Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Maahanmuuton kustannukset avattava kansalle !

Maahanmuuton vaikutukset suomalaiseen kansantalouteen tulee ilmenemään seuraavalla vaalikaudella. Kun Tilastokeskuksen mukaan vuonna 1990 nettomaahan-muutto oli 7000 henkilöä vuodessa, niin oli se 2013 jo 18000 henkilöä vuodessa, eli Suomeen muutti Sipoon verran asukkaita lisää vuosittain. Vastaavasti vuonna 1990 työllisyysaste 74,1 %, josta se on tippunut vuoteen 2013 mennessä 68,5 prosenttiin. Huomattava osa Suomen kansantaloudesta tulee muodostumaan työvoiman tuottavuudesta ja meidän kotimarkkinoille luomasta kulutuksesta.

Maahanmuuton jakautuessa mm. siirtolaisuuteen, paluumuuttoon, turvapaikanhakuun, perheidenyhdistämiseen, pakolaisuuteen sekä työperäiseen maahanmuuttoon, ei voida jättää huomioimatta kotoutumisen onnistumista ja verrata sitä siihen panostukseen, jota on jo tehty valtiovallan toimesta. Kotoutumisen onnistuessa huomattava osa maahanmuuttajista siirtyisi työelämään ja alkaisi rakentamaan suomalaista tulevaisuutta sekä elävöittämään yhteistä kansantalouttamme ja kulttuuria. Näin ei tällä hetkellä tapahdu.

Pohjois-Karjalassa maahanmuuttajien työllisyys on lähellä 40% luokkaa, joten valtaosa heistä ei ole työmarkkinoilla. Heidän työllistymismahdollisuutensa kyllä paranevat tiedollisen ja taidollisen osaamisen lisäämisellä. Haaste tälle yhtälölle on se, että heidän määränsä lisääntyy vuosittain. Suurin osa maahanmuuttajista joutuu yhteiskunnan tukiverkoston huomaan, täytyy muistaa että maksajien määrä ei lisäänny, vaikka tuen saajien lisääntyy.

Suomen jo ennestään äärimmilleen venytettyä sosiaalista turvaverkkoa koeponnistetaan tällä hetkellä. Kuinka kauan se paineen kestää? Luonnollisesti syy ja vika ei ole maahanmuuttajien, vaan meidän järjestelmän, missä muut houkuttimet vaikuttaa enemmän, kuin työllistymismahdollisuudet. Järjestelmää tulee muuttaa niin, että ajanvaraukset lääkäreihin ja perusterveydenhuoltoon ovat tasapuolisia, yrittäjille oikea yrittämisen mahdollisuus sekä sinun ja minun lapsille; mahdollisuuksia töihin. Kun tämän kansan perusasiat on kunnossa, niin on aina mahdollisuus auttaa muita.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Persut ei persettä my
#1

Todelliset kustannukset on arviolta samaa luokkaa kun valtio ottaa velkaa ulkomailta vuodessa.
Eli me pidämme ”lemmikkeinä ”niitä velkarahalla ihan samalla tavalla kuin työttömät sosiaali toimiston elätit pitää yhteiskunnan rahoilla lemmikeinä koiria jotka paskantaa pyörätiet mustaksi ja pilaa uima vedet kesäsisin ja ohimenen hampaita näyttelee niiden elättäjille siis veronmaksajille..
Tämän politiikan puollustajat vetoaa siihen että eihän se ole kuin velkarahaa vain,että eihän meidän niitä tarvi maksaa se on tulevien sukupolvien murhe maksakoot ne meidän pakolaisten ja koirien kulut.
Tällainen ajattelutapa on eu:ssa muotia että eletään velaksi seurauksista välittämättä.
Tuossa yhtenäpäivänä menin Kaupungin omistaman kiinteistön ohi jossa asuu ns. puliukkoja oli pimeeä aamulla aikaisin siellä ne istui valot päällä pöydän ääressä verhot auki ja pullot kiersi pöytää ja pulloja oli pöydät täynnä viinaa ihan kuin urheilu gaalassa eilen jalliksen pöydässä.
Samalla hetkellä tuli meileen että nuo Työelämsätä kauan jo pois olleet puliukot on ihan kuin Eu maat jotka on ulkoistaneet työt Kiinaan, ne juo viinaa(velkaa) seuraksista välittämättä ,aina toisten kustannuksella kenellä sattuu laina / sosiaalituki rahaa olemaan ,aina kun on nousu humala niin entiset velat tuntuu saataville ja on hauskaa kun toisia taputeaan selkään ihan kuin Jyrkiä Brysselissä,niitä poikia ei huolestuta tämän maan talous eikä se että tehdäänkö niiden lamppuun ja pattereihin sähkö ydinvoimalla vai velaksi pyöritettävillä tuulimyllyillä kaikilla on hauskaa niin kauan kuin viinaa riittää….. mutta anna olla kun mökistä loppu viinat ja aletaan selviteleen puukikojen ja muiden aeiden kanssa kuka viimeiset ryypyt joi ja kenen rahoilla ne olikaan ostettu niin silloin syntyy tappelu ja ruumiiata tuleee.
Sama on Eu maissa lystiä riittää niin kauan kuin rahaa lainaksi saamme mutta kun velansaanti loppuu niin silloin on juhlat loppu silloin alkaa selvittely kuka on kenellekkin velkaa silloin katsotaan kuka ei kuulu joukkoon on selvää että siloin ruumiita tulee eu maissa.

