Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Ajatuksia uuden maailmanjärjestyksen salatusta historiasta

Kun ”hyvä sota” päättyi yli 70 vuotta sitten, perustettiin YK vaalimaan, että kansat eivät kävisi toistensa kimppuun. Samassa vakiinnutettiin yksi kertomus suuresta konfliktista. Se on tarina, jonka voittajat kirjoittivat ja jota päivästä toiseen istutetaan ihmisten mieliin. Jokainen indoktrinaatioväline pitää pyhänä tehtävänään kouluttaa kuuliaisia massoja siitä, millainen on tämän tapahtuman ja uuden maailman oikea näkemys.

Rooman keisari Marcus Aurelius sanoi: ”Elämän tavoitteena ei ole pysyä enemmistön joukossa vaan välttyä joutumasta idioottien joukkoon”.

Olemmeko itsenäsiä vai kuljemmeko idioottien joukossa Soroksen kuorossa kohti uutta maailmanjärjestystä.

Uusi maailmanjärjestys (The New World Order=NWO) viittaa mm. Rotschildin perheen johtamaa pankkien, median ja akateemisen eliitin liikehdintää, jonka alkujuuret menevät Ranskan vallankumouksen aikoihin. Näiden ”manipulaattoreiden” jäljiltä löytyvät Venäjän ja Japanin sota 1905, Venäjän vallankumous, ensimmäinen maailmansota ja ennen kaikkea Balfourin sopimus. Tämä asiakirja johti silloisen Saksan totaaliseen nöytryyttämiseen ja syyllistämiseen, vaikka Saksalla ei ollut mitään tekemistä ensimmäisen maailmansodan alkamisella ja Saksa tarjosi liittoutuneille rauhaa jo vuonna 1916. Britannia oli kuitenkin luvannut Palestiinan juutalaisille sillä ehdolla, että juutalaiset Walter Rothschildin johdolla saisivat Yhdysvallat vedettyä sotaan ja niin siinä sitten kävi.

Mitä teki juutalaisdelegaatio Versaillesissa sopimassa rauhasta? Keitä vastaan he olivat sotineet? Miksi Yhdysvaltojen presidentti Woodrow Wilsonin rauhanehdotus, jolla sota lopetettiin, haudattiin Versaillesin sopimuksen tieltä?

Juutalaisten ajama Palestiinan kysymys ja sen seurauksena syntynyt Versaillesin sopimus oli seikka, joka lopulta mahdollisti Hitlerin valtaantulon. Ei Saksan kansa ollut hullu, eikä se ollut helposti johdettavissa. Silloiset saksalaiset reagoivat suureen emävalheeseen aivan yhtä voimakkaasti, kun me reagoimme vaikkapa ilmastokysymykseen. Riittää kun asia annetaan taitavien psykologien ja markkinamiesten hoidettavaksi, niin kansa on valmis vaikka tappamaan aatteensa puolesta.

Meitä ohjaa edelleenkin natsismin tasoinen emävale. Simon Wiesenthal-keskus vaatii Sauli Niinistöä tutkimaan suomalaisten SS-miesten tekemisiä, jotta tarina juutalaisten kärsimyksistä säilyisi maailman kirjoissa. TV-kanavat pullistelevat ohjelmia natsien hirmuteoista, mutta Stalinista vaietaan. Samalla Soroksen hallinnoimat järjestöt rahoittavat levottomuuksia USA:n Charlottessa, siirtolaistulvia Nicaraguasta Meksikon kautta Yhdysvaltoihin, Afrikasta Välimeren yli Eurooppaan ja Turkista Kreikkaan. Soroksen sanoja lainatakseni, Euroopan valkoinen väestö on vaihdettava mustaan. Samalla Soros masinoi vallankumoksia Ukrainassa ja hoitelee nk. Merkelin sopimusta Turkin kanssa. Soros on EU:n todellinen johtaja!

EU:n mepeistä valtaosa tunnustaa avoimesti tukevansa Soroksen toimia.

Keskustelu ilmastonmuutoksesta ei ole sekään yksittäinen asia, vaan liittyy NWO-strategiaan. Ravistetaan rakenteita, aiheutetaan paniikkia ja epävarmuutta ja lopulta viedään maailma uuteen sotaan.

NWO tarvitsee toteutuakseen totalitaarisen sodan, johon vanha maailma voidaan haudata. Tulevatko he onnistumaan, se riippu meistä itsestämme.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
#1

NWO toteutuu. Kansakunnat ja varsinkin niiden johtajat on jo ehdollistettu alistumaan ja pakottamaan oman kansansa alistumaan NWO:n edessä.

Heikko kohta näissä ”Soroksen suunnitelmissa” on, että rakennelma on heikko, koska se ei perustu kansan tukeen. Vain muutaman johtajan alistumiseen, takinkääntöön ratkaisevalla hetkellä. Tämä heikkous tarkoittaa sitä, että rakenne (NWO) kyllä syntyy, mutta emme tiedä kuka on johtaja. Takki käännetään aina sen mukaan mistä tuulee.

— Onko se Kiina?
— Onko se Venäjä?
— EU nyt ei ainakaan.

Veikkaan Kiinaa. Sillä on yhtenäinen tahto, iso kansa johtajansa takana ja lihakset, millä pullistella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ketkä ovat Soroksen takana, mitkä voimat?

Ketkä ovat NWO:n takana, mitkä voimat?

Maailmaa on jatkuvaa hyvän ja pahan taistelua.
Näkyvän takana on henkinen maailma, musta ja valkoinen maailma.
Kumpi voittaa, musta vai valkoinen?

Hitler edusti syvimpiä mustia henkisiä voimia, ns. mustaa magiaa.
Hitler halusi luoda uuden uskonnon, mustan auringon uskonnon, paholaisen uskonnon. Siihen tarvittiin ihmisuhreja, joiksi valikoituivat juutalaiset.

Nykyään äärimuslimit ovat paholaisen käsikassaroita.
Toki mustat paholaisen voimat häärivät muuallakin aiheuttaen sekaannusta ja kaaosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#4

Jos pärjäät englanninkielellä, niin Googleta netistä ”Bad war pdf”. Se antaa aika hyvän selityksen sillä mistä tämä musta magia on peräisin. Se myös selitää kuka ja mikä on Soroksen takana ja mikä on NWO:n tavoite.

Kirjoitin aikoinani jutun aiheesta US:n blogiin ja se bannattiin heti. Juttu löytyy kuitenkin tästä linkistä :

http://cajppa.blogspot.com/2017/09/suu-on-clintonin-mutta-aani-on-soroksen.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kriittinen ajattelija
Utelias
#3

Soros tarvitsi maailmanlaajuisen sodan. Kävisikö maailmanlaajuinen ”pandemia”, jolla ihmiset ajetaan alistumaan järjen ja tieteen vastaisiin toimiin? Eu on muuttumassa kovaa vauhtia liittovaltioksi ja ihmisiä odottaa pakko rokotus. Taidetaan olla keskellä sotaa nyt.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000