Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Taloudenpitoon tolkkua!

Vaaleissa äänestäjät tekevät arvovalintoja. Käytetäänkö täysin turhaan ja epäonnistuneeseen “kotouttamiseen” yli 200 miljoonaa vuodessa, mutta vanhusten hoitoon raha ei riitä? Vastaanottokeskustoimintoihin uppoaa 150 miljoonaa vuodessa vaikka kriisin piti olla ohi. Samaan aikaa homekoulut odottavat ratkaisuja.

Suomi elää velaksi ja velkaantuu tänä vuonna lisää 1.5miljardia euroa. Pitkällä tähtäimellä näin ei voi jatkaa. Jo nyt velanhoitokulut ovat pois, tavallisen Suomalaisen arjesta, hyvinvoinnista. Julkisen vallan ensisijainen tehtävä on puolustaa Suomen ja suomalaisten etuja.

On epäoikeudenmukaista kun koko ikänsä töitä tehnyt vanhus ei tule eläkkeellään toimeen, mutta osa maahanmuuttajista voi elää mukavasti sosiaaliturvamme ja muun suomalaisen hyvinvoinnin varassa. Rahan kylväminen maahanmuuttoon heikentää huoltosuhdetta, ja panee viattomat kärsimään. Siihen on saatava muutos.

Sähkövero voidaan laskea minimiin, kuten Saksassa, mikä lisää ihmisten ostovoimaa, ja helpottaa arkipäivän asioita. Enemmistö suomalaisista ei halua osallistua ilmastotalkoisiin enemmällä kuin satasella. Ilmastopolitiikan moraaliposeeraus ja kansalaisten syyllistäminen on lopetettava.

Kotitalouksille ei voi asettaa nykyistä suurempaa taakkaa, vaan asumisen, elämisen ja liikkumisen kuluja tulee pyrkiä vähentämään. Se edellyttää vain poliittista tahtoa. #sanoistatekoihin

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Tuo touhu on kyllä täysin karannut käsistämme. Nyt työllistetään laajaa Juristien joukkoa alaikäisten raiskausten puolustelussa.
Lohduttomintahan on, että pieni äänekäs joukko saa aikaan hysteerisen ilmiön jolla se pyörittää tuota bisnestä mielin määrin. Inhimillisyyden savuverhon suojassa. Suuri enemmistö toimii näyränä maksumiehenä. Joku saa täyttymyksen alemmuuden tunteelleen: Minä ”pieni ihminen” olen toteuttamassa jotain suurta ja jaloa. Tulisi paljon halvemmaksi kustantaa psykologilla käynnit.
Melkoinen joukko nuoria työkykyisiä (työhaluisia??) lorvehtii nurkissamme mahdollisimman pitkään. Sosiaalitantat tiujottaa ruskeisiin silmiin ja tummaan partaan, eläen nenneen nuoruutensa haavetta uudestaan.
Nyt on otetteva asialinja käyttöön ja porukka ulos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Wihoselta erinomainen kirjoitus! Suomeen pitää saada tolkun päättäjät, siksi äänestän PS-ehdokkaita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Miksi Suomen pitäisi maksaa pakolaisten sosiaaliturva? Veloitettakoon se jokaisen pakolaisen ”omalta” UNHCR luottokortilta. Tällä tavalla nostamme itse itsemme suosta ja talous alkaa kukoistaa.

Suomalaisista tulee onnellisia ja hyväpalkkaisia palvelijoita pakolaisista koostuvalle onnettomien ihmispoloisten joukolle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000