Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Vastuulliset valittaa VAIN vihapuheesta

4 kommenttia

Tässä on kohtuullisen surullinen perjantai takana. Oulussa paljastui useampi uusi alaikäisiin tyttöihin kohdistunut seksuaalirikosepäily ja näyttää siltä, että kyseessä on kohtuullisen sakea epidemia. Nämäkin rikokset olisivat aikoinaan olleet ehkäistävissä, mutta taas maksamme tumput suorina olosta. Ja on käytännössä varmaa, että nämä turvapaikanhakijoitten tekemät kuvottavat touhut eivät rajoitu pelkästään Ouluun. Kyllä näitä varmasti riittää ympäri maata.

Joten kohdistan tässä syyttävän sormen suoraan valtaapitäviin ja kahdeksaan demarikratian järjestelmäpuolueeseen. Tämä tällä Juha Sipilän vetämä poliittinen sekasikiö on lähinnä näittenkin tapausten tullessa ilmi huutaneet vihapuheesta ja maahanmuuttajien oikeuksista. Harvakselleen on tullut kommentteja itse raiskauksista ja aika vähän myös näitä kuvottavia tekoja on tuomittu. Vastuulliset ovat siis olleet huolissaan VAIN vihapuheesta ja kansalaisten närkästyksestä.

Menköön tämä nyt toistamiseksi – mutta arvon päättäjät. Nämä raiskaukset olisivat olleet estettävissä syksyllä 2015 ripeällä toiminnalla ja laittamalla rajatarkastukset pystyyn Ruotsin rajalla. Tätä te ette tehneet – joten olette taatusti päättäjinä vastuussa tästä asiasta. Ja sen voi todeta – nämä tapaukset ovat vain jäävuoren huippu. Näitä tapauksia varmasti riittää ympäri maata.

Joku varmasti huutaa päälle, että perussuomalaiset olivat invaasion aikaan hallituksessa. Niin olimme – mutta hallituksessa istui ministereinä loikkarijoukkio joka on poistunut perussuomalaisista tässä välissä. Ja voin todeta – että perussuomalaisten nuiva siipi, johon itsekin kuulun – tuomitsi tämän saluunan ovet auki politiikan täysin. Itsekin kuljin siihen aikaan mielenosoituksissa ja otin omalta osaltani jo silloin voimakkaasti kantaa tähän mädättävään maahanmuuttopolitiikkaan. Nämä tapaukset ovat juuri niitä siihen liittyviä lieveilmiöitä ja päälle tulee vielä kustannukset.

Sitten varmasti jotkut huutaa siitä, että kyllä suomalaisetkin raiskaa ja harrastaa pedofiliaa. Kukaan ei ole sitä kiistänytkään ja aivan samalleen kuvottavaa touhua sekin on. Mutta se pitää ottaa seksuaalirikoksisssa huomioon, että ulkomaalaistaustaiset tekevät niistä arviolta kolmanneksen ja tiukalla maahanmuuttopolitiikalla ne olisi estettävissä. Miksi siis hankkia lisää ongelmia moninkertaisesti vanhojen päälle?

Joten toistetaan lopuksi – oikeasti Sipilä, Orpo, Rinne, Haavisto jne. jne. – miksi te ette ole suoraan tuominneet näitä tapauksia? Miksi pitää jauhaa sontaa jostain vihapuheesta? Voi siis todeta – olette päättäjinä suomalaisvastaisia. Näette ongelmana sen, että ihmiset oikeasti raivostuu tälle mädättämiselle. Ette todellakaan ole mitään suomalaisten arvoisia päättäjiä. Muuttakaa siis vaikka Vinku-Intiaan heimopäälliköiksi. Suomi ei häviä siinä mitään.

Perussuomalaiset tuomitsevat jyrkästi nämä teot ja näihin pitää puuttua ronskilla kädellä. Laittomasti maassa olevat rikolliset ja turvapaikanhakijat pitää palauttaa lähtömaihinsa mahdollisimman tehokkaasti. Ja tälle turvapaikkaturismille pitää laittaa stoppi. Suomi ei tarvitse näitä ”turisteja” mihinkään. Suomi on suomalaisten koti – ei kenenkään muun. Ja sen kodin pitää olla kantasuomalaisille turvallinen. Näin sen pitää olla!!

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Partalainen
Vihainen
#1

Totuus kestää ja Halla-aho on vaaran tiedostanut jo yli 10-vuotta sitten. Mitä hän on saanut osakseen. Pilkkaa ja haukkumista ja ko:n äänestystuomion kunniavieraidemme uskonrauhan rikkomisesta. Voi aikoja voi maantapaa. Voimia kaikille teille, jotka vielä jaksatte puolustaa suomea ja suomalaisuutta. Palkinto on tulossa ennemmin tai myöhemmin, tai häviämme kaikki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aika koittaa
Hämmentynyt
#2

…….”sua suojelemme, verin varjelemme, ollos huoleton, poikas valveil on”……

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matujen pedofilia on oma lajinsa hirviömäisyyttä
#3

Matuilla on selviä pedofilia-ringejä ilmennyt Oulussa.

Suovakeilta pitää kysyä, missä he ovat törmänneet suomalaisiin pedofilia-porukoihin, jotka saalistavat uhreja somessa ja alistavat saman lapsen usean miehen leikkikaluksi.
On ihan eri asia, jos aikuinen mies raiskaa aikuisen naisen illanvieton päätteeksi. Se on yksittäinen teko yksittäisessä tilanteessa. Ei missään tapauksessa hyväksyttävä teko, mutta tosi pieni juttu verrattuna matujen hirviömäisiin julmuuksiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Yhtään mitään muutosta ei tapahdu – ei nyt eikä tulevaisuudessa – suvakkien punavihreässä vassareiden kuplassa. Ainoa – ja siis täysin ainoa – keino muutokseen on PS101.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000