Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Vihreät vieraantuneet arjen todellisuudesta

Vihreät ovat omasta mielestään muita fiksumpia. Tätä sanaa puheenjohtaja Ville Niinistö käyttää yhtä usein Stubb erilaisia pointteja.

Ehkäpä joissakin asioissa he ovat todellakin fiksuja, mutta eivät läheskään aina.  Otan esille vain pari esimerkkiä.

Katselin aamutelkkaria. Siellä vihreiden varapuheenjohtaja Krista Mikkonen lupasi 200.000 uutta työpaikkaa. Ei siinä mitään pahaa, tavoitteet voivat olla korkealla, mutta keinot näyttivät olevan vieraat arjen todellisuudelle.

Mikkonen totesi esimerkiksi, että jos sääntelyä helpotetaan, niin joka neljäs yksinyrittäjä palkkaa avukseen työntekijän. Näin saadaan 40.000 uutta työpaikkaa. Arjen todellisuudessa työntekijöitä palkataan vain silloin, kun siihen on tarvetta ja taloudellisia mahdollisuuksia. Toki maassamme on turhaa sääntelyä liikaa, mutta sen purkamisen vaikutukset eivät ole läheskään sitä luokkaa mitä vihreät kuvittelevat.

Minulle ja monille muillekin liito-oravat kuvaavat vihreiden arjen todellisuudesta vieraantumista ja vähäistä järjenkäyttöä. Maassamme on noin 300.000 liito-oravaa. Se ei siis ole meillä missään tapauksessa vakavasti uhanalainen. Lisäksi tuo vekkuli eläin on yleinen koko pohjoisella havumetsävyöhykkeellä Suomesta aina itäisimpään Siperiaan saakka.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000