Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Rammat ankat saivartelee

5 kommenttia

Tänään oli näköjään jonkinlainen turvallisuusseminaari Oulussa liittyen näihin viime aikoina paljastuneisiin kuvottaviin lapsiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin, joissa suurelta osin ovat olleet tekijöinä ulkomaalaistaustaiset turvapaikanhakijat. Kokonaisuutena näyttää siltä, että perussuomalaisia lukuunottamatta puolueet keskittyy lähinnä saivarteluun kotouttamisesta ja poliisin kanssa nämä järjestelmäpuolueet lähinnä syyllistävät kantasuomalaisia näissä asioissa. Eli voi todeta melkein suoraan – sen sijaan ongelman alkulähteen toteamisen sijaan siirrytäänkin suoraan syyllistämään kantaväestöä.

Minä näen tässä kantasuomalaisten syyllistämisessä paljonkin ongelmia. Tällä kertaa käsittelyssä olleissa joukkoraiskausjutuissa on tekijöinä olleet ulkomaalaistaustaiset henkilöt ja lähinnä turvapaikanhakijat. Ja kyllä – osassa juttuja on myös kantaväestöä mukana. Mutta ilmiönä koko joukkoraiskausaalto on käytännön tasolla ihan ulkomaalaistaustaisten ja erityisesti islamilaistaustaisten henkilöitten tekemiä. Joten tähän vyyhtiin on turha sotkea silloin suomalaisia ja erityisesti turha on mainita siitä – että tällaisten tapausten jälkeen suomalaiset katsoo näitä turvapaikkaturisteja kieroon. Se on luonnollinen reaktio ja ihmiset ovat oikeutetusti vihaisia. Viranomaisten ja poliitikkojen on suunnalta on kuvottavaa toimintaa syyllistää kantaväestöä jutusta, johon syyllisiä ovat saivartelevat päättäjät ja rikosten tekijät.

On myös totta, ettei ongelma rajoitu pelkästään Ouluun. Näitä tapauksia on tullut ilmi ympäri maata ja Kuusamon naapurikunnasta Suomussalmelta on kantautunut tietoa, että näitä ulkomaalaistaustaisia pedofiileja olisi siellä liikkunut. Ja en ihmettele yhtään, että näitä olisi myös liikkunut kotikaupungissani Kuusamossa. Väestömäärään suhteutettuna lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia on paljastunut lähes yhtä paljon täällä kuin Oulussa. Siksi myös maakunnissa asiaan pitää kiinnittää huomiota.

Tähänkin ongelmaan pitää hakea kokonaisvaltaista ratkaisua, jolla se poistetaan pois päiväjärjestetyksestä. Tilanne on se, että kaikenlaiset päiväkoti- ja kouluvierailut pitää kieltää näitten turvapaikkaturistien osalta. Ja turvapaikanhakijat olisi vihdoinkin aika kerätä säilöön odottamaan päätöksiään. Tästä ei kuitenkaan tulisi niin isoa hintalappua, etteikö sitä kannattaisi tehdä. Vai laskeeko päättäjät lastemme turvallisuuden euroissa? Pitääkö jokaiselle hyväksykäytölle laskea hinta? Pahimmassa tapauksessa tilanne on se, että uhrin loppuelämä on pilalla.

Suoraan sanottuna – elämme viimeisiä aikoja siinä, että maahanmuuttopolitiikka humanitäärisen maahanmuuton osalta saataisiin oikeaan uomaan. Tämän hetkinen touhu on kuin jonkinlaisen idioottilauman tekosia, jossa kettu päästetään ensin tarhaan ja sen jälkeen päivitellään ketun aiheuttamia vahinkoja. Ulkomaalaisten rikollisten ollessa kyseessä kyllä vedotaan ihmisoikeuksiin ja kansainvälisiin sopimuksiin. Missä ovat arvon saivartelijat ne kantasuomalaisten ihmisoikeudet? Missä ovat yhteikuntamme heikompien eli lasten ja naisten ihmisoikeudet? Voi todeta, että olette päättäjinä unohtaneet hyvesignaloinnissa tyystin kantasuomalaiset. Ei hyvää päivää!

