Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Jussi Halla-ahon matkassa Pohjois-Karjalassa!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiersi viikonlopun vaalipiirissä. Hän keskittyi puheessaan pienten ja keskituloisten puolustamiseen eli oli heikompien asialla.
Perussuomalaiset on on isänmaallinen ja kansallismielinen puolue. Julkisen vallan ensisijainen tehtävä on ajaa suomalaisten hyvinvointia ja puolustaa turvallisuutta.

Liian kunnianhimoiset ilmastotavoitteet johtavat siihen että: Energian hinta nousee, asumisen hinta nousee ja liikkumisen hinta nousee. Kaikilla ei ole varaa ajaa sadan tonnin Teslalla, kuten Sipilällä. Halla-aho kysyikin: “Onko tarkoitus, että me muut ajamme tulevaisuudessa maakunnissa polkuautolla?”.

On tärkeä huomioida, että työvoiman tarpeesta puhuttaessa, sillä aina tarkoitetaan kehitysmaista tulevaa halpatyövoimaa. Tarkoitus on polkea palkkoja ja pitää ne alhaalla. EK esittikin että, humanitäärisesti maahan tulleille myönnettäisiin 70%:n palkkatuki eli palkanmaksu siirrettäisiin pääosin veronmaksajien vastuulle. Emme kannata tätä.

Huono maahanmuuttopolitiikka rasittaa julkista taloutta ja sosiaaliturvajärjestelmää. Seurauksia ovat: korkeammat verot, rapautuvat palvelut, kalliimmat asunnot, eriytyvät asuinalueet ja koulut ja matalammat palkat.

Asiat ovat vastakkain, kansa päättää mitä haluaa priorisoida?

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Eri juttu sitten miten ministerit kansanedustajineen huomioivat kansalaisten tahdon- sopeuttamisen talkoot !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

2020-luvulle
#2

Utopia Halla-ahon Suomesta lähenee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000