Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Institutionaaliset sijoittajat ja varainhoitoyhtiöt

Netistä löytyy mielenkiintoinen paikka, jota tutkimalla aukeaa huikeat näkymät globaalin vallan torille. Kyseessä on finance.yahoo.com. Sivun yläreunassa on hakukenttä, johon voi kirjoittaa jonkin yrityksen nimen. Kirjoitetaanpa siihen Facebook, jolloin aukeaa Facebookia kuvaava sivusto. Rivillä ”Summary Chart Conversations” toiseksi viimeinen linki on ”Holders”. Klikkaa tätä ja näet ketkä ovat yhtiön suurimmat omistajat. Ensimmäisenä komeilee The Vanguard Group, joka on maailman toiseksi suurin sijoitusyhtiö. Toisena on maailman suurin sijoitusyhtiö Blackrock.

Tuolla koronapandemian alussa Yhdysvaltojen keskuspankki (FED) teki sopimuksen Blackrockin kanssa siitä, että FED painaa katteetonta rahaa ja Blackrock sijoittaa rahan mitä ilmeisimmin ongelmakohteisiin.

Kun jatkaa perkaamista, näiden kahden sijoitusyhtiön valta-asema alkaa hiljaa aueta. Facebook (14 %), Amazon (11 %), Alphabet eli Google (11 %), Twitter (15 %), Pfizer (15 %), Moderna (9 %), Johnson & Johnson (15 %). Suomalaisten yhtiöiden omistajina nämä kaksi komeilevat hieman pienemmillä osuuksilla, mutta riittävän suurina, jotta heillä olisi päätösvaltaa. Vanguard on suurin mm. seuraavissa yhtiöissä: Kone, Nordea, Fortum, Sampo, UPM-Kymmene, Stora Enso, Orion ja Kesko.

Mielenkiintoista on myös se, että The Vanguard Group on Blackrockin suurin omistaja, mutta vaikka The Vanguard Group on sijoitusyhtiö niin se ei itse löydy listalta … ?? Olisiko syytä huoleen tai uuteen konspiraatioteoriaan?

Yhtökokouksessa osakkeenomistajat valitsevat yhtiölle hallituksen ja yleensä hallitus valitsee toimitusjohtajan. Kun kyseessä on suurin osakas, niin on selvää, että hän/se hyvin pitkälle kertoo kuka päättää ja missä mennään.

Nyt kun rokotehuuma ja korona käyvät kuumana, alan yhdistää taloudellisen päätösvallan pisteitä. Pian huomaan, että Vanguard Group ja Blackrock ovat mukana rokotteen kehittämisessä (esim. Pfizer) ja mielipiteiden muokkauksessa (esim. Facebook). Onko mahdollista, että rokotepakotehuuma on luotu ja sitä ylläpidetään näiden sijoitusyhtiöiden taloudellista hyötyä varten. Onhan selvää, että Pfizer tekee miljarditilejä rokotteilla ja he toivovat, että kaikki maailman ihmiset rokotetaan ajan tappiin. Jos rokottamista tai rokotteita arvostelee, Facebook ja Twitter iskevät.

Niinpä, tässä yksi konspiraatioteoria pohdittavaksi.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Kaj , olen ajatellut , että siinäpä oiva rahaSampo !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

HEI. KIITOS 😕 KAJ’KIN. SIELLÄ NE BELSEBUULAISET ”LEPÄÄVÄT” : EIPÄ SIELLÄ LIIEMMIN TAIDETA AAMUHARTAUKSIA PIDELLÄ, VAIKKA, KAIKKI MAMMONA ON ❤️ ISÄLTÄMME VARASTETTUA: JUUDASMAISEN PETOLLISESTI HANKITTUA ”HOPEARAHAA”. KIITOS 😕 . SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Cartman
Vihainen
#3

Ja mikä siten Gatesin osuus näissä lääkeyhtiöissä, vaikkapa dollari per rokote niin tulos aikamoinen, ei ihme että ei ole valmis lahjoittamaan rokotteita köyhille maille

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

HEI. KIITOS 😕 CARTMAN VIHAINENKIN. TUOSTA HUOMAAMMEKIN, ETTÄ TÄMÄ KORONAJUTTU ON ❤️ KOKONAAN PERKELEHENKIVALLAN BISNESJUTTU: MIKÄLI NÄMÄ ROKOTTEET OLISIVAT KRISTUKSEN JUTTU, NIIN HÄN ANTAISI NE ILMAISEKSI, JA VARSINKIN KÖYHILLE KANSOILLE, MUTTA, EIHÄN HÄN TARVITSE TUOLLAISIA VÄLISSÄOLEVIA PIIKKEJÄ, JA MYRKKYJÄ, KUN HÄN HERÄTTI LASARUKSENKIN KUOLLEISTA: PALJAAT JUMALALLISET KÄDET RIITTIVÄT. KIITOS 😕 . SIUNATEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Niinpä, Bill Gates on jo ennen pandemia ehdottanut, että maailman väestöä ryhdytään vähentämään rokotteilla. Googlettakaa ”Bill Gates Eugenics” ja saatte roppakaupalla tietoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000