Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Perussuomalaiset ja hallitusvastuu

 

Perussuomalaisten syyttäminen hallitusvastuun pakoilusta on aiheetonta. Viime eduskuntavaalien ja perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen kaikkein tärkein kansanvallan torpedoimisyritys kulminoitui hallitusneuvotteluihin. Meidät pyrittiin viemään mukaan hallitukseen, ilman mitään selkeää vaalienvoittajan, eli kansan sanansijaa. Kun perussuomalaiset eivät tähän suostuneet, otettiin käyttöön kikka kakkonen. Alkoi määrätietoinen informaatiosota. ”Perussuomalaisille ei hallitusvastuu kelpaa” Näin meistä tehtiin median kaikella voimalla vastuunpakoilijoita, populisteja ja syyllisiä. Ja tätä mandraa toistetaan yhä vieläkin, joka ikisestä tuutista ja hallituksen perässähiihtäjän suusta.

 

Kaikesta huolimatta, olimme täysin oikeassa siinä ettei uskottu kokoomuksen hallituksen ja sen eri variaatoiden toimivuuteen. Hallitusohjelmat toisensa jälkeen, ovat olleet katastrofi. Hallitukseen eivät uskoneet omatkaan pääosasta sen ministereistäkä. Hallitusta muodostettaessa meidät siis pyrittiin sitomaan tosi lyheen talutusnuoraan.Kaiken mentyä kuralle, sai kaikki kelvata hallitukselle sen kasassa pysymiseksi…..Myydään ja myytiin aatteet ja vaatteet.

 

Eräänä hallitustemppuna kokoomus ja demarit tekivät lehmänkauppansa kuntaliitosasiassa ja lapsilisien leikkauksissa.Demarit suostuivat kokoomuksen vaatimille lapsilisen kuurnimisille, demareille sallittiin kunnia ns”sote sovusta”. Monen samankaltaisen kabinettisopimuksen myötä sama hallitustaho on edelleen vallassa. Valta on ollut totaalisesti kokoajan eduskuntavaalien jälkeisellä hallitustaholla, jonka eduskuntapuolueilla on tietenkin enemmistö. Eli kenellä on työkalupakki, hän myös vastaa tehdystä työstä. Valta ja vastuu kuuluu samoihin käsiin. Välikäsiä ei ole. Tämän tietää jokainen duunarikin, niin miksei myös pitkänlinjan ammattipoliitikot. Hallitus on itse työpiirustuksensa laatinut ja hyväksynyt. Mukana pelissä on valtamedia. Se on ns vanhojen puolueiden masinoimana pystynyt lanseeraamaan mandran, jota nyt kilpaa toistetaan…..”Turha on oppositiosta ehdotella kun ei vastuuu kelvannut” Suomen tilanne ei suinkaan olisi nyt toinen jos perussuomalaiset olisivat olleet tässä ”yhteiskunnan liinat kiinni” hallituksessa mukana. Sitä suuremmalla syyllä meidät olisi tehty syyllisiksi ja sylkykupiksi nyt vallitsevaan tilanteeseen. Tähän juuri kokoomus, demarit ja vipupuolueet olivat pyrkimässäkin. Haluttiin ensisijaisesti pysäyttää perussuomalaisten nousu hinnalla millä hyvänsä. Tämä tavoitetila ei ole edelleenkään muuttunut. Nyt, kun kolmen valtapuolueen rinnalle on syntynyt uusi korporaatioista riippumaton, ja siten kansanvaltaa parhaiten edustava puolue, perussuomalaiset, ei se suinkaan ole nykyvallalle voimavara vaan uhka.

 

Reijo Paunonen

 

Eduskuntavaaliehdokas (Ps)

 

Kaakkois-Suomen vaalipiiri

 

 Reijo Paunonen Eduskuntavaaliehdokas (Ps) Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
terve järki
#1

Se on sitä miltä näyttää,, vaalit tulee ja ha ja Yle ovat julistaneet radiohiljaisuuden perussuomalaisiata. On nostettava taas esille eu maksut vrs eu pakooteiden hinta Suomelle,maahanmuutto ja terrorismin pesiytyminen suomeen,pakkoruotsi ja Rkp säätiöt,,kehitysapu..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Reijo Paunonen Yrittäjä/sähköasentaja
#2

Hallituksen esitykset budjettiriiheen ja erityisesti sen kuntataloutta koskevat päätökset ovat tärkeitä. Maata kurjistetaan nyt voimalla. Ihmiset pakenevat pohjoisesta ja itäisestä Suomesta. Kustannusrakenne vääristyy, ja edelleen ja aiheuttaa lisäkustannuksia valtiolle ja kunnille muuttovirran molemmissa päissä….tätä ei nykyinen kansantalous kestä pitkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000