Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Perussuomalaiset kovassa nousussa - ei yllätä ketään

Perussuomalaiset on koko ajan ollut edellä aikatauluaan verrattuna Eduskuntavaaleihin 2011.

Nyt on helpompaa kuin edellisissä vaaleissa, koska Perussuomalaisilla on pohja, josta ponnistaa eli puolueella on vakiintunut kannattajajoukko. Emme ole enää yllättäjiä.

16,8 prosenttia on kova lukema, kun otetaan huomioon, että vaaleihin on aikaa vielä yli kuukausi. Parin viimeisen viikon loppukiri tulee olemaan hirmuinen, kun saamme aktivoitua vielä miettivät äänestäjämme.

Kaduilla ja toreilla puolue on vahva.

Hyperjytkyä odotellessa – edes Keskustan ykköspaikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu.

* * *

IL:n gallup paljastaa: perussuomalaiset kovassa nosteessa (13.3. klo 20.47)

Gallupjohtaja keskustan kannatus on kääntynyt laskuun, kertoo Iltalehden toimeksi antama ja Tietoykkösen toteuttama puolueiden kannatusmittaus.

Sen sijaan perussuomalaiset ovat kiilanneet demarien ohi, ja puolueen kannatus on kääntynyt nousevalle uralle. 16,8 prosentin kannatuksellaan perussuomalaiset hengittää jo 17,3 prosenttiin vajonneen kokoomuksen niskaan kisassa toiseksi suurimman puolueen paikasta.

– Sieltä se keskusta tulee selkä edellä vastaan. Nyt kannatus alkaa olla jo vähän siellä päin, Iltalehden tavoittama perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tuulettaa uutista.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Mika
Iloinen
#1

Ei todellakaan yllätä. Mihinkä ne viime vaalien äänestäjät nyt yhtäkkiä olisivat kadonneet? Soini ei pettänyt äänestäjiään. Kynnyskysymys oli tukipaketti politiikka. Ne, jotka sanovat ettei perussuomalaiset lähteneet kantamaan vastuuta, eivät perussuomalaisia äänestäneet -eivätkä heitä hallitukseen olisi halunneetkaan.

Jos joku veti herneen nenään, kun ei hallitukseen menty ja vaihtoi puoluetta, niin voisi kysyä niiltä, että kenen leiriin juoksitte? Sixpack on näyttänyt mihin pystyy. Kepu on myös oppositiossa eikä sieltä ole voinut vaikuttaa yhtään enempää Suomen asioihin kuin perusuomalaisetkaan.

No, sitten vielä protestiäänet, mitkä saimme. Enpä luule, että nämä äänestävät hallituksen joukkoja. Jos eivät äänestä jälleen perussuomalaisia, niin luulenpa, että nukkuvat..

Veikkaan PS:lle 20,7-21% äänisaalista. Ja se tulee, jos joka viides suomalainen äänioikeutettu sattuu olemaan vielä järissään.. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PS-Pienyrittäjä
Iloinen
#2

Nyt se näkyy gallupeissakin kunnolla! Omassa tuttavapiirissäni pöhinä PS suuntaan on nyt hirmuinen! Viimeisetkin epäilijät ovat nyt viimein tajunneet, mihin tämä vanhojen puolueiden sulle-mulle- / korporaatiohyysäys-/maailmanparannus-politiikka johtaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hanna-Fani
Tyytyväinen
#3

Hanna Mäntylä oli tänään A-studiossa, aivan huippu! Hanna löi jauhot suuhun Vihreiden Sumuvuorelle. Ja puhui toimittajien ennakkoasenteen 180 asetta , juuri oikeaan suuntaan. Ja osoitti terävin asiakohdin, että paperiton hoito-lain järjettömyydet , tosi hyvin sanankääntein. Koko ohjelma hyvin kiteytti nykyisen poliittisen tilanteen: Hallitus ja sen ex-punaviher siipi haluaa parantaa maailmaa joka alalla, suomalaisten rahoilla ja Perussuomalaiset toimii järjen äänenä, ja yrittää laittaa samat rahat Suomen tilanteen parantamiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Fil.maist
Tyytyväinen
#4

pakkoruotsi upottaa keskustaa ja sdp:tä,sitä pitää rummuttaa vaalitenteissä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Perussuomalaiset on ainoa vaihtoehto: ainoa puolue uusliberalistista ryöstäjäpankkisosialismia kannattavan herrojen keskiviikkokerhon RKP-Kokoomus-Keskusta-SDP-Vihreiden Soininvaara ulkopuolella. Jos ei halua maksaa sadevedestä, ehkä jopa hengitysilmastakin yksityiselle yritykselle ja synnyttää vain huutokaupattavin synnytysoikeuksin (suomenruotsalaisen eliitin jäsenen, oligarkkimme, Björn Wahlroosin uusi kirja), ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Perussuomalaiset. Arhinmäki on kaapannut Vasemmistoliiton eliitin komentoon ja Vihreät toteuttaa ja auttaa rasisti-korttia heilutellen eliitin työläisen kyykytyshanketta maahanmuuton ja jättityöttömyyden avulla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000