Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Suomalaisten puolesta

3 kommenttia

Tätä kirjoittaessani ennakkoäänestys on alkanut. Toivottavasti äänestysinto on nouseva eikä laskeva. Muista, että vain äänestämällä voit vaikuttaa.

Olen kiertänyt vaalikampanjaa viime alkusyksystä. Kilometrejä on tullut, ihmisiä tavattu, huolia kuunneltu ja toiveita otettu vastaan. Viesti on aika selvä: jo riittää. Jo riittää muitten lainojen makselu. Jo riittää rahan lapiointi ulkomaille. Ja jo riittää tavallisen ihmisen ja työntekijän syyllistäminen.

Perussuomalaisten vaaliohjelma on suomalaisten puolella. Tämä tarkoittaa koko maata ja sen ihmisiä. Me emme ole koko maailman sosiaalitoimisto, meidän ei tarvitse lähetellä sosiaalityöntekijöitä ympäri maailman tai maksella etuisuuksia ulkomaille jihadisteiksi lähteneille. Meidän tulee käyttää verorahamme oman maan kehittämiseen: että täällä on jokaiselle turvattu perustoimeentulo, hyvät sosiaali- ja terveyspalvelut, homeeton asunto ja ehjä tiestö, hyvä koulutus ja inhimillinen elämä. Omilta kansalaisilta on leikattu ja rahaa pumpattu muualle. Tämä ei ole oikein.

Kolmen kopla on jo näyttänyt, mitä se saa aikaan. Vuosikymmeniä nämä vanhat puolueet ovat leikkineet tuolileikkejänsä, kuka istuu vallassa milloinkin ja kuka istuu vaihtopenkillä. Sulle-mulle-politiikkaa on harrastettu tarpeeksi. Josko äänestetään Perussuomalaiset hallitukseen puolustamaan pienen ihmisen asiaa. Koska olet sen arvoinen.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

”Kolmen koplan” politiikka on kyllä ollut sulle-mulle-hälle (pankit&eliitti); hälle joka antaa mulle EU-viran ja/tai vaalirahaa, kun annan kansan rahat hälle.

Politiikka on, kuten totesit, ollut kolmen puolueen näytelmää. Kaikkien kolmen puolueen avainhenkilöt istuvat talouselämän ja lehdistön johtohahmojen kanssa samassa herrojen uusliberalismi-pankkisosialismi-matalapalkkabanaanitasavalta-ideologisessa keskiviikkokerhossa päättämässä asiat. Hallitus toteuttaa, eduskunta on sitten vain kumileimasin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Juho
Vihainen
#2

Kiitos Suomalaisten porvarien ja rikkaiden puolesta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Juho
Vihainen
#3

Populisti porvarit pääsi valtaan ja luulee itsestään liikoja! Teitä ei toi ylimielisyys tunnu haittaavan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000