekijöitten naamalle. Korostettiin sitä, että kuinka kyseisen paikkakunnan päättäjät ovat harkitusti suunnitelleet asian ja päättäjät ovat Pudasjärvellä ajaneet asiaa yksimielisesti. Tämä hyvesignalointi on hyvin tuttua myös kotipaikkakunnaltani Kuusamosta ja muualtakin. Määrätyt poliittiset ryhmät ajavat haittamaahanmuutoa palvelevia asioita hyvin systemaattisesti ja lähinnä usein yksi suurin motivaattori on lyhytnäköinen hyöty eli valtionosuudet. Mitään yhteiskuntaan aiheutuvia kokonaiskustannuksia tästä rallista ei oteta huomioon. Ja kuten muistamme, puhumme koko valtakuntaa koskien varovaisestikin arvioiden 2 – 3 miljardista eurosta. Ja tämä haittamaahanmuuttoon upotettu raha on ihan täysin kankkulan kaivoon upotettua rahaa.

Yleisesti ottaen voi todeta – missä vastaanottokeskuksia on ollut, niin lieveilmiöitä on ilmaantunut. Kuusamossakin aikoinaan oli kaikenlaisia lieveilmiöitä ja läheltäpiti tilanteita. Milloin jopa on juostu jonkin tytön perässä kotiovelle asti. Ja käytännön tasolla poliisi on jättänyt tällaiset tilanteet huomiotta. Eräs kaverini oli aikoinaan ilmoittanut tällaisesta tapauksesta ja koko juttu oli jätetty huomioita. Ja muitakin tapauksia tiedän. Joten tilaisuudessa poliisin esittämä väite kaikkien tapausten kirjaamisesta kyllä joutuu hieman outoon valoon. Muitakin lieveilmiöitä vastaanottokeskusten liepeillä on esiintynyt – kuten epäilyjä on huumekaupasta. Joten totean – paikkakuntalaisilta pitää aina kysyä, että perustetaanko näitä haittamaahanmuuton edistämiskeskuksia.

Loppukaneettina voi siis todeta tästä kotouttamisesta – virkamiehet ja -naiset poliitikkojen kera ovat nykyajan poppamiehiä. Intiaanien sadetanssiin verrattavaa hasardia ja arpapeliä siis harrastetaan kiivaasti. Poliitikot lyö patarumpua ja virkamiehet tanssii. Eli siis täyttä pelleilyä koko touhu, joka tulee kaiken päälle äärettömän kalliiksi yhteiskunnalle kaikenlaisine lieveilmiöineen. Ja minä annan kaiken tukeni pudasjärveläisille tässä kuntalaisaloitteessa – kyse on kuitenkin jokaista paikkakuntalaista koskevasta asiasta. Joten – stoppi tälle touhulle on saatava ja perussuomalaiset tulevat ajamaan sitä stoppia. Ja se haittamaahanmuutto on vaan lopetettava ja on siirryttävä kotouttamisesta kotiuttamiseen. Jotain rajaa – Sinä päätät!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Maailma ilman rajoja! Nykyisyys on vihervasemmiston ja anarkistien toivioelämää. Kultaisen kommunismin taivaanranta häämöttää.

Mutta, mitä siintää taivaanrannan takana? Romahdus, täydellinen romahdus. Taloudellinen romahdus, moraalinen romahdus, siirtyminen takaisin pimeälle keskiajalle, ellei vieläkin kauemmanksi kivikaudelle asti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000