Perussuomalaiset

Tatu Tyni

Perussuomalainen kulttuuriministeri (2/3)

1980-luvun alussa kgb-loikkari Yuri Bezmenov kertoi kuinka kansakunta vallataan. Kyseistä tekniikkaa on käytetty jo tuhansia ja tuhansia vuosia.

1. Demoralisaatio kestää 15-20 vuotta. Lapset käännetään vanhempiansa vastaan, yhteiskunnan tukipilarit saatetaan huonoon valoon ja yleinen moraali rappeutetaan.

2. Destabilisaatiossa yhteiskunnan rakenteet romahdutetaan. Enää ei voi luottaa oikeuslaitokseen, kouluun, julkiseen sairaanhoitoon, julkiseen liikenteeseen, pankkeihin ja poliisiin.

3. Kriisin avulla luodaan syy miksi ulkopuolinen armeija tai ulkopuolisen johtama kotimaan armeija ottaa vallan. Kansakunta ei ole enää itsenäinen.

4. Normalisointi eli tuhotaan kriisin aiheuttaneet hyödylliset hölmöt etteivät he kääntyisi uutta valtaa vastaan. Historia kirjoitetaan uusiksi.

Jos tällainen prosessi on vuonna 2017 Suomessa käynnissä – ainakin väitettä tukee yli 106 miljardin valtiovelka, äänestysoikeuden antaminen ulkomaiden kansalaisille sekä julkisen laittoman toiminnan salliminen -, perussuomalaisen kulttuuriministerin tärkeä tehtävä on aktivoida toimenpiteitä, missä koulutus, taide ja urheilu palautuvat asia- ja osaamispohjaiseksi.

Ei poliittisesti ohjeistetulle tekotaiteelle, näennäisopetukselle ja tasapäistävälle urheilulle. Kansakunta, joka elää syömävelalla vuodesta toiseen, on mieleltään sairas. Terve kansakunta ei vahingoita itseään.

Perussuomalaisen kulttuuriministerin tärkeä tehtävä on myös ottaa kantaa Suomen evenkelis-luterilaisen kirkon sisällä tapahtuvaan ekumeeniseen kehitykseen. Tulkittavasti ekumenialla pyritään paluuta siihen, mistä uskonpuhdistuksella päästiin eroon. Nykyiselle kehitykselle on hyvä kysyä perusteluja suoraan arkkipiispa Kari Mäkiseltä.

Kansakunta yhdistyy järkevän toiminnan ja siitä syntyvän yleisen hyödyn kautta. Järkevä toiminta syntyy terveen arvopohjan päälle. Suomalaisten arvojen pohjalta syntyi kännykkä ja nousi maailman markkinajohtajaksi. Kun suomalaiset arvot hävisivät yrityksestä, koko bisnes tuhoutui.

Perussuomalaisen kulttuuriministerin tehtävä on palauttaa perinteiset suomalaiset arvot kunniaan.

Kirjoituksen kolmas osa tulee käsittelemään taiteen ominaispiirrettä ja ilmestynee viikon sisällä.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Utelias
#1

Juuri näinhän on käymässä ja tahti vain tuntuu kiihtyvän. Hyväuskoisia hölmöjäkö me ollaan? Vai vaan puhelimeen tuijottelevia zombeja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joosua
Tyytyväinen
#2

Näin on käymässä, valitettavasti . Tai , sillä kirjoitettu on. Merestä nousevapeto/maasta nousevapeto on kirjoitettu Raamattuun ! Mutta miksi kansankirkon/kristikunta on oltava siinä etunenässä ???!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomi nousee suosta
#3

Kansallisvaltioiden tuhoaminen ja perusarvojen rapauttaminen on käynnissä koko EU:n alueella.

Tilanne on todella huolestuttava.

Suomenkielinen Suomi on kyllä ollut ja on edelleen vahva yhteiskunta. Ruotsalaistamisella/pakkoruotsittamisella suomalaisuutta on yritetty ja yritetään edelleen näivettää ja hävittää. Se ei tule onnistumaan.

Kalevalainen kulttuuri nousee vielä uuteen kukoistukseen. Varmasti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tatu Tyni Taikuri
#4

Vuonna 2017 Suomessa ei enää mikään yllätä, MTV:

”Tänä iltana siihen on mahdollisuus Helsingissä.

Paavalin kirkossa on mahdollisuus osallistua lätkäkirkkoon ennen illan Suomi–Kanada-ottelua. MTV Uutiset näyttää tilaisuuden alun suorana klo 20.10 alkaen.

Ennen ottelua jääkiekosta on puhumassa Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala, entinen jääkiekkoilija Petri Varis, valmentaja Hannu Jortikka ja entinen arkkipiispa John Vikström. Papit myös siunaavat pelin.

Ennen ottelua on mahdollisuus osallistua lätkäehtoolliseen. Itse ottelu katsotaan kirkkosalissa isolta screeniltä.”

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/live-klo-20-10-mm-kisojen-suomi-kanada-matsia-voi-seurata-myos-kirkossa-ennen-pelia-mahdollisuus-ehtoolliseen/6434732

Jos Suomi voittaa 6-0, soitetaan kirkonkelloja, Halleluja!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Ev.lut kirkon toiminta on mennyt tosi kummalliseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Hämmentynyt
#5

Onko Suomen virkamieskuntaan, poliittiseen johtoon ja mediaan solutettu quislinkeja?
Poliisikin on määrätty rajoittamaan kansalaisvapauksia kantasuomalaiselta väestönosalta.
Kuitenkaan ei ole julistettu poikkeustilaa ja tilanne vaikuttaa siltä että viranomaiset pelkäävät ja ovat ulkomaisten maahantunkeutujien käskytettävinä, onko Suomi miehitetty?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000