Perussuomalaiset

Henna Kajava

Maahanmuuttovastaisuudella ratsastavat populistit

2 kommenttia

“Maahanmuuttovastaisuudella ratsastava ruotsidemokraatit näyttäisi viimeaikaisten mittausten mukaan tekevän syyskuussa kaikkien aikojen parhaan vaalituloksensa.” (Muli Pulkkinen HS Metro 6.6.2018)

HS:n toimittelijat eivät noudata hyvän, neutraalin uutisoinnin periaatteita. Ensinnäkään maahanmuuttokriittiset puolueet eivät tietenkään ole yleisesti maahanmuuton vastaisia. Entä miksi maahanmuuttokriittisten puolueiden kirjoitetaan jatkuvasti “ratsastavan” maahanmuuttoteemalla? Tarkoitetaanko tällä sitä, etteivät maahanmuuttokriittiset olisikaan oikeasti maahanmuuttokriittisiä, vaan ainoastaan ratsastavat populistisesti tuolla teemalla? Eikö siis uskotakaan, että “populistiset” maahanmuuttokriittiset olisivat ihan aidosti maahanmuuttokriittisiä haittamaahanmuuton suhteen?

Entä millä asioilla muut puolueet ratsastavat? Kun eri puolueet ajavat mitä tahansa asioita, on syytä tästä lähtien aina puhua ratsastamisesta tasapuolisuuden vuoksi. Lisäksi muissa puolueissa tätä ratsastamista ja politikointia tapahtuu todellisuudessa enemmän kuin vaikka persuissa. Jos katsoo vaikkapa poliitikkojen Facebook-sivuja, niin muiden puolueiden poliitikot panostavat tyhjänpäiväisiin, mutta populistisiin statustelukuviin muiden poliitikkojen ja vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa.

Mutta eikö olekin tavallaan hienoa, että meidät katoaviin intiaanikansoihin itsemme usein rinnastavat nähdään ratsastavina sotureina, jotka puolustavat maitaan!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Den glider in.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hyvä Jussi ! ! !
#2

Yle ja valtamedia lyö persuille yhden asian puolueen, maahanmuuton. Joka kerta kun persuedustaja harvoin on julki, puhutaan vain maahanmuutosta.
BRYSSELIN KONE ohjelma radiossa kantii kuunnella ylen areenasta jossa Jussi on äänessä. Maahanmuutosta taas puhutaan mutta järjellä! Haastattelijakin on asiallinen. Orpon, Sipilän tai Soinin suusta ei tuollaista tietämystä kykene ulos tulemaankaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000