Perussuomalaiset

Kimmo Toroska

Kuntalaisten huijausta!

Terveyskeskusten alasajo ei tuo säästöjä

Nyt moni kunta sulkee terveyskeskuksiaan koko heinäkuuksi perusteluinaan säästöt ja tiukka talous.

Perustelu sinänsä hyväksyttävä, paitsi että mistä niitä säästöjä kunnalle tulee ?? Ei mistään.

Esimerkiksi meillä Luvialla terveyskeskus pidetään koko heinäkuun suljettuna ja potilaat joutuvat käymään Porissa Satakunnan keskussairaalassa päivystyksessä, tai Harjavallan terveyskeskuksessa vaivoineen.

Ensinnäkin, kun joudut menemään Poriin Satakunnan keskussairaalaan päivystykseen, on veloitus kunnaltamme ruhtinaallisesti enemmän, kuin, mitä omassa terveyskeskuksessamme, joten jo se kumoaa väitetyt säästöt, lisäksi terveyskeskuksemme henkilökuntaa ei lomauteta heinäkuuksi, vaan henkilöstömenot ja kiinteistökulut pysyvät aivan samoina, oli terveyskeskus kiinni, tai avoinna, kuten siis melkein jokaisessa kuukaudeksi suljettavissa terveyskeskuksissa.
Lisäksi on muistettava, kuinka vaikeaa ja myös hintavaa on esimerkiksi vanhusten lähteminen toiselle paikkakunnalle lääkärikäynnille, tämäkin asia pitäisi ottaa huomioon näissä asioissa, eikä ainakaan suorastaan valehdella kuntalaisille säästösyistä terveyskeskuksia pidettävän suljettuina.

Esimerkiksi meillä Luvialla, on kunnan ainoa syy saada asiat näyttämään siltä, että kuntaliitos on ainoa vaihtoehto selviytyäksemme, joka siis ei pidä paikkaansa !

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000