Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Kanelin binder

Turun Sanomien suurin juttu tänään on koko sivun artikkeli 18-vuotiaasta Kanelista, joka on nainen, joka ei voi olla nainen. Teini-ikään on mahtunut ahdistusta, masennusta, syömishäiriö ja viimein hoitojakso psykiatrisella osastolla, josta Kaneli sai apua. Nyt menee paremmin ja Kaneli mieltää itsensä muunsukupuoliseksi.

Ikävimmältä tuntui lukea, että netistä nämä nuoret, sukupuolensa kanssa riidoissa olevat naiset voivat nykyään tilata binder-vaatekappaletta, joka litistää nuoret terveet rinnat. Binderiin Kanelikin jäi koukkuun ja piti sitä aina yhtäjaksoisesti yli kahdeksan tuntia päällä, mikä on vaarallista ja aiheuttaa rintakehään sietämättömiä kipuja ja mahdollisesti vahinkojakin. Nykyään Kaneli sietää rintojaan mutta haluaisi ne leikattaviksi pois myöhemmin.

Onko kahdeksantoistavuotias Kaneli ihan varma, ettei hän halua pitää rintojaan, jotka ovat naisen kehossa mitä ihmeellisin instrumentti pienen vauvan ruokkimista varten? Onko Kaneli varma, ettei koskaan edes halua lasta? Seurustellut Kaneli ei vielä ole mutta hän haluaisi kuulemma parisuhdetta muunsukupuolisen tai naisen kanssa. Varma?

Kävin katsomassa Sateenkaarikaupan verkkosivuilla bindereitä. Niitä kehutaan kovasti ja iloitaan siitä, ettei enää tarvitse kiristää rintoja sideharsolla kuten soturiksi ryhtyvä kiinalaistyttö joutui tekemään Disneyn Mulan-elokuvassa. Valtavaa edistystä! Alaikäiset, kuten Kaneli, rääkkäävät itseään ja Sateenkaarikauppa käärii voitot.

Kaneli käyttää itsestään englanninkielistä persoonapronominia ”they”, suomeksi siis ”he”.

Homosuaalisuus on täysin yesterday. Heidät lasketaan sateenkaariympyröissä pian samaan kategoriaan tylsien heterojen kanssa. Pitää olla osa sieltä, osa täältä ja loput leikataan. Ollaan tänään tätä, huomenna sitä ja tehdään minästä me.

Valtamedia puhuu muunsukupuolisuuden normaaliudesta säännöllisesti. Lähes jokaisessa tätä problematiikkaa sivuavassa henkilöhaastattelussa, jonka olen aiheesta lukenut, todetaan kuitenkin, että haastateltu muunsukupuolinen on ollut psykiatrisessa hoidossa. Syyksi ilmoitetaan aina se, ettei ympäristö hyväksy muunsukupuolisuutta. Itse väitän, että nuoret menevät enemmänkin sekaisin sateenkaariliikkeen fanaattisimman siiven lanseeraamasta ideasta, jossa nuoria pakotetaan jatkuvasti kyseenalaistamaan oman sukupuolensa hyväksyminen.

Sateenkaaren päässä on monilla herkillä nuorilla suljettu osasto.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Paasikeveltä tärkeää ja täyttä asiaa! Tämä lgbt-ideologia ja sateenkaari-hulluus ovat jo sillä tasolla, että voi täydestä syystä sanoa, että osa maailmasta on jo aivan seonnut. Ihmisen oma kokemus on nostettu kaiken määrääväksi ja biologiset faktat on sivuutettu lähes valheena. Musta on käännetty valkoiseksi ja päinvastoin, uskomukset on käännetty totuudeksi ja päinvastoin. Juutuubi on täynnä sukupuolen vaihdoksia katuvia ja karmeita elämäntarinoita tästä lgbt-hullutuksesta, mutta esim. Seta ei millään tavalla – edes sanallakaan – varoita tästä rummuttamastaan eksytyksestä, no ei tietenkään. Ja sääliksi käy lasten vanhempia, jotka ”ostavat” tämän hullutuksen ollen vielä enemmän sekopäisiä kuin lapsensa. Mikä valtava kärsimyksen aalto pyyhkäisee ihmiskunnan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Palaan vielä yhteen Paasikiven blogissa olevaan lauseeseen: ”Syyksi ilmoitetaan aina se, ettei ympäristö hyväksy muunsukupuolisuutta.”

On se kumma juttu, että tämä lgbtm-porukka ei sitten sekuntiakaan harkitse omia tekemisiään ja ajatteluaan – aina on syy ympäristössä ja sitä pitää muuttaa. Mutta kun se ei tule koskaan auttamaan – syy on kuin onkin heidän keinotekoisessa identiteetissään joka ei kestä! Ja se ei ole toisten syy ja oma syy, omasta suuresta syystään heillä on kärsimystä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

”ja” pitäisi olla ”vaan” viim.lauseessa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

On vain kaksi sukupuolta, mies ja nainen, eikä se muuksi muutu vaikka kuinka yritettäisiin…ihmettelen, mikä se muunsukupuolinen oikein on? Sekasikiö? Täyttä horinaa sellainen, sateenkaariväelle pitäisi alkaa esittämään vaatimuksia järjenkäytöstä, eivät he voi vaatia että heidän ideologiansa olisi pidettävä normaalina, se on poikkeavaa ja sekopäistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000