Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

EU-kriittiset: keskittäkää äänet perussuomalaisille

Tänään äänestetään tuleva eu-parlamentti. Silloin ei ole yhdentekevää kenelle annat äänesi. Ei todellakaan!

Haluatko, että EU kehittyy yhä enemmän liittovaltioksi? Haluatko, että EU:sta tulee päätöksiä, joilla puututaan yhä enemmän suomalaisia koskettaviin asioihin? Haluatko, että meillä on yhä vähemmän päätösvaltaa omiin asioihimme? Jos vastasit myöntävästi, niin silloin valinnanvaraa on: kok., sdp, kesk., vihr., vas., rkp, kd.

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kielteisesti, niin silloin on vain yksi vaihtoehto: perussuomalaiset. On myös sirpalepuolueita, jotka ovat eu-kriittisiä. Mutta samalla kannattaa olla realisti ja todeta, että niiden ehdokkailla ei ole läpimenomahdollisuuksia.

On myös muissa puolueissa eu-kriittisiä tai eu-kriittisinä esiintyviä. Yksi heistä on Paavo Väyrynen. Hänen osalta kannattaa muistaa, että Väyrysen eu-puolue Alde on kaikkein liittovaltiomyönteisin ja maaseutuvastaisin. Ääni Väyryselle menee siten aivan väärälle porukalle.

On totta, että suomalaisten vaikutusmahdollisuudet EU:n päätöselimissä ovat hyvin vähäiset. Äänestäminen on kuitenkin tavalliselle kansalaiselle käytännössä ainoa mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Käytä siksi sitä. Käy äänestämässä. Vain annetut äänet lasketaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000