Toistetaan siis vaaleihin liittyen – miettikää hyvät ihmiset oikeasti, että minne laitatte sen oman äänenne. Meneekö se näille ihmisille päin naamaa valehteleville järjestelmäpuolueille eli Sipilän, Orpon, Rinteen, Haaviston jne. jne. johtamille mädätysjoukkioille vai perussuomalaisille? Minä totean, että ääni perussuomalaisille on ääni suomalaisten puolesta ja muille ääni on ulkomaalaisten puolesta. Kaikki maahanmuutto ei ole huonoa, mutta tällainen turvapaikkashoppailu kuvottavine lieveilmiöineen on sitä. Ja ainoa porukka, joka tälle kuvottavalle maantuhoamiselle ja monikulttuurisuudelle laittaa stopin – on perussuomalaiset. Meillä on muutenkin ongelmia korjattavana, kuten eläkeläisten asiat, työttömien asiat, yrittäminen, valtionvelka jne. – että keskitytään oikeasti niihin. Koko maailman sosiaalitoimistoksi Suomen ei kannata ryhtyä ja erityisesti pitää välttää rikollissiirtolana olemista. Jotain rajaa – sinä päätät!

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Nämä ”suvakit” jotka kokoustativat tänään on pahimpia rasisteja !

Oulussa olevista ulkomaalaisista 95 % on muita kuin Sosiaalipummaus Turvapaikka pesäisiä ja nämä Suvakit syyllistää kaikkia ulkomaalaisia suojelemalla ja vähätelemällä Islamisti-Terroristien rasikauksia ja Pedofiliaa .
Oulussa olevat ulkomaalaiset 95 % haluisivat että tehdään selvä pesäero niihin ja odottivat että Poliisit ja Politikot sanoo että ne pitää ajaa Vituuun tääältä !
Mutta ei koko homma meni aivan perseelleen matujen puollusteemiseksi ja luvattiiin vain lisää rahaa Pakolaisbisnekseen !

Persujen pitää tehdä loppu tästä hommasta !

Pitää lyödä nyrkki pöytää ! Nyt on Suvaki homma tullut tiensä päähän tässä maassa Persuilla on kansan tuki !
Laittomuuksia ei voi vaatia mua pitää vaatia että muutetaan heti kiireellä lakeja ja irtisanotaan kansainvälisiä sopimuksia johon Eu-Trollit ja muut Suvakit vetoaa matu kiimassa.
Sotahan tästä tulee muuten jos ei niille lakia laiteta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aikki
Vihainen
#5

Katsoin Oulunturvallisuusinfotilaisuuden netistä, ja pöyristyin minkälainen kaiken suvaitsevaisten lauma siellä hoitaa Oulunasioita. Vain kaksi järkevää erottui joukosta Junes Lokka ja Sebastian Tynkkynen. Mitä ihmeen kansainvälistymistä nämä turvapaikanhakijat oikein tuovat Ouluun, johon valtuutetut viittasivat . Yhtä naisvaltuutettua oksetti, kun jotkut käyttävät vaaleissa hyväkseen näitä raiskauksia. Minua oksetti sen naisen yksinkertaisuus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kyllä ihmetellä täytyy, jos nykyhallitusta ja vihervassareita joku vielä äänestää. Ainoa ratkaisu suomalaisen nyky-yhteiskunnan isoihin ongelmiin on perussuomalainen hallitus; minä ainakin haluan nykymenoon isoja korjausliikkeitä, juuri niitä, joita vain PS uskaltaa tehdä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

loistavaa_li a
Iloinen
#3

Kyllä ne äänestävä vihervasuria! Li Andersson lupasi jo 800 e kuukaudessa jokaiselle evääkään väräyttämättä. Mahtavaa Li Anterssonni,et vain kertonu mistä tumoseen rahat otetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aikki
#4

Myös Junes Lokka on tehnyt kiitettävästi töitä näiden raiskausten esiintuomisessa. Sitä ei saa unohtaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000