Perussuomalaiset

Jouni Kaskiharju

ISIS tulee, oletko valmis?

ISIS ei ole nujerrettu, se laajenee. Kun se ei voi enää toimia Syyriassa, se hajautuu. Aikaisemmin vapaaehtoisesti palanneet eivät ole niin suuri riski, koska osa on ajatellut omilla aivoillaan ja pettyneet koko systeemiin. Mutta varovaisuus kaikkien kanssa on perusteltua.

Seuraava aalto, mikä sieltä on tulossa kuuluu radikaalisimpaan ja vaarallisimpaan siipeen. Nämä olisivat taistelleet edelleenkin, mutta selkä seinää vasten luikkivat nyt kuka minnekin. Koska oikeastaan kukaan ei tiedä, ken on mistä ja minkä niminen, ei Suomeenkaan päätyviä voi varmuudella tunnistaa.

”Isis-johto on pistänyt liikkeelle viestiä, että taistelua pitää jatkaa ja viedä etäämmälle myös länsimaihin. Kuinka todennäköinen vaade se on, siitä voi olla monta mieltä”

Kyllä edelläolevasta voi olla vain ja ainoastaan yhtä mieltä: Terrori rantautuu eurooppaan. Myös meille. Mitä tekee valtiojohtomme? Lisää voitelurahaa elintasopakolaisille haittamaahanmuuttajille ja syvä kumarrus. Maksajina Suomen oma kansa yhä kasvavine verotaakkoineen.

Minkä Juha Sipilä aloitti, sitä aikoo Antti Rinne (jos pääsee pääministeriksi) jatkaa ja syventää. Kaikki mitä voidaan verottaa, tullaan verottamaan. Tämä maa on aina saanut sellaiset päättäjät jotka se ansaitsee koska demokratia, mutta mielestäni tämä maa on ansainnut paljon enemmän. Sillä luotan siihen, että ihminen herää todellisuuteen ennen pitkää pois hallituksen ja symbioottinsa median harhakuvitelmista. Heräämiseen on aikaa kolme (3) viikkoa, pommiin nukkuminen tarkoittaa painajaisia jatkossa.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Siniset on tehneet suuren Karhunpalveluksen , Suomen kansalle kun loikkasivat Sinisiin , juuri kun olisi ollut mahdollista muuttaa Suomen suuntaa terveenpään päin !!! Siniset hyppsivätkin vanhojen puolueitten syliin ,siis vanha linja jatkuu ! Jos ei nyt äänestäjät herää !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

On sairasta asennetta edes harkita Sinisten äänestämistä! Itsekin äänestin aikoinaan loikkaria, hyvässä uskossa. Toisaalta oli parempi, että päästiin pyrkyreistä eroon. Ehdotan sen porukan välttämistä.
Tuo ISIS-homma tulee kyllä ottaa vakavasti. Seuratkaa nyt tarkasti, mitä ja miten eri Puolueet suhtautuu asiaan. Paljonko on rivienvälissä havaittavissa lapsenuskoa perusteena, ei meillä mitään tapahtu. Ne jotka asiaan suhtautuu kriittisemmin saavat äkkiä natsin tai rasistin leiman. Sen pelossa asioita pyöritellään ja siloitellaan. Katsokaa kenellä on selkeä linja tuohonkin asiaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Onks nyt menny puurot ja vellit lopullisesti sekasin???

Mitä tekemistä sinisillä on isiksen kanssa???

Heko, heko miten sekavaa tekstiä joku työstää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000