Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Perussuomalaisten koulukiusaamisen esto-ohjelma

2 kommenttia

https://www.youtube.com/watch?v=TGGm-sSLDWc

Perussuomalaisten Koulutuspoliitiinen ohjelma on luettavissa sivuiltamme, kannattaa lukea se ajatuksella. Sen sisällä on myös puolueen koulukiusaamisen esto-ohjelma.

Helpoiten koulukiusaamisen esto-ohjelmaan tutustuminen käy klikkaamalla ylhäällä olevaa You Tube -linkkiä. Selitän siinä yksinkertaistetusti ohjelman sisällön. 

Kestoltaan video on 5 minuuttia.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Koulukiusaaminen on tärkeä, mutta aika kulunut aihe tällä hetkellä.

Tekisitte jonkinnäköisen ohjelman pakkoruotsin poistamiseksi tai ainakin pakkoruotsin tuntien vähentämiseksi esim. puoleen nykyisestä, niin takuuvarmasti persut saisivat roimasti huomiota osakseen. Ja väittäisinpä, että ääniäkin voisi ropista mukavasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Pakkoruotsin poistaminen häipyi kuin ”pieru saharaan”, kun Sampo Terho ei ole enää pitämässä asiaa esillä.

Persut on nykyään pakkoruotsin suhteen samanlaisessa ”pöydän alla piilossa ja hiljaa” -tilanteessa kuin vanhat puolueet.
Aika hävettävä tilanne. Rohkeus puuttuu. Ei uskalleta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000