Perussuomalaiset

Heidi Pöykiö

Uusia kouluja ja vahvempaa elinvoimaa.

Muhoksella kouluketjumme vahvistuu uusilla kiinteistöillä. Joulun jälkeen avautuu uusi kirkonkylän moduulikoulu alakoululaisille ja uusi lukio avaa myös ovensa tulevana kesänä. Koivikossa OSAO:lla uuden konehallin harjannostajaiset vietetään syksyn päälle.

Loppujen lopuksi kaikki nämä toiminnot lisäävät halukkuutta pysyä tai tulla Muhokselle. Koululaisille ja opiskelijoille avautuu hyvät mahdollisuudet suorittaa koulutiensä meidän kunnassa ihan ammattiin saakka.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (Osekk); nimi muuttuu 1.1.2020 Koulutuskuntayhtymä OSAO:ksi sekaannusten ja ylimääräisten kustannuksien välttämiseksi. Uusi nimi ilmentää uutta, vuoteen 2025 tähtäävää kuntayhtymän strategiaa. OSAO:n uudella brändillä markkinoidaan kaikkia koulutuksia, asiakaspalveluita ja tapahtumia. Nimen paikkakuntasidonnaisuus on täten poistettu koska uuden strategian hengen mukaisesti OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö.

OSAO:ssa opiskelu on joustavaa ja aikaisempi kokemus katsotaan opiskelijan eduksi ja opiskelija voi edetä omaan tahtiin joustavasti. Opiskelija pystyy oppimaan työpaikalla, koululla kuin virtuaalisessa oppimisympäristössäkin.

Ammatilliseen koulutukseen haetaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Koulutukseen voi hakea yhteishaun kautta mikäli on peruskoulun päättänyt ja jatkuvan haun kautta voi hakea kaikki ammatilliseen koulutukseen haluavat eli se on tarkoitettu kaikille.

OSAO:n Muhoksen yksikkö keskittyy eläintenhoitoon, sekä metsä- maatalouteen liittyviin koulutuksiin unohtamatta auto-, ja ravintola- ja cateringalan vaihtoehtoja. Koulussa suoritetaan noin 100 tutkintoa vuodessa ja opiskelijatyytyväisyys on 4.15 asteikolla 1-5!

Meidän Muhoksen OSAO:n yksikköön helppo tulla myös kauempaakin koska pitkänmatkalaisille on mahdollista järjestää opiskelija-asunto oppilaitoksen omasta asuntolasta.

”Kaikki on mahdollista! Osaaminen on sekä hieno matka että upea päämäärä.”

Heidi Pöykiö (ps)
Muhoksen kunnanvaltuutettu
Yhtymähallituksen jäsen

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Ai , jossakinpäin Suomea koulutlisääntyykin ! Ettei aina vaan vähene ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000