Perussuomalaiset

Jani Kolehmainen

Kiitosta kentille ja päämajalle

EU-vaalien jälkitunnelmia

Näin muutama päivä vaalien jälkeen ja kampanjoinnin loputtua on aika kiitosten. Sain kokea jotakin uskomatonta sadan päivän ajan, kun kampanjoin EU-vaaleissa ja pääsin tutustumaan kenttäväkeemme ympäri Suomen. Ihmisten into tehdä työtä aatteemme eteen on uskomattoman suurta, räntäsateesta paahtavaan helteeseen, oli telttame pystyssä missä kuljinkin ja työtä tehtiin vaikka joka paikkaan ei ehdokkaat ehtineetkään. KIITOS siitä.
Aikasempina vuosina on valiteltu ettei materiaalia ole kylliksi, mutta tänä vuonna, näissä vaaleissa puoluetoimistomme väki suoriutui vaalimateriaalin määrässä ja laadussa kiitettävästi.
Vaikka ei tuloksemme jäi odotetusta kolmesta, ei mielestäni siitä voida osoittaa sormella ketään. Emme voi Perussuomalaiset yksin kantaa alhaisen äänestysprosentin tuomaa taakkaa niskassamme. Nämä vaalit ovat meille hankalat, koska kannattajamme protestoivat jättämällä äänestämättä. Syitä siihen on yhtä monta kuin on äänestämättä jättäneitäkin, heidän mieltään ei käännetä kuin ajan kuluessa ja pitämällä nyt seuraavat viisi vuotta enemmän ääntä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu. Käytössämme on oma erinomainen lehtemme ja internet, niillä saamme aikaan vielä ihmeitä.
Nyt katseemme on kohdistettava EK-vaaleihin, kenttä levätköön kesän ja sitten taas töihin, tuodaan Timolle se pääministerin paikka kruunuksi hänen mahtavalle uralleen, se on mahdollista, kun vain itse siihen jaksamme uskoa.
Hyvää alkavaa kesää kaikille ja ollaampa immeisiksi

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Kiitos itsellesi 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sara.V
#2

”tuodaan Timolle se pääministerin paikka kruunuksi hänen mahtavalle uralleen”

Kyllä ja olkaa myös kiinnostuneita puolueen johtotehtävistä, se antaa tulevalle pääministerillemme uskoa siihen että tämä puolue nousee ja kunnostautuu ajamaan tämän kansan asioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000