Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Timo Soinin ja Riikka Slunga-Poutsalon vetoomus

Laitetaan yhdessä stoppi Ylen jatkuvalle galluppien vääristelylle ja perussuomalaisten vähättelylle. Osoitetaan yhdessä vaalipäivänä virheellisiksi Ylen ennusteiden tarkoitushakuiset tulkinnat. Juotetaan yhdessä eliitille ja YLE:n asiantuntijoille karvasta kalkkia lähtemällä joukolla liikkeellä.  

Perussuomalaisia pelätään. Meitä pelätään, koska olemme ainoa todellinen vaihtoehto taloudellisessa itsemääräämistaistelussa, jota EU-vaaleissa käydään. Muut puolueet ovat valmiit ehdoitta antautumaan ja myymään ehdoitta itsenäisyytemme viimeistä ripettä myöten. Sinun ja tulevien polvien vaivalla uurastamat veroeurot ollaan muiden puolueiden toimesta valmiit silmiä räpäyttämättä sosialisoimaan eurooppalaisten pankkiirien taskuihin. Samaten Sinun kustantama suomalainen hyvinvointiyhteiskunta ja sen myötä lapsilisät halutaan romuttaa jakamalla ne ensin muiden EU-maiden ja sitten kolmansien maiden perheille. Tämä merkitsee vääjäämättömästi suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa.

Väärän politiikan jatkamiseksi ja perussuomalaisen vaihtoehdon murtamiseksi on tavanomaiseen tapaan taas valjastettu valtamedia etunenässä YLE. Viimeisiä Ylen gallupeja luettiin tietoisesti jälleen kerran punavihreiden lasien läpi jotta saatiin tulkittua niitä niin, että me Perussuomalaiset saamme korkeintaan kaksi paikkaa parlamenttiin. Näillä uutisoinneilla pyritään lamauttamaan Sinut ja muut kannattajamme sekä kovaa työtä tekevät ehdokkaamme. Ei kerta kaikkiaan alistuta Ylen kyykyttämiseen! Laitetaan yhdessä loppu nykymenolle!

Protestiksi Brysselin ylivaltaa ja ylimielistä kaapin päältä huutamista vastaan ei näissä vaaleissa enää riitä äänestämättä jättäminen. Äänestämättä jättäminen on hiljainen hyväksyntä punavihreälle suomalaisten kyykyttämiselle. 

Otetaan sunnuntaina lätkämatsin lomassa uurnille mukaan perheenjäsenet, naapurit, työtoverit sekä tutut ja puolitutut.  Mennään yhdessä uurnille sunnuntaina ja vaikutetaan Suomen suuntaan. Laitetaan yhdessä soraa suomalaisten kyykyttäjien rattaisiin.

Näytetään niille – yhdessä!

Perussuomalaisen kansanliikkeen puolesta:

Timo Soini, puheenjohtaja 

Riikka Slunga-Poutsalo, puoluesihteeri

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000