Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus

Vaalit lähestyy, ja nekin jotka ei ole mukana politiikassa, pyrkivät vaikuttamaan piilovaikuttamisen keinoin, kuten Ilosaarirockin vastaava tuottaja, maalittaessaan PS-nuorten puheenjohtajan.

He voivat kamppailla keskenään, mutta oikaisen pahimmat virheet. Emme halua vaaliohjelmassamme heikentää maahanmuuttajien oikeuksia. Se on ihan eri asia, kuin pyrkiä vähentämään haittamaahanmuuttoa, siis sitä että tänne tullaan matalapalkkaisiin töihin, ja kun sillä palkalla ei pärjää, veronmaksajat joutuvat huolehtimaan asunto- ja toimeentulotuesta.

Kun Joensuuhun tullaan vaikkapa Syyriasta kiintiöpakolaiseksi, siitä päivästä kun saapuu, on joensuulainen, ei pakolainen. Ja kaikki samat oikeudet ja velvollisuudet. Se on sitä demokratiaa.

Meille perussuomalaisille Suomi on Suomi, ei Mogadishu tai Kabul. Kunnioitamme ja arvostamme Suomen kansainvälisyyttä, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän suomalaisten tulee muuttua, muualta tulleiden ehdoilla, vaan täällä eletään, kuten Suomessa. Jokainen ymmärtää, että mikäli töihin ei saada tekijöitä Suomesta tai 500 miljoonan työtekijän EU-alueelta, mistä kuka hyvänsä voi tulla töihin, ilman lupaprosessia, sitten on haettava kauempaa osaavaa työvoimaa.

Suomi ei voi olla koko maailman globaali sosiaalitoimisto. Eikä asuinpaikka suomalaisen sosiaaliturvan varassa ole ihmisoikeus. Ruotsi on pelottava esimerkki mihin epäonnistuminen maahanmuuttopolitiikassa voi johtaa. Perussuomalaiset eivät halua toistaa samoja virheitä.

Todellakin, äänestäjillä on valta, haluaako he lopettaa tämän holtittomuuden, joka heikentää kansallista turvallisuutta. Itse haluan jättää tämän maan lapsilleni turvallisena paikkana elää ja asua…

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Nuo ajatukset on saatava leviämään äänestäjille! Näyttää asiat etenevän kriisi kerrallaan. Viimeksi tuossa Mykkänen lateli muutoksien tarvetta.
Hall-ahon visioiden pohjalta toimien olisimme aivan toisenlaisesa tilanteessa, monia murheita vähemmällä.
Kekkonenkin sanoi aikoinaan, talo elää tavallaan, vieras tulee ajallan. Tosin Kekkonen tarkoitti vieraalla tulijaa, joka ei jää nurkkiin asumaan, vieläpä vaatien täyden ylöspidon ja hänen tapojensa mukaan toimimisen. Tässä asiassa väen tulee näyttää Talon tavat. Jos ei käy, niin
lähtö!
Joten eiköhän pistetä asiat kerralla ruotuun!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Mutta, mutta. Juurihan on saatu tulos, jonka mukaan suurin osa suomalaisista on sitä mieltä, että mamuille pitäisi antaa pienemmät sosiaaliedut ja muut edut kuin kantasuomalaisille!!!

Siis ei mitään sellaista, että matu seisoo rivissä ja saa samat edut kuin kantasuomalainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000