Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Kestääkö Saksan kantti?

Perjantaina Saksan perustuslakituomioistuin esti EU:n megatukipaketin ratifioinnin. Lopullinen päätös voi kestää jopa kolme kuukautta ja toivoa sopii, että päätös edelleen olisi kielteinen. Aiheesta löytyy Reutersin juttu tämän linkin takaa.

Suomella on vielä mahdollisuus estää ratifiointi eduskunnassa, mutta epäilen, että vellit menevät tyttöjen pikkuhousuihin ja siitä edelleen kintuille. Onhan Suomen oltava esimerkillinen partiotyttö myös silloin, kun porukalla rikotaan yhteisesti sovittuja sääntöjä. Ja kuka uskaltaa astua Marinin varpaille ja sanoa vastaan? Tuota aikoinaan niin kansallismielistä Keskustaa viedään vaikka se vähän vikisee ja Marinissa muhii jo uuden ajan diktaattorin ainekset. Omasta mielestään pätevä ainakin Jallun kansikuvatytöksi.

Kummaa kun tuosta kansallismielisyydesta on ainakin Suomen politiikassa tullut myrkkyä. Pitää olla globalisti ja osallistua muiden ongelmien ratkaisemiseen. Italian avustukset valuvat mafialle ja Espanja ottaa lainaa, jotta eläkeikä voidaan alentaa ja kansalaisille maksaa kansalaispalkka … ja me maksamme.

Kansan selkä on murtumassa samalla, kun Marinin ja pikkutyttöjen usko ikuisen lainanoton (Modern Monetary Theory) autuuteen kasvaa. Valtio auttaa, rahoittaa, tukee. Kaikki saavat ja rahaa riittaa niin kauan kuin metsää kasvaa. Olkaa nöyriä, koska kohta pandemia on ohi ja varallisuus on kommunismin oppien mukaisesti jaettu uudestaan.

Sääli, kun poliitikkomme eivät ole sisäistäneet sen yksinkertaisen totuuden, että laina ei ole pankista saatuja seteleitä, vaan kovasta työnteosta saadun palkan varastamista tulevilta sukupolvilta. Jos taas ollaan yhtä naivia kuin Arhinmäki ja uskotaan, että seteleitä voidaan ilman seuraumuksia painaa sileälle paperille, niin se on piiloverottamista, jossa valtio siirtää rahan ostovoimaa itselleen. Sekin sopii kommunismin perusajatukseen.

Toivotaan että Saksan kantti kestää ja Kepu pettäisi edes silloin, kun siitä on Suomelle hyötyä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Toivottavasti koko EU-tukipaketti kaatuu edes jonkun maan avulla, mutta ei todellakaan Suomen avulla. Suomen hallituksella ja sitä kannattavien kansalaisten omanarvontunto ja itsetunto sekä kyky ja uskallus ajatella itsenäisesti ovat niin alhaalla ja olemattomat, että kaikki mitä Macron ja muut EU-johtajat saavat päähänsä, hyväksytään ja oikein ilolla. Onhan tämä aivan käsittämätöntä. Mutta se nyt vain on hallituksen ja sitä kannattavien kansalaisten motto: ”Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista.”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Historiasta olen lukenut , huonoista kuninkaista / pättäjistä , jotka kurittivat kansaansa , ylisuurilla , veroilla , maksuilla ym! Olikos myös Raskkakin mainittu , niittenmukana ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

Ei kai ole luvassa vastoinkäymisiä lisää tämän meidän viisikkomme ”piiruakaan muuttamatta” Hallitusohjelmalle?
Alunperin siihen ei liene toki kuulunut meidän rahoittaa, neljän/viiden miljardin ”pientä avustupakettia”, asiansa huonosti hoitaneille, tai ainakin vertaistamme himoverotusta harrastamattomille maille?
Esimerkiksi Saksassa maksaa diesel 1,3€/l , ilman mitään ”käyttövoimaveroja”. Meillä lienee vähintään 1,530€/l?
Eräs järkyttävä kiittämättömyyden osoitus oli, kun USA:n Biden järkkää kansainvälisen ilmastokokouksen ja Sannaa tai Tyttiä ei kutsuttu mukaan!
Ei auttanut EU:n ja kenties maailman kunniahimoisimmat koohotukset.
Tehtäisiinkö ”Turpeen kunnianpalautus”? Nyt kun pahimmat nuoleskelut eivät tehonneetkaan ja intohimot ovat hieman rauhoittuneet? Palataan asialinjalle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

”Muumio”Merkel kun lyö nyrkin pöytään,niin Saksan perustuslakituomioistuimen tuomarit paskovat”tippaleipää”,ja niin on tukipaketti ratifioitu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Lyhyedti kuvattuna: EU:ssa väestönkehityd on ollut suhteessa resursseihin organisoitua, ei orgaanista. Organisoidut korjausliikeet muuttavat asioita vain yhteen suuntaan: entistä huonompaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000