Persujen on vihellettävä tämä hulluus poikki ,näin ei voi jatkua…tästä ei hyvä seuraa ellei vaalivoittoa ei tule!
Siinä tapauksessa jos ei voittoa tule Persujen on keskityttävä yhteen asiaan ainostaan se on meidän oman Luottoluokituksen lasku vapaehtoisesti !
Persujen on vaadittava että luokitusta pitää laskea reilusti niin että se tuntuu!!!
Se on sama asia jos juopot yrittäisi raitistua omasta tahdosta !
Meidän konkurssia ja romahdusta helpottaisi huomattavasti mitä aikaisemmin tämä velkaantuminen viheletään poikki ! se säästäisi luultavasti paljon ihmishenkiäkin näin ei voida jatkaa että otetaan velkaa ja eletän kuin pulloperse siat pellossa ja houkutellaan tänne sikailijoita ympäri maailman jopa sotakarkureita tänne houkutelaan sikaileen.
Kaikkien etu olisi jos tulemme järkiin nyt olemme Kreikan tiellä.
(olisi kaikista järkevintä politiikkaa jos velkojat ottaisi koko Eu:n haltuun siis (Kiina) ja sanoisi mitä ja miten täällä tehdään senhän se pitäs sanoa joka maksaa,niinhän Esson baarissakin se sanoo mitä pullaa syödään joka maksaa.
Muuten Kiina nappaa koko Eu:n itselleen kun se ensin velkaannuttaa tämän korviaan myöten ! Me otamme kokoajan Kiinasta velkaa uskomattomia summia ja rahat palautuu takaisin sinne heti tavara ostojen yhteydessä ,vain velka kirjat jää tänne kohta Kiina omistaa käytänössä koko Eu:n. Kina voi halutetaassaan heiluttaa euron ja pörssi kurssien arvoa miten haluaa ja tehdä lopullisen kaapauksen siten haluamallaan hetkellä.Tähän ainoa keino taistella vastaan on tehdä lujasti töitä ja kauppaa ja maksaa entisiä velkoja pois,mutta Brysselin paikat vie politikkojen voiton ja velkaantumien jatkua ja olemme kokoajan lähempänä kuilun reunaa.
Tämä voi muuttua pahimmassa tapauksessa maalman sodaksi senkin takia olisi parempi mitä ennemmin tajuamme järkiin tulla niin sitä varmemmin jäämme sen ulkopuolelle.Vaikka luullaan että Kiina on kiltti joka ei sekaanu toisten asioihin kuten se ei teekkään muuten kuin rahaa jakamalla lainaksi niin on 100% varmaa että kilteydelle on jokin syy ,ei Kiina pelkästään hyväntekeväisyydestä lainaa jaa se on selvää,sama koskee Usa:ta kin se elää myös Kiinan kustannuksela kuin siat pellossa mutta Kiinalaiset on jo merkittäviä omistajia Usa:n yhtiöissä ja sijoitus rahastoissa ym. toisin kuin Euroopassa jossa Kiina on keskittynyt rahan kylvöön…mutta sato korjataan myöhemmin,meidän Suomen pelto pitäs lunastaa nyt itselle vielä kun on mahdolista ennen kun sato korjataan.
Jos tätä politiikkaa jatketaan niin se korjataan ennenmin tai myöhemmin joko aseiden kans tai ilman mutta niin että siitä seuraa täydellinen kurjuus!
Sen ehkäisemiseksi vaalivoitto olisi paras konsti,tai edes vapaehtoinen luokituksen lasku koska emme osaa käyttää kohtuullisesti velkarahaa niin silloin ainoa konsti on vääntää velka korki kokonaan kiinni.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

terve järki
Tyytyväinen
#2

Hyvä! Ja samalla tavalla pakkoruotsin kustannukset, Ahvenanmaan tukiaiset, rkp verovapaat säätiöt, kehitysapu, siinä on ne turhien menojen karsinnat kun aletaan miettiä mistä säästetään!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kyselijä
#3

Kuka liittänyt kuvan – kaikki henkilöt eivät taida puolueen jäseniä suinkaan olla?

Hyvä esimerkki asioilla ratsastuksesta mitä tehdään kun nähdään ihan kaikeen ihmisen kurjuuteen (tai kurjaan mielialaan) syynä pelkästään maahanmuuton ja siihen liittyvät ihmiset ja ihmiskohtalot.

Hoidetaanko ensin kaikki ei-toivotut IHMISET pois ja vasta sitten ruvataan JÄRJESTELMÄä pakon edessä korjaamaan?

Itse olemme oman byrokratiamme ja kaikki jäykät rakenteet rakentaneet kaikille täällä oleville ihmisille/yrityksille/toimijoille? Kuka on työllistymisen esteitä rakentanut ja tehnyt työn tekemisestä kannattamatonta ja ei-kannustavaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomityttö
Iloinen
#4

Persut tehkää jotain mamuille jotka kieltäytyvät työstä ja nostavat sossusta veronmaksajien kovalla työllä keräämät rahat. Somali raiskaaja terroristit ulos Suomesta! Luotan teihin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000