Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Eräs kaupunginhallitus saluunan ovien aukojana

4 kommenttia

Alkuun oli aiheena tähän kirjoitukseen sananvapaus mielessä, mutta sitten tähän tulikin hyvänä höysteenä Kuusamon kaupunginhallituksen maanantaisen kokouksen esitys 30 pakolaisen vastaanottamiselle tänne. Palaan tuossa lopussa vielä tuohon sananvapauteen ja ns. vihapuheeseen muutamalla lauseella – mutta pitää ensin käsitellä tämä erään kaupunginhallituksen aivopierupäätös pois jaloista ja tuoda siihen perussuomalainen näkökulma mukaan. Meillä kun kyseisessä kaupunginhallituksessa ole tällä hetkellä edustusta.

Elikkä Kuusamon kaupunki on ELY-keskuksen kanssa hyvin vaivihkaa valmistellut eräänlaisen saluunan oven aukaisuautomaatin käyttöä kiintiöpakolaisiin/pakolaisiin liittyen. Koneisto on suunnitellut 30 pakolaisen automaattioton käyttöönottoa kahden vuoden välein. Samansuuntaista käytäntöä on käytössä pitkin Suomea joissakin kunnissa. Kun kuulin tuosta automaatin käyttöönoton suunnittelusta – tuli mieleen, että näinkö Kuusamonkin kaupunki alkaa suoriltaan keräämään lisää elätettäviä tänne automaattisesti. Eihän asiassa ole päätä eikä häntää. Jokainen kiintiöpakolaisten otto pitää käsitellä aina päättävissä elimissä erikseen – ei näistä voi tehdä automaatteja, joilla porukkaa lapetaan sisään suoriltaan.

Sen verran kaupunginhallitus oli järjissään, että muutti esityksen vain koskemaan vuotta 2020. Ja esitys lähti tässä muodossa eteenpäin valtuustokäsittelyyn. Kiitokset niille kolmelle kepun kaupunginhallituksen jäsenelle, jotka vastustivat tätä. Muille voikin suoraan heittää pyyhkeen naamalle. Mitä siellä Kuusamon kaupungin päättävissä elimissä ajatellaan? Kaupungin talous heittää tällä hetkellä miljoonia euroja häränpyllyä ja te olette valmiita ottamaan menoeriä lisää. Järkevämpää olisi houkutella kantakuusamolaisia palaamaan tänne – ei tänne mitään syöttökoulutusta ja kotouttamista tarvitsevaa porukkaa kannata kerätä. Siis olisiko aika lopettaa höpöhommien ympärillä näpertely ja rahantuhlaus? Siis keskittyä olennaiseen.

Samaa touhua ajetaan ympäri maata eteenpäin. Halutaan lisää maahanmuuttoa hinnalla millä hyvänsä. Ja joillakin näkyy olevan vielä hinku saada tänne sitä haitallisinta eli humanitaarista maahanmuuttoa lisää. Yhteiskunnan kannalta ainoa järkevä maahanmuutto on työperäinen maahanmuutto ja sekin hyvin tiukoissa raameissa. Kannattaa ihan miettiä kokonaisuutta niin Kuusamossa kuten koko maassa. Ensin omat kansalaiset ja sitten vasta muut.

Vielä siitä sananvapaudesta, joka liippaa nykyään läheltä maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä. Olemme saaneet lukea mediasta erilaisista näytösoikeudenkäynneistä, näytöstuomioista ja horinoista vihapuheesta. Suomi on kuulkaas ihmiset menossa siihen pikkuhiljaa, että täällä ihmisiä aletaan hakemaan kotoaan hilut kintuissa vääristä mielipiteistä. Enää ei ole kyse siitä, että olisi kyse uhkailuista tai panetteluista. Nyt kyse on siitä, että punavihreä mädätysjoukkio pyrkii estämään ns. ”väärien” mielipiteitten esittämisen. Ja sen tien pää tiedetään – se on diktatuuri.

Siinäpä jotain rustattavaa ja mietittävää itse kullekin. Siis kannattaa miettiä, että onko koko maa menossa kohti helvettiä…

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Unelma
#1

Voihan Trump ja 3.5 milj pakolaista

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Trump on jämpti
#3

”Mikä vastuu USAlla on sitoutua ehkä kymmeniksi vuosiksi jonnekin Syyriaan” sanoi Trump.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Taina
#2

Tuntuu vastenmielisen ymmärtämättömältä vaikeasti sopeutuvien, länsimaihin kuulumatonta jopa rikollista arvomaailmaa tunnustavien henkilöiden haalinta kuntaan liukuhihnalta automaattisesti kiintiöittäin. Tähän lisätään vielä kaiken elämän alan kustantaminen, sairauksien (jopa neuroottisten) hoidoT, sopeutumisen vaikeus, kieliongelmat…

Mitä kunnan päättäjät ajattelevatkaan? Heidän pitäisi ajaa kuntalaisten etuja kohti parempaa tulevaisuutta. Ehkä tutustumismatka Turkuun, Hkiin ja muualle Eurooppaan on jäänyt tekemättä TAI sitten he ovat todella utopistisia kuvitellen pystyvänsä ratkaisemaan tulevaisuuden Kuusamon musl*m*ongelman. Musumaiden sekasorto johtuu yht.kuntajärjestelmästä, joka ei toimi. Missään tuota ongelmaa ei ole pystytty ratkomaan. Ehkä Kuusamossa sitten MUKAMAS.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Näppis
#4

Jopas on jäkätustä leuassa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000